Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Erről nyugodtan tegyél le, mert a sebessége jóval az általad gondolt alatt lenne. Vagyis: használhatatlan. A megosztó progik sem a legjobbak, nekem egyik sem ment, de láttam olyan opciót is valamelyikben, hogy soros vagy párh. kapcsolatot osszon meg. Viszont egy ilyen kábel nem hálókábel árban van. (pontosat sajna nem tudok mondani, de ha ide kábel 7-800 akkor ez mennyi lehet?). Veszel egy 10-es hálókártyát, használtan 1-2000 ft, meg koax, aztán oké. De szerintem ezzel kapcsolatban meg kéne kérdezned apudat is. Én pl. morci lennék, ha valaki szó nélkül megbütykölné a gépem :)
Aktív témák
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest