- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Érd.lány #5256 üzenetére
Szia
Nem kell előképzettség, az órákon megtanulhatsz mindent ami kell, vagyis csak simán az órán nem, hanem otthon az óra alapján mindent el tudsz majd sajétítani. Ha jó logikai érzéked van, megy a matek, és szorgalmas vagy, akkor nem lesz gond a képzés elvégézésével. De! ha csak a fizetés miatt jönnél ide, akkor kárász életű lesz a karriered, mert nem lehet úgy IT szektorban dolgozni, hogy egyáltalán nem érdekel a téma, mert hamar eleged lesz belőle, viszonylag rövid ideig, de akkor maximális koncentrációval kell dolgozni ami csak akkor megy, ha érdekel is a programozás. Pl beadandó, projekt stb..
Egyébként a helyedben elvégezném a BsC-t, majd elmennék MsC-re ahol már specializálódhatsz, pl média szakiránra ahol lehet belőled webprogramozó, vagy valamilyen grafikus, 3D tervező stb.. vagy mehetsz Szoftvertechnológiára ahol projektmenedzser vagy valami hasonló lehetsz -időve-, tehát relatíve keveset kell majd hardkódolnod.
üdv
-
proof88
addikt
válasz
Érd.lány #5265 üzenetére
Így van, ahogy Superhun írta. Természetesen én is tehetek arról, hogy még nem végeztem el az egyetemet. De volt olyan tárgy amivel küszködtem és sajnos más hobbijaimnak is sok időt szenteltem közben. Szerencsére lehet találni olyan progos melót is, amihez nem kell diploma. Igaz, a későbbiekben ajánlott a több fizu meg a feljebb lépés miatt. De egyelőre örülök hogy a szakmában dolgozhatok. És kell a pénz is, szóval muszáj dolgoznom.
-
-
válasz
Érd.lány #5256 üzenetére
Pénzügy? Esetleg jog? Vannak még lehetőségek. Azt kell megtalálnod, ami hozzád legközelebb áll.
Visszatérve az IT-hez: a szoftver témában mi érdekel legjobban? Érdekel az is hogy működnek, vagy csak a használatuk? Ha az utóbbi, akkor esetleg szoftvertesztelőnek is elmehetsz, ezt a szakmát nagyon kevesen csinálják jól és nagy a kereslet a jó tesztelőkre. Bár igaz, hogy ilyen diplomás képzés nincs... -
válasz
Érd.lány #5249 üzenetére
Ha nincs semmilyen fogalmad arról, hogy mi a programozás, akkor nehéz lesz. Ismertem egy pár embert, akik ezért hagyták ott a szakot. Bevprog előadáson és gyakorlaton nem értettek semmit. Önszorgalomból nehéz tanulni és nagy elszántság kell hozzá.
Lehet egyébként egy kérdésem? Ha még nem kóstoltál bele a szoftverfejlesztésbe, akkor mért szeretnél erre a szakra jönni? Jó fizetés? Vagy kihívást keresel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged