Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
válasz
Sirandrish #17 üzenetére
hát hajrá, élt is a dolog vagy 2 napig, aztán se kuponhalmozás, se beszámítás nem volt... hogy mi lesz az meg ugye a fene tudja
-
Remiel
őstag
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
nem tudom mi a magas neked... a samsung oldal tippelt egy árat a beírt telefonra, majd levonta, legalábbis egy részét (olyan max 60k ahogy mondtam)... majd az átvételkor kaptál egy emailt, hogy a TMX vagy mifene mennyit ajánl látatlanban (nekem ez 20k volt) és bevizsgálás után majd mondanak pontos árat, küldjenek e futárt?
A fene se akart egy 60-70k értékű telefont leadni húszért, így nem is válaszoltam rá (én és még jó sokan), majd töröltem az email, azóta se hiányzom senkinek -
Remiel
őstag
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
bár ez off de elmondom
1. teljesen mindegy volt, hogy 66k vagy 200k volt a beszámítás, mert volt egy max azt hiszem 61k ami főlé nem ment akármit írtál be (tudom mert kipróbáltam, de nekem az S21U ra 178k írt ki)
2. nem kellett beküldened a telefont, így tulajdonképp ajándék beszámítás volt, nekem azóta is otthon van, ha eladom az dupla haszon
3. emellett még 4 vagy 5 kupont engedett felhasználni az oldal úgy, hogy biztos vagyok benne nem így akarták (nem is élt sokáig a lehetőség)Szóval nem kell bekapják, jó volt ez így, te meg így jártál
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest