- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
válasz
Sirandrish #17 üzenetére
hát hajrá, élt is a dolog vagy 2 napig, aztán se kuponhalmozás, se beszámítás nem volt... hogy mi lesz az meg ugye a fene tudja
-
Remiel
őstag
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
nem tudom mi a magas neked... a samsung oldal tippelt egy árat a beírt telefonra, majd levonta, legalábbis egy részét (olyan max 60k ahogy mondtam)... majd az átvételkor kaptál egy emailt, hogy a TMX vagy mifene mennyit ajánl látatlanban (nekem ez 20k volt) és bevizsgálás után majd mondanak pontos árat, küldjenek e futárt?
A fene se akart egy 60-70k értékű telefont leadni húszért, így nem is válaszoltam rá (én és még jó sokan), majd töröltem az email, azóta se hiányzom senkinek -
Remiel
őstag
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
bár ez off de elmondom
1. teljesen mindegy volt, hogy 66k vagy 200k volt a beszámítás, mert volt egy max azt hiszem 61k ami főlé nem ment akármit írtál be (tudom mert kipróbáltam, de nekem az S21U ra 178k írt ki)
2. nem kellett beküldened a telefont, így tulajdonképp ajándék beszámítás volt, nekem azóta is otthon van, ha eladom az dupla haszon
3. emellett még 4 vagy 5 kupont engedett felhasználni az oldal úgy, hogy biztos vagyok benne nem így akarták (nem is élt sokáig a lehetőség)Szóval nem kell bekapják, jó volt ez így, te meg így jártál
-
Remiel
őstag
A Samsung oldaláról vettem, amikor a kuponhalmozási lehetőség volt 1-2 napig, ennyire lehetett levinni. Én szolgáltatótól többet soha telefont.
-
Remiel
őstag
most vettem S22 Ultrát, így cserélni nem sok értelme lesz, bár nem hangzik rosszul, de lesz vagy 600k az alap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Bundle topik
- Háztartási gépek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest