Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
PumukliM
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Kedves VladimirR!
Nagyon is érthető a hozzászólásod hangvétele, mert siettem és kihagytam a lényeget. Semmi bajom azzal, aki DS-t olvas (sőt, sokkal jobb, mint ha nem olvasna semmit!), azzal már inkább, ha nem tudja elhelyezni magát és elkezdi mondogatni mennyivel is jobb mint az állítólagos szépirodalom, GM már rég idejétmúlt, stb. Olyan ez, mint mikor egy kiszavazósókon edződött televíziónéző nyilvánosan gyalázza mondjuk Lynch filmjeit, mert nem érti és nem hajlandó gondolkodni sem rajta. (Elnézést a kiszavazósókon edződött televíziónézőktől, akik nyilvánosan gyalázzák Lynch filmjeit, mert nem értik és nem hajlandóak elgondolkodni rajta..)
>ezzel a hasonlattal szinte mindenkit lehuztal, aki nem azt hallgatja, amit Te
Egyáltalán nincs bajom senkivel, aki nem azt hallgatja, amit én. Korábban hallgattam egyfajta igénytelen zenét, de nem helyeztem el a képzeletbeli zenei paletta csúcsára. Teljes mértékig tisztában voltam az értékével / értéktelenségével. Tudtam, hogy szar, de az tetszett és kész.
Nem hallgatok komolyzenét, nem hallgatok bluest, nem hallgatok jazzt (...) mégis becsülöm őket, mert pontosan tudom mennyi erőfeszítés és kitartás kell ahhoz, hogy valaki híres lehessen belőle. Ezt a gondolatot nem folytatom, további indulatos postok elkerülése végett.
Gondoltam helyrerakom, amit elmulasztottam, ne haragudj, ha megbántottalak.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest