- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Lala6
őstag
Előző kérdésemre nem tud senki válaszolni?
-
Lala6
őstag
Nem.
Adtak hozzá kábelt, de csak hátulról kivezetve működik a dolog. Van hozzá kis hátlapi lemez is a kivezetéshez. Szerintem így jobb is, mert nem a házban torlódik mégtöbb vezeték, ez csak keresztül megy rajta és kész, hátul pedig egyáltalán nem zavar, mert nem látom.
Mégegykérdésem lenne, a RAM bordákat mivel ragasztjátok?
[Szerkesztve] -
Lala6
őstag
Amúgy nagyon tuti kis panel. Csilli-villi még hőfokot kijelez fordulatszámot, fordulat számot állít, meg usb csati/firewire csati. Pont passzol a házam színéhez.
-
Lala6
őstag
válasz
SylverBullet #3 üzenetére
Ez komoly? Én meg már mindenféle speciális dolgokon gondolkoztam :)
-
Lala6
őstag
Sziasztok.
Van nékem egy enermax előlapi panelem. Gyönyörű, szépen mutat, jól működik, viszont adódott egy kis problémám. A hőfokérzékelőjét mivel tudnám ráragasztani a hűtőbordára(CPU+VGA)? Amit adtak hozzá(olyan cellux szerűséget) az nagyon gyorssan elengedett :(
Hol lehet jó erős ragasztót venni? Anno egy Thermaltake VGA hűtőhöz adtak nekem olyan kétoldalas ragasztót amivel a RAM bordákat kellett ráragasztani, ilyen jó lenne most is, mert az olyan textil féle anyagból volt és bivaly erősnek bizonyult.
Előre is köszi a segítséget!
Lala
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged