- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Itt az első kép a Motorola Razr 70-ről
Aktív témák
-
PumukliM
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Kedves VladimirR!
Nagyon is érthető a hozzászólásod hangvétele, mert siettem és kihagytam a lényeget. Semmi bajom azzal, aki DS-t olvas (sőt, sokkal jobb, mint ha nem olvasna semmit!), azzal már inkább, ha nem tudja elhelyezni magát és elkezdi mondogatni mennyivel is jobb mint az állítólagos szépirodalom, GM már rég idejétmúlt, stb. Olyan ez, mint mikor egy kiszavazósókon edződött televíziónéző nyilvánosan gyalázza mondjuk Lynch filmjeit, mert nem érti és nem hajlandó gondolkodni sem rajta. (Elnézést a kiszavazósókon edződött televíziónézőktől, akik nyilvánosan gyalázzák Lynch filmjeit, mert nem értik és nem hajlandóak elgondolkodni rajta..)
>ezzel a hasonlattal szinte mindenkit lehuztal, aki nem azt hallgatja, amit Te
Egyáltalán nincs bajom senkivel, aki nem azt hallgatja, amit én. Korábban hallgattam egyfajta igénytelen zenét, de nem helyeztem el a képzeletbeli zenei paletta csúcsára. Teljes mértékig tisztában voltam az értékével / értéktelenségével. Tudtam, hogy szar, de az tetszett és kész.
Nem hallgatok komolyzenét, nem hallgatok bluest, nem hallgatok jazzt (...) mégis becsülöm őket, mert pontosan tudom mennyi erőfeszítés és kitartás kell ahhoz, hogy valaki híres lehessen belőle. Ezt a gondolatot nem folytatom, további indulatos postok elkerülése végett.
Gondoltam helyrerakom, amit elmulasztottam, ne haragudj, ha megbántottalak.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Jogász topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bestbuy játékok
- Rajzfilmen az életed: Teszten a Dear me, I was...
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" (2021) M1 Pro - 32GB/1TB / 91% akku - Újszerű - 12 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad x13 (i5 10th, 8 GB, 240 SSD) AkciÓÓ!
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- HP Eltebook x360 1030 G2 tablet+laptop (i5 7th, 8 GB, 128 GB SSD FHD) AkciÓÓ!
- iPad 10 Eladó Újszerű GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest