Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repasi

tag

Elég régen írtam a fórumba, konkrétan: [link] Azóta nem nagyon fogtam bele a dologba, viszont most új HTPC-n töröm a fejem, amiben az lesz a nagyszerű hogy nem lesz benne PC. A jelenlegi felállás:

- Xbox, Media Centerrel felvértezve (DVD,DivX,mp3,internetes rádió/tv ....) , 80as vinyóval a játékoknak
    - ASUS WL-500g router, Oleg firmware-rel az USB-n egy 80as vinyóval => a vinyón jelenleg filmek, mp3-ak vannak és streaming serverként működik az Xbox (ccxstream) számára. Továbbá FTP server,HTTP server, torrent kliens,Xlink KAI és sip proxy fut rajta.

Tervezett felállás:
    - ebbe a még lévő cuccba még lenne egy Linksys NSLU2 egy 250gigás vinyóval és egy Hauppauge PVR-USB2 => ez egy MythTV backendet futtatna és csak az MPEG2 streamet lökné bele a hálózatba, illetve rögzítené a vinyójára
    - az Xboxon futna XbmcMyth (MythTV frontend) ez végezné az MPEG2 stream dekódolását

Szóval elvileg így is meg lehet oldani a dolgot, azért írtam ezt le, mert ez alapvetően egy más megközelítés és viszonylag olcsón meg lehet úszni.

Új hozzászólás Aktív témák