-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianm74
csendes tag
Bővebben: link
Megpróbálom felrakni az iso készítőt, mert rájöttem, hogy az iso-t nem tehetem, mert abban vannak non-free codec-ek is. Ha sikerült dobok egy linket. Csak pár kattintás és kész az iso. Azzal lehet beállítni készítéskor, hogy milyen nyelven beszéljen. Annyival fog eltérni a hivatalos csomagtól, hogy az nvidia tv-out támogatás be lesz kapcsolva.
Nem muszály cd-ről bootolnia, tud hdd-ről is meg ahogy írtam pendrv-ról is. Azért jobb a cd-s mert nem kell hozzá hdd a gépben. Képes arra, hogy a hálón windows megosztásokhoz csatlakozzon. Így ha van egy szarabb gépetek mehet a tv-alá. A filmek lehetnek a normál gépeteken és a hálón keresztül lejátsza róla őket a nappaliban. Eddig minden filmet sikerült lejátszanom még a feliratokat is megtalálja és mindenféle kalapos betű nélkül normálisan megjeleníti. Köszönjük meg az mplayer csapatnak.
Magyar linket még nem találtam, de ha letöltöd az iso készítőt asszem össz 1 db exe van benne. Arra kell kettőt kattintani, kiválasztani a nyelvet aztán kész. Kiírod cd-re be gépbe és mehet a vidámpark.Ha megakadsz nyugodtan kérdezz, itt, hátha másnak is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest