- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Szóval mostmár full működik, eddig 4 helyen állítottam be a 85Hz-et. :) Ezek után merjen nekem 86Hz-en menni! :)
Köszi mindenkinek! -
Zoltán
őstag
Na, most úgy tűnik rendben van a Powerstrip.
-
Zoltán
őstag
Francba, iszonyú bonyolult ez a powerstrip! Most vagy 600 állítási lehetőséget találtam, csak a Hz-re vonatkoztatva. Tudja valaki, hogy mit hogyan? Én egyszerűen csak 800x600-ba, 24 biten, 85 Hz-en szertném járatni a moncsim. :(
-
Zoltán
őstag
fel
-
Zoltán
őstag
Hellósztok!
Win98SEHun alatt egy S3Trio 3D Agp2X-ert használtam, és minden gond nélkül az Asztalon jobbgomb, tulajdonságok, beállítások, speciális, csatoló részen tudtam állítani, hogy hány Hz-en mennyen a moncsi. De aztán betettem egy Riva TNT-t, drivertelepítgetés föl-le, majd visszatettem a Trio-t, az eredeti driverével. Azóta sajnos nem tudom ott a Hz-et állítani, legjobb eseltben is csak az ''optimális'' illetev a ''csatoló alapértelmezése'' közül választhatok. Esetleg, ha egy másik monitort telepítek, akkor 75Hz-ig engedi állítani a Hz-et, de nekem 85 kellne mint korábban volt. A monitorom egy 15''-os Proview, a Win nem ismeri alapból, tehát ''alapértelmezett képernyő'' vagy ''Plug&Play képernyő'' néven nevezte eddig. 800x600 -ban, 85 Hz-en, 24 bites színmélységben használtam minden gond nélkül korábban. Most is így szeretném, mit tegyek? Egy külön Hz állító progit nem szeretnék feltenni, mert már így is rengeteg minden fut a háttérben.
Köszi a segítséget előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Macska topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest