- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
mityku
aktív tag
Hali!
A legjobb előlapi panel, amit mi magunk csinálunk!!! :DD
Én most egy flopi takarólemezre akarok 2 USB kimenetet és 2 ventiszabályzót rárakni. (a panelt már kivágtam fémből, már csak a kivágások vannak hátra)
Igazából nem akarok ezekre a gyári panelokra 8-9000 Ft-ot kiadni (egyszerűen sajnálom rá), amúgy nagyon jól néznek ki!! -
KTom
csendes tag
Hello Mindenki!
Én egy a Kellytech-nél kapható információs panel iránt érdeklödnék.
Neve: SmartPanel. Hollehetne beszerezni Szfvár környékén? Esetleg van-e valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? -
KTom
csendes tag
Hello Mindenki!
Én egy a Kellytech-nél kapható információs panel iránt érdeklödnék.
Neve: SmartPanel. Hollehetne beszerezni Szfvár környékén? Esetleg van-e valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? -
Lala6
őstag
Előző kérdésemre nem tud senki válaszolni?
-
Lala6
őstag
Nem.
Adtak hozzá kábelt, de csak hátulról kivezetve működik a dolog. Van hozzá kis hátlapi lemez is a kivezetéshez. Szerintem így jobb is, mert nem a házban torlódik mégtöbb vezeték, ez csak keresztül megy rajta és kész, hátul pedig egyáltalán nem zavar, mert nem látom.
Mégegykérdésem lenne, a RAM bordákat mivel ragasztjátok?
[Szerkesztve] -
Lala6
őstag
Amúgy nagyon tuti kis panel. Csilli-villi még hőfokot kijelez fordulatszámot, fordulat számot állít, meg usb csati/firewire csati. Pont passzol a házam színéhez.
-
Lala6
őstag
válasz
SylverBullet #3 üzenetére
Ez komoly? Én meg már mindenféle speciális dolgokon gondolkoztam :)
-
SylverBullet
tag
Yah... az megfogja... nekem is azzal van ragasztva!!:C
[Szerkesztve] -
HM21
tag
Lehet hogy hülye ötlet, de szerintem próbáld meg Leukoplast - tal felragasztani. Az tuti megfogja
-
Lala6
őstag
Sziasztok.
Van nékem egy enermax előlapi panelem. Gyönyörű, szépen mutat, jól működik, viszont adódott egy kis problémám. A hőfokérzékelőjét mivel tudnám ráragasztani a hűtőbordára(CPU+VGA)? Amit adtak hozzá(olyan cellux szerűséget) az nagyon gyorssan elengedett :(
Hol lehet jó erős ragasztót venni? Anno egy Thermaltake VGA hűtőhöz adtak nekem olyan kétoldalas ragasztót amivel a RAM bordákat kellett ráragasztani, ilyen jó lenne most is, mert az olyan textil féle anyagból volt és bivaly erősnek bizonyult.
Előre is köszi a segítséget!
Lala
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Elektromos autók - motorok
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest