Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Családi mozizáshoz keresek lejátszót, eddig média lejátszókat nézegettem, de eléggé zavaros most a felhozatal, xbmc-ről pedig nagyon sok jót hallottam és notin tesztelve nagyon jól kezelhető.
Mit tudtok ajánlani a következők figyelembevételével:
- jelenlegi tv-n csak scart, s-video és talán rca csatlakozók vannak, jövőre talán plazma, ha bedobja az unalmast
- házimozi erősítőn csak optikai és koax hang bemenetek vannak /5.1 hangfalszett van rákötve/
- utp és wifi gondolom nem kérdés
- ipad/android mobil eszközök számára főleg képek, egyéb file-ok megosztása
- vezeték nélküli bill/egér, komplett gép távirányíthatósága akár gyerkőc számára is
- van tartalékban 1 500Gbyte-os és 2db 320-as hdd, utóbbi kettő notebook-ba valóNem ijedek meg, ha nekem kell összerakni, de ha van komplett vagy akár előre telepített is az sem gond.
Gondolom fontos szempont, hogy mennyit szánok rá, kb. 60-100ezer, rugalmasan.
Köszönöm és további kellemes ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Béta iOS-t használók topikja
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest