-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gentlelynx
tag
válasz
Morpheusz. #42362 üzenetére
Ezzel én is így voltam és persze (sokak mellett) én is belefutottam, hogy összekevertem a neutront egy fehér törpével
, de így tanulunk... Most már, ha "keletre" megyek, mindig a Jackson's Lighthouse-on át vezet az utam és visszafelé is érdemes beiktatni.
Az 56-57-es ugrótávval nincs semmi baj, ha figyelembe vesszük a neutron 4x szorzóját, akkor biztonsággal megugorható vele a ~220ly, ami azért már egy elég jó érték.
Expló hajóra, hosszú útra egyébként is érdemes különböző biztonsági elemeket is feltenni, főleg, ha neutronozol... ilyenkor egy MRP (de inkább 2) nagyon hasznos tud lenni. Van aki fel szokott még tenni repair limpet cuccot, bár én az említett körutamon nem éreztem hiányát, de vigyáztam is a vasra, amennyire lehet. Aztán érdemes még SRV-t is vinni, mert nyersanyagra sok minden szintetizálásához szükség lehet (pl. ugrótávot is tudsz növelni - "jumponium"-nak szokták becézni), valamint azért mész nézelődni, hogy egy-egy mutatósabb bogyóra le is tedd magad és furikázz kicsit.
Coloniára az ottani mérnökök miatt érdemes kimenni és feloldogatni őket, hogy aztán blueprint-eket tudjál pin-elni náluk. -
gentlelynx
tag
válasz
Morpheusz. #42357 üzenetére
Alapvetően azért szerintem érdemes szétválasztani az "explorerkedést" a "neutron sztrádától"... Amikor felfedezel, akkor nem annyira a nagy ugrótáv a lényeg, hanem, hogy minél több rendszert meglátogass, az ott lévő bolygókat scanneld, esetleg leszállj valahova nézelődni, "fényképezkedni"...
A neutron-nak akkor van értelme, ha konkrét céllal akarsz eljutni távolabbi helyekre, pl. colonia /SagA vagy valamelyik csillagködhöz, guardian site-hoz, stb. (Vagy akár ezek közül bármelyiktől vissza a bubi-ba.)
Felfedezőknek az ugrótáv egyrészről arra jó, hogy nehezebben kerülnek bajba, ha csak messzebb van tankolható csillag, illetve az alap ugrótáv képezi alapját a neutronos szorzónak. Bubin belüli közlekedésben meg egyértelműen arra jó, hogy hamarabb odaérj valahova, könnyebben elérhetőek a mérnökök vagy akár a küldetések célpontjai.
Én amikor a Coloniáról mentem SagA-hoz a galaxis síkjábó felfelé indultam először és ott sikerült zsinórban olyan útvonalat találni (nem segédprogrammal) a térkép segítségével, hogy gyakorlatilag neutrontól neutronig ugráltam. Pesze ezek között volt olyan is ami nem használta ki a max. ugrótávot, de így mégis gyorsabban átértem. Ezt az utat viszont egyáltalán nem nevezném explorerkedésnek... ez tényleg csak utazás volt. (Leszámítva, hogy egy csomó neutron first explós volt így is)
-
gentlelynx
tag
válasz
Morpheusz. #42354 üzenetére
Nem kell akkorát ugranod, ha van közben becélozható rendszer, viszont azt "kézzel" kell megtenned. A neutronos route "ajánló" csak irányadó, de nem azt jelenti, hogy képes leszel neutrontól-neutronig 1-1 ugrással eljutni.
Én úgy szoktam csinálni, hogy a feltöltött ugrótáv alpján választok egy - a következő neutronhoz - közelebbi célpont rendszert. Ha ügyes vagy, akkor 2-3 ugrással már ott is vagy a következő csóvánál.
(Remélem jól értettem a problémát)
-
Peppo
őstag
válasz
Morpheusz. #42354 üzenetére
393? Utolsó értesüléseim alapján a rekord 330ly körül van valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged