Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duran
tag
válasz
Ateszpapa #3181 üzenetére
Standard emag... nekem 3 napos szállításból két hetes lett.. és nem azt kaptam amit rendeltem
. Ráadásul egy jó 30-40%-kal olcsóbb cucc jött.. mikrofonnak mikrofon.. Rrrremek. Elutasították az elállási kérelmemet, hogy beszéljem meg a céggel, ami valami zűrzavaros szürkeimportos francia (cégjegyzékszám alapján) mezőgazdasági nehézgépgyártó
én egy mikrofont rendeltem. szerintem pislogtak volna ha hozzájuk fordulok rendesen... A csomagon előkerült egy második cégnév is, ami egy német szállítmányozó vállalat volt.. bent a csomagban meg már jött a harakiricunami kínai valami (talán ő tőlük jöhetett?) egy elmosott wc papírdarabra nyomtatva... elindult a cirkusz, fenyegetőzés békéltetőtestülettel, ez meghozta a kívánt hatást, a pénzt visszautalták, infót nem adtak, hogy a terméket hova küldjem vissza, nagynehezen végül sikerült valakivel telefonon beszélnem, aki azt mondta az ügy le van zárva csináljak a termékkel amit akarok... vicc az egész. Végül ez jól sült el, a káposzta is megmaradt a kecske is jól lakott, a termék itt maradt és végülis megfelel ez is. Minden esetre igen gondoljátok meg, hogy ezzel a céggel akármit is üzleteltek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Ukrajnai háború
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Opel topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Super Mario 3D All-stars nintendo switch játék
- Eladó Indiana Jones and the Great Circle makulátlan állapotban, számlával, DLC-vel!
- HP ProDesk 400 G5 SFF / i3-8300 - i5-8500 - i7-8700 / NVMe / USB 3.1 / több db / 27% áfás
- Tízmagos Dell Latitude 7430 prémium üzleti szériás laptop i7-1265U Iris Xe ProSupport Plus garancia
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x2x8GB) DDR4 3000MHz C15
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest