- iPhone topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Szóval mostmár full működik, eddig 4 helyen állítottam be a 85Hz-et. :) Ezek után merjen nekem 86Hz-en menni! :)
Köszi mindenkinek! -
Panther
HÁZIGAZDA
Egyébként még egy Registry-s megoldás:
HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSet (folyt.köv.)
ServicesClassDisplay -
geni
csendes tag
A Powerstripnél a Képernxőprofilok - konfigurálás menüpontnál próbálkozz.
Beállítod a felbontást,utána a képfrissítést, rákattintasz a kis lakatra és már kész is. Abba a felbontásba csak az általad megadott képfrissítést fogja használni. -
Zoltán
őstag
Na, most úgy tűnik rendben van a Powerstrip.
-
nap
addikt
Talan lodd be a monitort a sajat drajverevel. esetleg a default tipusoknal valaszd a 1024x768@85Hz-et, ha nincs meg a monitor cucca.
Ha ezzel megvagy, es megsem megy, akkor rakd ujra az s3 drivert. (http://www.s3graphics.com)
Ha ez sem segit akkor be kell irni a win.ini-be, hogy s3refresh=85Hz, csak mar nem emlekszem melyik reszebe. -
Zoltán
őstag
Francba, iszonyú bonyolult ez a powerstrip! Most vagy 600 állítási lehetőséget találtam, csak a Hz-re vonatkoztatva. Tudja valaki, hogy mit hogyan? Én egyszerűen csak 800x600-ba, 24 biten, 85 Hz-en szertném járatni a moncsim. :(
-
geni
csendes tag
Win98 betegség. Én is jártam már hasonlóképpen.
Tedd fel a powerstrip nevű progit, azzal mindent meg lehet oldani.
http://www.entechtaiwan.com/ftp/pstrip.exe -
Zoltán
őstag
fel
-
Zoltán
őstag
Hellósztok!
Win98SEHun alatt egy S3Trio 3D Agp2X-ert használtam, és minden gond nélkül az Asztalon jobbgomb, tulajdonságok, beállítások, speciális, csatoló részen tudtam állítani, hogy hány Hz-en mennyen a moncsi. De aztán betettem egy Riva TNT-t, drivertelepítgetés föl-le, majd visszatettem a Trio-t, az eredeti driverével. Azóta sajnos nem tudom ott a Hz-et állítani, legjobb eseltben is csak az ''optimális'' illetev a ''csatoló alapértelmezése'' közül választhatok. Esetleg, ha egy másik monitort telepítek, akkor 75Hz-ig engedi állítani a Hz-et, de nekem 85 kellne mint korábban volt. A monitorom egy 15''-os Proview, a Win nem ismeri alapból, tehát ''alapértelmezett képernyő'' vagy ''Plug&Play képernyő'' néven nevezte eddig. 800x600 -ban, 85 Hz-en, 24 bites színmélységben használtam minden gond nélkül korábban. Most is így szeretném, mit tegyek? Egy külön Hz állító progit nem szeretnék feltenni, mert már így is rengeteg minden fut a háttérben.
Köszi a segítséget előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Suzuki topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Nintendo Switch 2
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest