- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
gratulalok, ez egy igen szivhezszolo, es meghato bocsanatkeres volt a korabbi banto dolgokert
mondossze DS-t, es azt a kategoriat, az olvasoit, illetve ezzel a hasonlattal szinte mindenkit lehuztal, aki nem azt hallgatja, amit Te
en halgatok nehanapjan csajkovszki-t (mondjuk ettol nem tudom leirni a nevet) beethoven-t (oket bakelitrol), szovjet indulokat (lehet kovezni, de nekem tetszik az, a zenei mufaj is) vagy pl az istvan a kiraly-t....emellett megis leginkabb a progressziv house-t kedvelem, ez szol legtobbet (most is epp egy kozel 4 oras nick warren mix megy), de ettol ne vagyok sem tobb, sem kevesebb, mint te (ezek utan szandekosan kisbetu)
most mit szolnal, ha en pl azt mondanam, hogy aki komolyzenet hallgat, az a modernizacio ellen van, mitobb, visszamaradott tusko? (azert ezt a peldat hoztam, mrert nem tudom, te mit hallgatsz, de abban is talalnek kivetnivalot, hidd el)
szoval megegyszer gratulalok
Aktív témák
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HONOR 400 PRO 5G 12/512 GB Dual SIM Ezüst
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest