Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
termeszetesen van analom. de gyakon nem volt bajom vele soha...az eloadas az meg nekem tokmindegy hogy anal vagy bevprog, mindkettore tanulni kene, ami nem az erosseggem sajnos
soha eletemben nem tanultam semmire, erre itt meg kitalaljak hogy nyaljak be 56234512646215 tetelt meg bizonyitast...
nah mindegy majd megoldom
Mawyx: grat a fizikadhoz
-
hehehehe
tag
B-n se csuszhatsz meg...ha bevprogbol vagy eafbol elhasalsz az bizony egy ev csuszas...en mar csak tudom bevprog gyakon megvagtak tavaly
most meg 5os lettem...
most voltam fonya UV-n...durva volt.12bol 6,5 pont kell a ketteshez.na nekem 6 pont lett...mondom fasza beiratom a jegyet aztan itt se vagyok dogoljenek meg.aztan gyakvezetomtol (szityu) kerdeztem az egyik tetelt hogy ez mier csak fel pont, erre mutatta hogy azt nem irtam oda...mondom es ez akkora gond? nem is tudtam miaz...mondta kerdezzem meg hunyit hogy kaphatok e ra egy pontot mer akkor mar megvan.megkerdeztem.erre aszonnya dehat en ilyet nem is adtam le oran.ez nem kell ide.ugyhogy 1 pont igy 6,5 ponttal eppenhogy atcsusszantam
halistennek
-
hehehehe
tag
Tisztelt Felhasználók! Az ETR karbantartás miatt várhatóan 22:00-ig nem elérhetõ. Megértésüket köszönjük.
imadom
ez qrwa jo
-
hehehehe
tag
Tisztelt Felhasználók! Az ETR karbantartás miatt várhatóan 21:00-ig nem elérhetõ. Megértésüket köszönjük.
-
hehehehe
tag
uhh...ez komoly. velem ilyen meg nem tortent hal istennek...
neptun egy szar.nincs benne semmi, allandoan meghal meg ilyenek. a legjobb hogy nem kapsz ertesitest ha ledobnak egy tantargyrol vagy vizsgarolmultkor haverommal voltunk utolag jelentkezett egy vizsgara bme-n aztan elkisertem, TO-s neni veletlenul ledobott valami szerencsetlent a vizsgarol...jot rohogott rajta aztan aszonta majd kesobb visszateszi... nah mondom az szep
-
hehehehe
tag
nemtudja valaki mivan ha elfelejtettem beiratni egy jegyem? csak kifizetem a 3500 penzt aztan szevasz? nincs olyan hogy nem kapok osztondijat miatta ugye? mer valami ilyesmi remlik...
jah amugy grat a 4eshez meg az atlagodhoz
nem rossz
-
hehehehe
tag
nemtud valaki valami olyan leirast amiben benne van hogy mi minek az elofeltetele?
pl:
progtechnek bevprog 2 gyenge vagy eros elofeltetele?
a programozasi nyelveknek van egyaltalan?
adatbazisok elmeletei alapjai?tudja valamelyikotok ezeket?
-
hehehehe
tag
nem kell semmilyen igazolas senkinek.a tanar dolga hogy mit ir be.akkor kell max ha jelentkezel de mondjuk korhazba kerulsz es enmtudsz lejelentkezni akkor azt azer at szoktak irni igazoltan nem hianyzottra de amugy nem kell semmi.
ha felvettel egy targyat de nem vizsgaztal belole akkoris targyfelvetelnek szamit. egy esetben nem szamit annak ha van gyak resze es mar a gyakon megbuktal szal meg vizsgazni se mehetnel belole, akkor utolag torlik a targyfelvetelt. legalabbis nalunk -
hehehehe
tag
haha de nem akarok en ma vizsgazni...koran is van
.hideg is van
.tanulni is kene
.nah remelem osszejon ha mar ilyen koran felkeltem miatta...
-
hehehehe
tag
kari viszonyok
eddigfebruar 1 egyebkent.
jah lehet nem kockaztatna meg hogy kinyissa az ablakot
eleg durva szel lett...tegnap pedig olyan szep ido volt meg
-
hehehehe
tag
hmm sorozes
benne vagyok enis ha nem para
mi PH!-sok tartsunk ossze
-
hehehehe
tag
hat...tok fasza lett volna ha nem mellettunk all vegig a tanar
szal marad uv -
hehehehe
tag
hulye fonya...annyira nincs kedvem most ehhez az egeszhez...
jo lenne atmenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest