Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #1259 üzenetére
4.2est szedtem én le.
figyi. thinkpad cuccosokat találtál valahol? ok, hangerő megy. deeee pl középső "egér" gomb nem, amivel én win alatt görgetni tudtam...
meeeeg ati catalyst controll center, v valami ilyesmit elérek valahol? (powerplay, le akarom szedni a vid.kártya frekijét minimálisra(procit már megoldottuk).
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1224 üzenetére
A neve más nálunk, de az anyag Láng Csabáné honlapján, ami van és a könyv is az, Bevmat2. Én nem feliratkozni akarok, hanem csak beülni plusszban, ha beférek a terembe. Ha most megbukok, akkor kirugnak az egyetemről, 4év odalesz
Plusszként beülnék a hátsó sorba, hogy még egyszer hallhassam az anyagot. Beszélek Burcsival, csak most siettem, mert átfagytam, egész órán nyitva volt az ablak és nem mertem szólni, hogy én már nagyon fázok, alig birtam írni
Vagy Székely Jenő neve volt még ismerős, első félévben hozzá jártam.
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1170 üzenetére
Én meg csak szakos dolgokat kérdeztem a saját karos topicban és nézném a választ, eltűnt a hozzászólásommal együtt. Egyszer írt is vmi moderátor...már kihevertem, nem tudom mi baja volt, (kikészített, mert nem értettem, rosszul esett), szóval írt, hogy fejezzem be. Sztem eltévesztette vagy nemtom, de nem írtam semmi rosszat, csak mi az előfeltétel, mikor lehet felvenni, ilyeneket. És én is láttam nem szalonképes üzeneteket, úgyhogy vagy összekevert vkivel vagy nemtom, de én már se nem olvasom, se nem írok bele!
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1118 üzenetére
De van nem csak game, hanem normál is belőle, vmelyik topicban már néztem.
X-708F pl, vagy nemtom, de A4tech, 5gombos, vezetékes, helyes egereket láttam itt a sarkon a boltban meg neten és nemtom kb 3ezertől, szal az OKX-710F [link] 4,5k
Az ezüst nem tetszik benne, de meg kell keresni a megfelelő színt... -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1116 üzenetére
Tetszik az egerem?
Rózsaszín verda sötétített ablakokkal
A bekrepált Logi egerem majd megy a honlapom elektronika részlegére, Nézzük meg az egér belét címmel vagy vmi
Régen volt vez nélküli bill-em is, egerem is, de nekem nem jöttek be vhogy.
IlyenbeA4tech XL-750F szerelmesedtem bele, full fekete legyen és 5gombos, de valójában nincs szükségem egérre, a mostaniból vettem tartalékot is
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #970 üzenetére
Az első 5be belerakta a Gausst,azt meg se néztem
Aláírattam egy fehér lapot,szerintük az "piszkozat", hiába szignózta a tanár. Vizsga végén elkezdi,ugye senki nem ad le piszkozatot?! Mondom amit aláírtak az mehet, ugye? Elkezdi, az nem vizsgalap, hanem piszkozat. De mondom én arra írtam. Hát sorry, írjam át, amit tudok, mert azt nem lehet beadni
De elvileg meg kéne lennie, ha nem baj, hogy mivel utsó 5percben kezdtem el átmásolni a lapról, így nagyon ronda, agyonhúzgált, agyoncsillagozott, de rajta van a "vizsgalapon".
1. Igaz-hamisokat megcsináltam
2. Ált szekv aut def, szó, nyelv
3. cyk Hij, epzsilon ment H(A), i-edik ekvivalencia
4. KMP
5. Gauss (nem nyúltam hozzá)
8. Kleene
ezeket elvileg leírtam, szal meg kéne lennie! -
-
raczger
őstag
válasz
peterszky #885 üzenetére
köszönöm szépen a részletes válaszodat!
egyenlőre szerintem nem lenne több kérdésem
Vajajava: nemtudom, de szerintem a programtervező informatikus/matematikus, az programozó, mivel gondolom program, scriptnyelveken írtok programokat, szerintem ott ez a fő dolog, de javíts ki ha tévedek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest