Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
btw a pico/micro/panel tápok olyan drágák, hogy meggondolom, hogy a E45M1-I Deluxe-t vegyem-e vagy mégegy brick tápos at3iont-i deluxe-t..
nem értem miért nincs alternatívája ha másik kockatápos lapot szeretnék. pedig e45m1-i nem kicsit szimpatikusabb. cserébe paneltáppal majdnem a duplája. annyival azért nem jobb. at5ion meg notiramos...
a mini itx dobozokhoz kapott tápokat nem szívesen használnám, kizárólag a nyilvánbéna és hamar elromló (hangosodó) ventijük miatt. pedig egy ilyet néztem ki desktop pc-nek, nem csúnya és nem nagy. ehhez viszont adnak 65w tápot. vagy itx tápokhoz tudok venni nagyonsilent ventit?update... most olvastam, hogy a fenti házat külső táppal adják. tehát brick-táp, tehát kellene hozzá még pluszba valami? bocs, h nem vagyok képbe ezekkel

és végül egy végre idevágó kérdés
amire persze már megvan a magam válasza, csak kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is!
e45m1-i deluxe / at3iont-i deluxe
melyik desktop pc melyik htpc?
mivel az ion tökéletesen végzi a dolgát mint htpc és a w7 talán kicst hw igényesebb így úgy gondoltam, h marad az ion a htpc státuszában és az e45öt pedig pc-nek, lévén a htpc-nél számít a noise és az ion ugye brick tápos, tehát 0dB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest