- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianm74
csendes tag
Bővebben: link
Megpróbálom felrakni az iso készítőt, mert rájöttem, hogy az iso-t nem tehetem, mert abban vannak non-free codec-ek is. Ha sikerült dobok egy linket. Csak pár kattintás és kész az iso. Azzal lehet beállítni készítéskor, hogy milyen nyelven beszéljen. Annyival fog eltérni a hivatalos csomagtól, hogy az nvidia tv-out támogatás be lesz kapcsolva.
Nem muszály cd-ről bootolnia, tud hdd-ről is meg ahogy írtam pendrv-ról is. Azért jobb a cd-s mert nem kell hozzá hdd a gépben. Képes arra, hogy a hálón windows megosztásokhoz csatlakozzon. Így ha van egy szarabb gépetek mehet a tv-alá. A filmek lehetnek a normál gépeteken és a hálón keresztül lejátsza róla őket a nappaliban. Eddig minden filmet sikerült lejátszanom még a feliratokat is megtalálja és mindenféle kalapos betű nélkül normálisan megjeleníti. Köszönjük meg az mplayer csapatnak.
Magyar linket még nem találtam, de ha letöltöd az iso készítőt asszem össz 1 db exe van benne. Arra kell kettőt kattintani, kiválasztani a nyelvet aztán kész. Kiírod cd-re be gépbe és mehet a vidámpark.Ha megakadsz nyugodtan kérdezz, itt, hátha másnak is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest