- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
Miert mondja mindenki, hogy lassu lenne?? Amikor meg hajdanan parhuzamos porton ment a gepek kozti toltogetes errefele, akkor ment 115.200-al, ami szerintem nem igazan lassu... A kabel meg kb annyi mint egy nyomtatokabel, hossztol fuggoen max brutto 1000 huf.
Üdv. -
CsendPenge
őstag
Erről nyugodtan tegyél le, mert a sebessége jóval az általad gondolt alatt lenne. Vagyis: használhatatlan. A megosztó progik sem a legjobbak, nekem egyik sem ment, de láttam olyan opciót is valamelyikben, hogy soros vagy párh. kapcsolatot osszon meg. Viszont egy ilyen kábel nem hálókábel árban van. (pontosat sajna nem tudok mondani, de ha ide kábel 7-800 akkor ez mennyi lehet?). Veszel egy 10-es hálókártyát, használtan 1-2000 ft, meg koax, aztán oké. De szerintem ezzel kapcsolatban meg kéne kérdezned apudat is. Én pl. morci lennék, ha valaki szó nélkül megbütykölné a gépem :)
-
nap
addikt
valaszthaszt:
2 halokartya + kozejuk madzag
1 halokartya + 1 halozati eszkoz + kozejuk madzag
ebbol az elso variacio az olcsobb, konnyebben kivitelezheto (nem kell vacakolni az IP cimekkel).
ja, megegy megoldas van: nekem adod a masodik gepet, ezzel meg is szuntettuk a problemat. :)) -
BoGár
tag
A kábelkapcsolat megvan, de sajna azon keresztül nem fog menni a net. A megosztóprogik csak a hálókártyás módszert ismerik.
-
supercow
őstag
esetleg floppy-s megoldás is szóba jöhet? :)
megfelelő sebességet csak hálókártyával fogsz elérni. soros és párh. kábellel is mehet, a windows-ban van valahol egy ''közvetlen kábel kapcsolat'' opció (talán a hálózati beállításoknál?) de sosem próbáltam.
Szerintem vegyél bontóban két realtek 8029-es kártyát és egy méter koax kábelt, bedugod oszt hajts.
remélem segítettem
sc. -
BoGár
tag
Szerintem ezt felejtsd el. Nagyon, de nagyon lassú lenne. Inkább másik hálókártya kell a másik gépbe.
-
Thx1138Hu
tag
Sziasztok! Itt ülök apa irodájában, és elgondolkoztam azon hogy két gép van, de csak az egyikre van bekötve a kolátlan net, és meg lehet e oldani hogy HÁLÓ KÁRTYA NÉLKÜL megosszam az netet a másik géppel is! Itt szóval valami LPT vagy COM portos megoldásra gondolok! Kérem segitsetek ha van tippetek
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Medence topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Crypto Trade
- Hisense LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest