- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Erről nyugodtan tegyél le, mert a sebessége jóval az általad gondolt alatt lenne. Vagyis: használhatatlan. A megosztó progik sem a legjobbak, nekem egyik sem ment, de láttam olyan opciót is valamelyikben, hogy soros vagy párh. kapcsolatot osszon meg. Viszont egy ilyen kábel nem hálókábel árban van. (pontosat sajna nem tudok mondani, de ha ide kábel 7-800 akkor ez mennyi lehet?). Veszel egy 10-es hálókártyát, használtan 1-2000 ft, meg koax, aztán oké. De szerintem ezzel kapcsolatban meg kéne kérdezned apudat is. Én pl. morci lennék, ha valaki szó nélkül megbütykölné a gépem :)
-
nap
addikt
valaszthaszt:
2 halokartya + kozejuk madzag
1 halokartya + 1 halozati eszkoz + kozejuk madzag
ebbol az elso variacio az olcsobb, konnyebben kivitelezheto (nem kell vacakolni az IP cimekkel).
ja, megegy megoldas van: nekem adod a masodik gepet, ezzel meg is szuntettuk a problemat. :))
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest