- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Hunyadi hadai és Pro Libertate
Mindkettő hasonló (ugyanaz), mint az 1848, csak más a téma.
-
proof88
addikt
Ne haragudj, de ez nem az.
Ez FPS játék (First Person Shooter - Első Személyő Lövöldözős). A Time2Run meg amolyan "platformjáték", olyan tipikus oldalról nézed meg ugrálni kell. Vannak TPS-ek (Third Person Shooter - olyan mint az FPS, csak hátulról látod a karaktered). Stratégiai játékok azok, ahol kiépítheted a bázisod/városod, termelsz, tenyésztesz, hadsereget csinálsz, stb. Kb felülnézetes és folyton kattintgatsz és/vagy billentyűket is használsz.
Pl Starcraft 1-2, Warcraft 1-2-3, Age of Empires 1-2, stb... ezek nem ingyenesek.
Ehh.
-
proof88
addikt
lool
A kis játékhoz tudok nem hivatalosan sem tudok technikai segítségnyújtást adni, a proofps-hez meg tudok, ha kérdés van, de néha bizonyos gépeken kilép betöltés közben. Tulajdonképpen van benne néhány hiba, amikről tudok, csak már nem lettek kijavítva. Ezekre utólag jöttem rá és kb a szentlélek tartja egyben a játékot. -
proof88
addikt
PR00FPS
Vagy ott a Time2Run is.
Amúgy most így hirtelen nem tudok ... végül is, a demók mind ingyenesek.Őőő, a CS 1.6 nem gépigényes, majdnem ingyenes...
Van egy rakat casual játék yahoo games-es meg msn games-en, persze azok is fizetősek, 30 vagy 15 naposak.
Nehéz a felfogásom, mi?INGYENES KELL!!!!
BMW M3 Challenge ingyenes, de kicsit izmosabb gép kell hozzá... definiáld a gépigény fogalmát, mit jelent h nem gépigényes.
Meg a GTA és GTA2 már ingyenesen letölthetőek... -
proof88
addikt
pff nem tudja mi lehet a hiba pff...
Ezt azért általában 1-2 perc alatt ki lehet deríteni. Meg mi az h nem mondta el normálisan, hova rakd a stopot ?!
Ott van a timeline, rajta pedig layerek. Az első képkockára böksz timeline-on jobbklikkel, actions meünpont vagy vmi ilyesmi és oda rakod be, h stop. Ezzel éred el azt, hogy az 1. képkockán marad a mozid. A gombodon az a play jó úgy, ahogy van. A némító ikont meg úgy érdemes megcsinálni akkor, hogy változóban eltárolod h van-e hang (true/false). Aztán amikor hangos helyekre érsz, ez alapján játszod le... mondjuk azt nem tudom, hogy actionscriptben megírva töltöd be a hangokat és azzal is játszod le, vagy csak beimportáltad őket és a képkockára alkalmaztad a hangokat?Egyszerre csak egy motion tween-ed lehet. Ha többet akarsz, tehát mondjuk 2 movie clipre akarsz 2 különböző motion tween-t alkalmazni, akkor 2 layer kell: egyikre az egyik movie clipet, másikra a másikat rakd. És ezután rakd rájuk külön - külön a motion tweent.
Érdemes tehát több rétegekkel dolgozni. Azt is megteheted, hogy jobban átlátható legyen, hogy a képkockák kódjait egy üres layeren tárolod. Bár a flash amúgy is külön megjelöli a scriptes képkockákat, átláthatóbb megoldás, ha külön layeren vannak a kódok.
Azt a beúszós dolgot úgy egyszerű megcsinálni, hogy az állatodat berakod egy movie clipbe és ezt úsztatod be. A movie clipen belül meg animálod a lábmozgását. Aztán miközben beúszik, mozogni fognak a lábai is. Kívülről, egy képkockáról meg megállíthatod a lábmozgást úgy, hogy ráhivatkozol arra a movie clipre és .stop(). Lényegében az alap movie-d is egy movie clip, amikor kiadod a stop() és tsai függvényhívásokat, az ugyanaz, mintha egy saját movie clipnek hívogatnád a stop() és tsai metódusait.
-
proof88
addikt
Az első dia action-jéhez még be kell írni, h Stop();.
A hangnémító ikont nem értem: azt akarod, hogy a movie közben bármikor megnyomhasd a gombot és csak akkor némuljon el, vagy csak az elején lehessen megnyomni és akkor onnantól kezdve az egész movie-ra érvényes legyen h ne legyen hang? -
sghc_toma
senior tag
idézet Intel-től: "This driver package contains the version 14.37.1.5029 driver (build 6.14.10.5029) for Windows* XP."
tehát feltette; az egyik szám a verzió, a másik meg a build-szám.. a dátum is ezért különbözik, gondolom.. 21-én build-elték, 24-én tették ki az oldalra..
amúgy azóta is dobálja a hibát?btw, ha már VGA driverekről van szó: az nVidia is bekaphatja.. a CUDA 2.1-hez való driverük (181.20) artifactol, lefagy, BSOD-zik Vista-n és Win7-en is fx570m-mel... mindezt tök random, bár ha videót, PDF-et, vagy Flash-es oldalt nézek, gyakrabban..
-
sghc_toma
senior tag
driver cserénél én nem szoktam tökölni uninstallal, csak simán felteszem az újat.. ha kultúráltan lett programozva, akkor egy update úgyis leszed mindent, ami már nem kell.. bár ha egy driver képes ilyen hibát okozni, az kételkedésre ad okot a kultúráltságot illetően
ha le akarod szedni, menj be a Device manager-be, nyisd ki a Display adapters-t, és jobbkatt a videokártyára.. itt Properties, majd Driver fül, és Uninstall gomb.. ha jól emlékszem, dob egy ablakot, amiben van egy checkbox, azt pipáld be, így letörli a driver-t..
még egy fontos dolog: tegyél félre egy féltéglát (esetleg ízlés szerint sörösüveget, széklábat), hátha egyszer összefutsz egy Intel-es VGA-driver programozóval
-
sghc_toma
senior tag
jepp, a videokártya driver-t kell lecserélni..
ha jól látom, csak kettő van fent a HP Support oldalon, érdemes lenne mindkettőt kipróbálni.. esetleg a legújabbít az Intel-től: link
gyorsan rákerestem, pár helyen írják, hogy az 1433-as számú driver megoldotta a problémát.. ha a HP-s meg a legújabb Inteles meghajtók közül egyik sem lesz jó, próbálj keresni valahol 1433-asat..
-
proof88
addikt
Helpelek, ha itt kérdezel, ha tudok. Ha kijelölsz egy képkockát, akkor be tudsz rakni neki hangot, fejből nem tom melyik ablakban már. Aztán később beraksz másik hangot, előtte kiadhatsz olyat h StopAllSounds(). Ez így hülyén néz ki, ha konkrét a cucc, jobban meg tudom mondani.
swf.hu-n vannak sok segédletek. -
peterszky
őstag
-
Szirti
tag
Nem is teljesen 100as jószágok ezek, az enyém fölébredt a kutyaólban, meglátta hogy esett hó és elkezdett teljes erejéből bőgni, hogy ebbe nem megy bele. Kimentem és adtam neki kaját, 5sec alatt ott termett.
Apropó kéne neki adjak gyógyszert, de kajával nem eszi meg, beleerőszakolni meg nem akarom.(1. alkalommal megette, de azóta óvatosabb, minden kaját rendesen megrág, és ha olyan van benne ami nem tetszik, akkor kiköpi a dög)
-
proof88
addikt
Én is próbáltam keresni, nem találtam róla semmit, de én is flash-re tippelnék, másban nem nagyon animálnak weblapokon, hacsak nem shockwave-ben, ami meg a nagybátyja, de nincs olyan szerencsém, hogy azt tanuljam (elég durva dolgokat össze lehet benne hozni [hardveres 3D-gyorsítás a böngészőben]).
-
proof88
addikt
Gondolom ez olyan, mint amikor először lementem gyúrni ... persze csak haverral mentem, együtt kezdtük.
Csak aztán hülye voltam és 3 hónap után abbahagytam. Viszont most már még inkább nem vállalnám fel a girnyó testemet, egyáltalán akkor hogy mertem?
más: mit gondoltok, úgy általában mennyire gáz, ha úgy veszek fel tárgyat, hogy nincs meg az előfeltétele? Sokan csinálják azt, hogy előbb csinálnak meg így tárgyat, csak később az előfeltételét, és persze nekem is azért jutott eszembe, mert hát nincs meg minden tárgy sajnos, de most elég lehetetlen a helyzet, ezért vennék fel így tárgyat ... Tudom első órákon mindig mondják h aki nem csinálta meg az előfeltételt, az menjen ki meg adja le a tárgyat, dehhh ... szóval, tapasztalatok?
-
peterszky
őstag
Logika és számításelmélet EA GY(C) Gazdag; Hunyadvári; Pásztor
Na ő a logika mama
T-sek is ezt szokták felvenni szerintem. A logika részt a mama tartja, a számításelméletet pedig Gazdag Zsolt, ő jó arc, állandóan szét van esve
Amikor először indult, akkor brutális lehetett, mivel szóbeli vizsga volt, ami úgy zajlott, hogy leültél logikatához, ha rajta túljutottál, akkor következett Hunyadvári.
Mostanában elvileg az írásbeli részen is lehet átmenő jegyet szerezni.
Tematikák: logika rész (word doksi) és számításelmélet rész
-
proof88
addikt
-
Mawyx
őstag
És ezt?
Főideálok egyenlősége
R tetsz. integr. tart és a,b eleme R*. <a>=<b> <=> a~belőtte:
Főideál: <a> az a elem R-beli többszörösei (a generátuma).Tehát kimondva:
R tetsz. integr. tart és a,b eleme R*. Az a elem R-beli többszörösei egyenlők a b elem R-beli többszöröseivel akkor és csak akkor, ha a hasonló b-vel??? -
proof88
addikt
Melyik volt az, nekem is privátot plíz!
peterszky: mondjuk én még sosem ittam desztillált vizet, pedig kíváncsi lennék, hogy milyen az igazán íztelen víz. Na most, ami bnőméknél szokott lenni ásványvíz, az a csapvíznél is rosszabb szerintem, mintha még íztelenebb lenne, mint a csapvíz.
Mondjuk a csapvíz is változó, mamáméknál olyan, mintha patakvizet innék, van ahol több klór van benne, mint máshol, jódozni is szokták, kerületenként is változik.
De amit én iszok ásványvizet, az tényleg mellékízes. Persze attól még belerakhatnak bármit.
De ezt nem hiszem, nem lehetne titokban tartani éveken keresztül, és még egyetlen szenzációhajhász írást nem láttam, hogy csapvíz lenne az ásványvíz. Én az ásványvizeknél akár el is hiszem, hogy az ásványok mennyisége is annyi, amennyi rájuk van írva, esetleg csak pár %-kal kevesebb. -
sghc_toma
senior tag
-
proof88
addikt
Én már le se fekszem.
Nem szép dolog, de ősszel rászoktam nagyon a hajnali 4 órás elalvásra. Persze amikor 8-ra kéne bemenni ea-ra, nem tudok felkelni, mert úgy lenyomom alvajárva a mobilt és az órát is, hogy nem is emlékszem, hogy csörögtek.
Aztán próbáltam visszaszokni, de nem ment. Ha előbb feküdtem le, már sehogy sem tudtam elaludni. Általában másfél óra forgolódás után feladtam. Ezért kitaláltam, hogyha visszafelé nem megy, akkor majd előre irányba újra a régi rendszert kapom vissza, tehát mindig később fekszem le, hogy újra jó legyen.
Szóval most is azért vagyok ébren tegnap óta, mert újabban délelőtt fekszem le és délután ébredek fel. Ezt odáig fogom csinálni, hogy megint este fekszem le és reggel kelek. De ezt úgy kéne, hogy este 10-kor csicsika és wow, 8 óra alvás és tudok 6-kor kelni.
Mint a rendes iskolás gyerek.Egyébként arra gondoltam, át tudnám szoktatni a szervezetem arra, hogy egy nap nem 24, hanem 48 óra. Kíváncsi lennék, mennyi ideig bírnám, bár ki tudja ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest