- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mától kaphatók Magyarországon is a Huawei új fülhallgatói
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Már annyira ki vannak maxolva a mai telefonok, hogy használható és értelmes újításokat alig lehet kitalálni. Max az ilyen csikicsuki telefonok. Így marad az évenkénti órajelemelés, ram méretének növelése, meg a megapixel háború, amiknek szinte semmi értelme. A mai középkategóriás telefonok szinte mindenre elegendőek. Az emberek 99%-ának semmi szüksége ezekre a 6 millió mhz-es, 200mpeles telefonokra, mert a tudásuk töredékét nem használják ki. Számomra már annyira unalomba fulladt ez az egész telefonosdi, hogy nem is olvasom el a teszteket, mint régen. Egyszerűen nem érdekel. Mint az sem, hogy hú most mi lesz, ha nem a legújabb droid, meg nem a legfrissebb biztonsági csomag fut a telómon?? Leszrom. Az árak meg úgyis már szinte megfizethetetlenek és még nincs vége. Jövőre elérjük az 1 milliós "álomhatár" is, ebben biztos vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
Akkor már akár annyit is fog tudni mint egy akkor 2.5 éves A14. 5000-es akkuval megtámogatva esetleg.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
badacsony
őstag
The Snapdragon 8 Gen 2 used by Samsung will have an overclocked GPU too
"Now the leakster adds more detail – the Prime CPU core will indeed be clocked at 3.36GHz instead of 3.2GHz. But also the GPU will run faster too – 719MHz, up from 680MHz."
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
Remiel
őstag
válasz
Sirandrish #17 üzenetére
hát hajrá, élt is a dolog vagy 2 napig, aztán se kuponhalmozás, se beszámítás nem volt... hogy mi lesz az meg ugye a fene tudja
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
-
Remiel
őstag
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
nem tudom mi a magas neked... a samsung oldal tippelt egy árat a beírt telefonra, majd levonta, legalábbis egy részét (olyan max 60k ahogy mondtam)... majd az átvételkor kaptál egy emailt, hogy a TMX vagy mifene mennyit ajánl látatlanban (nekem ez 20k volt) és bevizsgálás után majd mondanak pontos árat, küldjenek e futárt?
A fene se akart egy 60-70k értékű telefont leadni húszért, így nem is válaszoltam rá (én és még jó sokan), majd töröltem az email, azóta se hiányzom senkinek"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Sirandrish
legenda
Szerencsére nem győzött meg az S22U a 21U-val szemben, így nem bánom hogy "így jártam", viszont ezt a nem kell beküldened a telefont nem értem. Azt írja hogy kijönnek érte, megvizsgálják, majd utána mondanak egy végleges árat, hogy adnak ajándékba 150K-t a semmire? Ez nekem kicsit magas
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Remiel
őstag
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
bár ez off de elmondom
1. teljesen mindegy volt, hogy 66k vagy 200k volt a beszámítás, mert volt egy max azt hiszem 61k ami főlé nem ment akármit írtál be (tudom mert kipróbáltam, de nekem az S21U ra 178k írt ki)
2. nem kellett beküldened a telefont, így tulajdonképp ajándék beszámítás volt, nekem azóta is otthon van, ha eladom az dupla haszon
3. emellett még 4 vagy 5 kupont engedett felhasználni az oldal úgy, hogy biztos vagyok benne nem így akarták (nem is élt sokáig a lehetőség)Szóval nem kell bekapják, jó volt ez így, te meg így jártál
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Sirandrish
legenda
Én is néztem. A makulátlan S21U-t beszámították volna 110be...mondtam nekik kapjátok be
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Remiel
őstag
A Samsung oldaláról vettem, amikor a kuponhalmozási lehetőség volt 1-2 napig, ennyire lehetett levinni. Én szolgáltatótól többet soha telefont.
-
Sirandrish
legenda
Milyan csomaggal vetted te azt 283-ért?
Én az S21U-ról nem láttam értelmét a 22re váltani, de talán majd 23raEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Remiel
őstag
hát 699 ért már inkább laptopot cserélnék le az tuti, még a 283k is olyan összeg volt amiért az S22 Ultrát vettem amit még telefonra nem költöttem és elég fájdalmasnak éreztem
-
bali
tag
Emelet órajelű snapdragon, 200 megapixeles kamera. Szuper lesz, de az ár is 200 megapixeles lesz biztosan sajnos....699 alatt nem is lehet benne reménykedni, amit még leírni is borzasztó.....
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
-
Remiel
őstag
most vettem S22 Ultrát, így cserélni nem sok értelme lesz, bár nem hangzik rosszul, de lesz vagy 600k az alap
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
Ha tényleg mindenhol Snapi lesz, elképzelhető, hogy ilyen feltétellel vásároltak a Qualcommtól (az pedig boldogan teljesíthette is a kérést, hisz a legnagyobb vevőről van szó).
Az Exynos 2200 esetén nem így volt (biztosan megvolt az oka, de gondolom meg is bánták azóta), de az Exynos 2100 magasabb órajelű magokkal jött, mint az S888.[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Helyes helyes. Kivancsi vagyok mit alkotnak. Remelem ez mar rendesen telefon lesz s nem holmi beta akarmi..
Bar nekem ne lesz, en mar ellottem a puskaport 2 evreXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
janeszgol
félisten
A GOS nem volt elborult ötlet, csak nem volt részletezve sehol. Na de jöjjön akkor az SD ide is.
Ha csúcstelefonról beszélünk, akkor az legyen mindenben az. -
Miért kell emelni? Lassú és erőtlen???
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Sirandrish
legenda
Remélem érdemes várnom.
Már nagyon cserélném az S21 ultrát, már kacsingattam a konkurencia felé is, de aztán úgy voltam vele csak megvárom a 23as szériát...bízom benne hogy megériEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Magasabb órajelű Qualcomm lapkáért mondhatott le a Samsung az Exynos chipről, mi is profitálhatunk belőle.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest