- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3300 üzenetére
Az annyira nem könnyű. Remélem lesz első óra és elmondják mit hogy, ha évközben nem lehet jegyet szerezni, hanem vizsgaidőszakos a jegyszerzés, akor leadom. Nem szoktak első órákat tartani, később meg már nem lehet leadni a tárgyakat.
Másik szakomon meg egy 2féléves tárgyat úgy ahogy van nem hirdettek meg, se vizsgakurzus se semmi, nagyon boldog vagyokHolnap be kell mennem előszedni valakit, de már látom előre, az lesz ami szokott, hogy mindenki máshoz küld és senki nem tud semmit, nem az ő dolga, menjek xy-hoz. Odamegyek, hát ő nem érti miért oda küldtek, mert neki semmi köze ehhez.... Nekem mindkét félév most kellene ráadásul
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #3269 üzenetére
gondolom igen.
de minek akarod azt a fost rátenni?
clean install sokkal jobb.és igen, hasonló van. valami 320as WD, fingom sincs már melyik.
ja lehet pont ez. de remélem nem itt akarod megvenni...ilyen e, megnéztem:
Merevlemez Notebook WD 320GB 8MB SATA 5400rpm WD3200BEVS 3év gar. -
proof88
addikt
válasz
peterszky #3255 üzenetére
THX!
Inf rendszereket leadtam, többi marad...
Még valami: osztott rendszerek implementációja és specifikációját most akkor felvegyem-e vagy nem?Mert előfeltételek megvannak, csak bbazsy aszonta h később kell, és megnéztem későbbre is ajánlják nálunk is a hálóban, dehát miért ne ...
szerk.: ja és a funkcionális programozást szerintetek? Az is kb utolsó félévre van ajánlva. Előfeltételei megvannak.
-
proof88
addikt
válasz
peterszky #3253 üzenetére
Az adatbázisok elméleti alapjai - se logika, se algoritmusok/adatszerkezetek vizsgám nincs. Utóbbit pedig tudom, csak hülyén viselkedtem az elmúlt félévben... logikát meg... az is kb lustaság.
Információs rendszerek EA - na ehhez meg a fenti adatbázisos tárgy kéne ...
Programozási nyelvek 2. (Ada) - progköröm sincs, helyette előző félévben lett volna Számítógépes alapismeretek, de az nagyon ütközött sok mindennel, úgyh elhalasztottam, most jöttem rá h nincs keresztfélévben ...
Operációs rendszerek 1. - szintén a progkör kéne. -
proof88
addikt
válasz
peterszky #3251 üzenetére
No mindegy, majd lesz valahogy, az életet meg kell tapasztalni.
Mutánsok alatt pedig azt értettem, hogy anno a Szalay azt mondta, hogy télen is fűteni kell az épületet rendesen a téli szünet alatt is, mert fenn vannak a biológusoknak mindenféle döge, ami elpusztulna egyébként. -
proof88
addikt
válasz
peterszky #3249 üzenetére
Értem.
De az nem fordulhat elő, hogy nem adnak jegyet, még ha vizsgáztam is, mert észreveszik, h nincs meg az előfeltétele?
Más: tudja valaki, milyen mutánsokat tenyésztenek a bioszosok a Déli tetején? Mi van, ha egyszer elszabadulnak egy szép tavaszi délutánon, és szétszaggatnak minden útjukba kerülő hallgatót? Vagy csak túl sok idióta fps-t nyomok? Pedig a helyszín, tehát ott Lágymányos elég jó hely lenne egy fps játékhoz... meg azt bírom, amikor tavasszal olyan borongós idő van ott... huhh...
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3199 üzenetére
Nah, ba+
Megvágtak számításelméleten, gondolkozunk mit kéne csinálni, kihez kéne menni majd és mikor, hogyan. De akkor ez így csöbörből vödörbeMatek II (2) úgy látom most tavasszal nem indul, de azt ki szokta tartani? (Nálunk Lakatos van Valószínűségszám. éshát az annyira nem jó
) Ekvivalenciatáblázat szerint ez a megfelelője.
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #3175 üzenetére
kitlei se rossz, bár sokan nem szeretik..
de amúgy egészen édestökmind1, én nem is emlékszem kinél voltam.
otthon készülsz úgyis.mod: elnéztem, az cpp volt..
akkor viszont Laki Sándor!AppServ dologra visszatérve.
emlékszem nagyonnagyon régen fel akartam tenni, még az se ment(gimi2 vagy mikor)
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3148 üzenetére
2 félévig próbáltam bejutni rá, de nem sikerült, pedig előjelentkeztem is, mást ugye nem lehet tenni. Esetleg nemtom hányszáz embert rábeszélni, hogy adja már le...
Ha felvenni nem is tudom, akkor is szívesen beülnék órára saját géppel, hogy ne egyedül kelljen könyvből megtanulni, hanem egy óra azért mégis csak jó. Legalábbis nekem mindig szükségem van jó tanárra, magamtól tanulva csak az idő halad, de én nem... -
proof88
addikt
válasz
peterszky #2970 üzenetére
Én tavaly már nem tudtam lejelentkezni Anal 1 vizsgáról, mert félrenéztem a zárás dátumát, így későn akartam lejelentkezni.
Bementem, valami gyakvezér volt ott, mondta várjuk meg a Fridlit. A többiek vizsgáztak, én meg hátul ültem, vártam Fridlire, hát vizsga után kb negyed órával meg is jött, magyarul jó sokat vártam rá ... aztán kérdezte, hogy miért nem próbáltam meg, mondom mert nem tanultam rá (lehet, hogy meglett volna a 2-es, de normálisan akartam vizsgázni, nem holmi "meglett a 2-es kis szerencsével szinten")*, és nekem 1-est írt be.
* persze, vannak olyan tárgyak, amikből jó nekem a "szerencsével 2-es" is, persze ehhez az kell, hogy kellően unjam már a tárgyat meg a vizsgáztatót. Pl logika, mert a gyakorlat ízi volt, hát a mamától meg a kérdéseitől előre félek ...
Egyébként 1 héttel később asszem meglett a 3-asom analból, és az legalább nem holmi szerencsés 3-as volt, hanem stabil 3-as, mondjuk akkor már végképp elegem volt az egészből (jún. 16.), ezért meg sem próbáltam a szóbelit a jobb jegyért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Bittorrent topik
- The First Berserker: Khazan
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged