- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
grHawk
aktív tag
válasz
Urby66 #20414 üzenetére
Igen, ez is érdekes dolog.
Ugye amit fentebb írtam, hogy megteremtik a lehetőséget, de senki sem fogja használni. Ez akkor tudatosult bennem miután kijött a Horizons.Halgattam a sok negatív véleményt, amik azok voltak, amik most az enyém, és úgy voltam vele, hogy már maga a bolygóra szállás elég lesz nekem, nem értebb miért hőbörögnek az emberek. Mekkora élmény lesz már leszálni!
Aztán kijött a kieg. és leszáltam a bolygóra. Kipróbáltam pár dolgot, 3-4 órán át keresgéltem, miközben ugyanazon 20 dolog váltakozva bukkant elém mindig. Megcsináltam néhány küldetést, na persze nem a pénzért, mert az nevetséges volt, inkább csak olyan teszt képpen. Azt hagyjuk, hogy teli volt buggal, mert megértem. Nem ezzel volt a bajom. Hanem azzal, hogy eme pár érdekesség végigfutása után már le se száltam a bolygókra. Adott kb. 3 nap elfoglaltságot, hogy megnézzem, oszt' helló. És itt egy elég nagynak számító featureről beszélünk. Akkor meddig fog tartani egy multicrew vagy SLF? Kipróbálod, és mivel a játék nem ösztönözöz kihívásokkal a használatára, így a roleplayereken kívül senkit nem fog érdekelni. Pedig tényleg fasza dolog, de a játék nem akarja, hogy használd. Hacsak... áh hagyom elmenni a vonatot.
-
baphomet
senior tag
válasz
Urby66 #20411 üzenetére
Persze, tudom én azt, hogy multicrew-hoz jól jön, csak kötekedek.
Azt nem látom, hogy multicrewnak mi haszna lesz. PvE-ben mi az, amit nem lehet megcsinálni egyedül kezelve a hajót? Egyedül talán PvP-ben lesznek ezzel kicsit erősebbek a nagy hajók, de mekkora a PvP orientált játékosok aránya a PvE-ző játékosokhoz képest? Azok közül mennyien ülnének be egy hajóba radarnézegetőnek, ahelyett hogy a sajátjukat vezetnék? Ha mellém beül valaki másodpilótának, akkor a winggel ellentétben végre kap ő is pénzt, ha általam felvett küldetést teljesítünk? És még sorolhatnám. -
BandiT85
aktív tag
válasz
Urby66 #20407 üzenetére
Igen, sajnos azért találkozni kevés játékossal, mert nagyon nagy az univerzum és ahhoz képest kevés az a nem tudom, mondjuk pár százezer játékos, szét vannak szórva. Viszont sikerült nekem is kb 100 misit összehoznom, vettem egy még csak nem is fullos Pitont, és még egy HazRes sem nyújt semmilyen kihívást, még a pajzsom se tudják leszedni szinte...Küldetésből meg szerintem a long-range csempészés éri meg anyagilag...más nem nagyon.
-
LacStein
csendes tag
válasz
Urby66 #20319 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Ezt a SW-t raktam ki. Persze el is vállaltam egy küldit, mire kirángatott egy martalóc. Minden bátorságomat összeszedtem és megnéztem ki tört rám. Egy novice eagle kopogtatott. Úgy döntöttem, a demó tréning edzés elég lesz egy kioktatáshoz az udvarias viselkedésről. Persze 4 pip a pajzson 2 a hajtóművön és csodálkoztam, hogy néhány lövés után nem nagyon tudtam ártani. Némi power elosztás után kb. 7500 cr-tel jutalmaztak a helyi outposton. Még pajzsa sem volt a nyomorultnak...
Tehát a következő invesztíció egy C PD lesz. -
LacStein
csendes tag
válasz
Urby66 #20300 üzenetére
és Cooper911
Bocs, hogy nem fogalmaztam elég pontosan a kérdésben! Nyilván fontos a hajó célja. Még a tőkefelhalmozás útján járok:
- Szállítós küldik, kalóztámadással, meneküléssel.
- "kamionozás" 6 t (!) raktérrel. Most éppen jóllakott napközisként vigyorgok, mert 830 cr/t profitos utat találtam 9 ly távon.
- araszolás a Sol felé
További bocsi, mert a PP az csak E, a Coriolis szerint így 100,3% a fogyasztás. Az fsd 2 priorityt kapott.
Cél, hogy kevésbé kelljen reszketnem a kalózoktól, esetleg szembefordulhassak egy kisebbel. Segít, ha C-s distibutort veszek? -
-
CAB85
tag
válasz
Urby66 #20277 üzenetére
A mondandód második részével tökéletesen egyet értek. Pár napja játszom, jelenleg a megrendelt Joy-ra várok, de addíg is, gondoltam körbenézek openben a training küldik után. Körülbelül az első repkedés közben majdnem szitává lőttek poénból úgy, hogy a kezdeti zsebpénzem jelentős része ráment a javításra. Erre jó a solo mód, de gondoltam, ha már van open... rakomány nélkül egy ilyen kis kezdő ürtalicska kilövése nagy kihívás
-
brd
nagyúr
válasz
Urby66 #20268 üzenetére
Szerintem az nem lenne jó, ha egyáltalán nem lenne Solo mód. Ha én nem akarok másokkal játszani, csak gép ellen, akkor miért legyek rákényszerítve? Inkább valami olyasmit lehetne, hogy ne lehessen tetszés szerint váltogatni, mondjuk teljen el egy kis idő, vagy hogy bizonyos, Solo-ban tett dolgok ne legyenek hatással az Open játékra (undermine miatt), esetleg valamilyen szint elérése után már ne lehessen Solo-ban játszani, így elindulni el lehetne, és nem venné el a kezdők kedvét az a néhány kellemetlen játékos. Mondjuk engem nem zavarnak, legalább szórakoztatóbb a játék, úgyis igazából kicsit unalmas tud lenni, a sok mászkálással, ill. a gép egy szint után már nem ellenfél.
-
e00dgy
aktív tag
válasz
Urby66 #20268 üzenetére
Kérdezem:
Miért lepődik meg bárki azon, hogy ilyen megtörtént? Miért kell azért minősíteni valakit mert így, ilyen szituban lelőtt valakit?
Ha félek és nem vállalom, hogy ilyen történhet akkor SOLO play.
Másik esetben meg is érdemli aki OPEN-ben "felkéri táncra" a másikat.
A játék része. Gondold az ő oldaláról a dolgot. "Itt egy bolond openben egy long-range trade hajóval én meg azért vagyok itt, hogy az ilyeneket lelőjem."Épp még én is lehettem volna aki ott lelő bárkit.
Miért ne?
Más körülmények közt már volt rá példa.
De az általad említett eset miatt dejavu érzésem támadt.
Van csodálatos Power Play. Elmegyek enemy power ellen ténykedni. Találkozok valami okossal. Tradel, openben. Lelövöm. Ezek után még fel van háborodva, szerintem még az őseimet is szidja, hogy miért lövöm le, miért vagyok ilyen paraszt? TUTI !!! Erre 3-szor jön ugyan oda, csak azért is nem tágít. Én meg csak azért is lelövöm még annyiszor ahányszor csak látom.
Most akkor paraszt vagyok mert lelőttem valakit aki épp ott járt? Ez a játék. Ezt adja. Éppen engem is lőttek le még a pályafutásom elején hasonlóképp, igaz nem sokszor. Mert volt annyi eszem, hogy vagy solo-ban kuporgattam a creditjeim vagy megléptem amint tudtam. Még sem akadtam ki ezen, hogy megtörtént.
CMDR dUí
-
baphomet
senior tag
válasz
Urby66 #20170 üzenetére
A lezuhant nav beacon-ökben van data point, amiből az SRV-d szkennerét használva 10-15k creditnyi infot lehet kiszipolyozni. A gond csak az vele, hogy X52-őt (de lehet, hogy más hotas-szal is így van) használva nem működik az SRV data point scanner-re. Át kell váltani keyboard and mouse irányításra, nyomni egy jobbgombot, ez aktiválja a DPS-t, ezután visszaváltva a hotasra már működni fog a továbbiakban.
És, igen, ez is a beta első pillanatától kezdve ismert hiba, amivel lószart nem kezdtek azóta.
Az ilyenek és a továbbra is bugos fos, fantáziátlan, logikátlan, bölcsődés szintű küldetések miatt nekem az a véleményem, hogy bárki, aki gondolkozik a Horizons megvásárlásán, az ne tegye. Valamikor fél áron. És ami eddig látszik belőle, akkor sem biztos hogy megéri azt a félárat még az egész éves további kiegészítésekkel együtt sem. -
Diopapa
addikt
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Urby66 #19764 üzenetére
Egy jó tanács, mielőtt nekivágnál a felfedezőutadnak! Mivel a Clipper már a nagyobb hajók közé tartozik, ezért azt javaslom, hogy még itt a lakott rendszerben gyakorold be a le és felszállást, kicsit nagyobb gravitációjú bolygókon is. Az az 5D Thruster lehet, hogy kevés lesz és leszállás címen gyönyörű hullócsillagot fogsz előadni, vagy ha le is szállsz, ott ragadsz a bolygón. A menet közben begyűjtött anyagokra is gondoljál, amik megnövelik a kezdősúlyodat.
-
orientcx
őstag
válasz
Urby66 #19750 üzenetére
Ja, hogy ti ott a birodalomban nem tudjátok, mit tartalmaz a genfi konvenció??? Hát miért nem ezzel kezdted! Ne is hallgass másra, majd én röviden összefoglalom. Az arról szól, hogy a Fed pilótáknak mindig igaza van(1. bekezdés 1. pont) De különösen az S.S. monogramú pilótáknak van igaza(1. bekezdés 2. pont).
-
Annál az esetnél meg valószínűleg én is odakozmáltam volna. Alapból azért szólózom, mert egyszerűen a magam játékát játszom a magam ritmusában. Az olyan apróságoktól kezdve, hogy nem óhajtom egy outpost egyetlen medium landing pod-ját órákra blokkolni, csak mert épp más dolgom akad(persze tudom, hogy ki is lehet lépni), az olyan komolyabb szempontokig, hogy a nálam gyengébb játékosoknak amúgy sem akarok kárt okozni, az olyan bandákkal meg nem óhajtok összefutni, mint annál az ominózus kölcsönadásnál, vagy hogy egy hazRES-ben meg nincs szükségem konkurenciára. A wing buli azért nem lehet rossz, de pl a játékidőm 90%-a meg hajnali 2-6h közé esik, ami lássuk be, nem a legoptimálisabb időintervallum -
orientcx
őstag
válasz
Urby66 #19746 üzenetére
"egy ilyen igazmondó Fed pilótát csak egy Clipper ülésébe szíjazva lehetne kifaggatni bármiről miközben apró Cuttereket röptetnek a feje körül"
-
Naaa, és a genfi egyezmény meg smafu???
-
"vérbeli Fed szájhősről beszélünk ezért köztudott hogy azok csak szólóban repkednek"
-
Ez speciel nem gyávaság, hanem koncepció(ez most kivételesen valóban így van, de magyarázkodásnak is kiváló, használni is fogom - pl: amikor kérek leszállási engedélyt, majd az DC-re bízva a hajót elhagyom a helységet, csak éppen a sebességet nem veszem 0-ra, és mikor visszaérek(és persze ha nem találtam el a terminál falát), akkor kb 43.000 fényévre vagyok a dokktól, ez nem kreténség, csak koncepció random felfedezési célokkal)
És egy-két sor komolyan: Részben már(jó régen) leírtam, miért a solo-t preferálom, de ha kíváncsi vagy, a többi érvem sem titkos. Gondolom, már van annyi tudásom, hogy nem kellene rettegnem open-ben sem, azzal együtt, hogy nyilván sok nálam nagyságrenddel jobb pilóta is van a galaxisban(persze ez utóbbit mindig is le fogom tagadni)
Nem gondolom, hogy ez lenne a bátorság fokmérője(ennyi ésszel kimerészkedni egy aszteroida mezőre, na az a bátorság......a vak lóé)
-
-
Cooper911 - "Azt hiszem a Clipper Club alapító atyái már gyüjtik a bandát és a keresésedre indulnak"
-
Kereshetnek, egy Fed vitéz mindenben jobb a birodalmiaknál, még az iszkolásban is(na jó, ez utóbbi talán túlzás) -
gigafun
senior tag
válasz
Urby66 #19741 üzenetére
Felfedezésnél (is) megér minden pénzt a minél gyorsabb Scoop. Ha van rá pénzed, tegyél fel 7A-t. Nekem is az van a Corvette-n, és nagyon király. De legalább 6A-t.
Mellesleg csak 7 millával drágább a 6A, mint a 6B.
Egyébként, ha már mindenképp ragaszkodsz ehhez a locsolókannához, akkor az alábbi változtatásokat javaslom.
Szerintem pajzsból elég a 4D, és akkor kikapcsolt AFMU mellett elég a 3A PP. Így még fél fényévvel nagyobbat ugrasz, de ami még fontosabb, az A-s planttal sokkal kevésbé fog melegedni a gép. Az AFMU-t meg úgysem SC-ben használod, akkor kikapcsolhatod pl a thrustert. -
orientcx
őstag
válasz
Urby66 #19740 üzenetére
Mélyen leköteleztél ezzel a provokációval. A Cutter annyira gáz, hogy már beszólni is snassz neki, a birodalmi pilótaközösség meg úgy eltunyult, hogy már-már ott tartottam, magam fogok császári dicshimnuszokat kommentelni, amire végre válaszolhatok valami aljasat
(még ugyanabban a hozzászólásban - picit nem lett volna átlátszó
)
kb 7 éves koromban tanítottak meg sakkozni, és gyak azonnal rájöttem, hogy ez a játék sokkal élvezetesebb, ha egyedül művelem. Ellenkező esetben azok a csúnya ellenfelek mindig olyan gonoszakat léptek, míg ha én kommandíroztam az ellent is, akkor viszont remek ellenlépéseim voltak. Hiába, a sakk egy magányos játék...
-
A felfedezésről meg remélem nem engem faggatsz, a 4 éves Ödönke unokája hamarabb lesz a nyugdíjas ED veseny győztese, mint én Trailblazer helyettes alsegéd -
brd
nagyúr
válasz
Urby66 #19725 üzenetére
Nem az állomás scan-el, hanem a körülötte ólálkodó SAV. Outpostnál is előfordul, csak jóval ritkább, egyszer ~30 ugrás után majdnem kettétörtem a billentyűzetet, amikor emiatt buktam úgy 5 milkát (pontosabban nem kaptam meg). ID után nem tudom még, hogyan lehetne így elkerülni a scan-t, ott már hiába nyomom be a SR-ot, mindenképpen jön a scan. Inkább az ID-t kell elkerülni, ez szerencsére nem esélytelen, mert mögéd kell kerüljön az ID-zni óhajtó hajó. Sokszor azt is lehet csinálni, hogy elkezdesz forogni, kijelölsz egy célt, és csinálsz egy hiperűrugrást. Ameddig töltődik a FSD, forgolódsz, hogy ne tudjon mögéd kerülni, majd amikor feltöltődött, ráfordulsz a célra, elindul a visszaszámlálás, és így már nem tud kiszedni. Vagy meglövöd kicsit, amikor kiestek SC-ből, és elmenekülsz.
A SR-ot tényleg te használod rosszul. Arra kell figyelni, hogy minél gyorsabban (ez nem muszáj, csak csökkenti az esélyt) haladj be az állomásra, minél kevesebb thurster használattal (én részben emiatt FAOFF-ban repülök, ott csak akkor van thurster használat, amikor mondom). 7-8 km-re célozd be a bejáratot úgy, hogy lehetőleg már az csak állomáson belül kelljen fékezni, majd egy-két boost, utána SR. Ha nem mentem neki az állomásnak (ez már egyre ritkább), vagy kellett nagyot fékezni, soha nem scan-eltek még így.
Sylc: Én úgy vettem észre, és ezt is olvastam, hogy mindegy, belül mennyi hő van, mert SR-ben bent marad a hajóban, 110-120%-os szint is előfordult már, olyankor sem scan-elnek, ha nem vagyok túl közel a SAV-hoz, kivéve, ha magas a thruster használat, mert az ugye külső hőforrás. Outpostnál pl. kalandos úgy leszállni, hogy van ott egy SAV, mert ugye, ha már dokkolva van a hajó, akkor is tud scan-elni.
Tehát gyorsan le kell adni a küldit, majd SR off, vagy gyorsan felszállsz, ha van még máshová szóló küldetés.
-
Sylc
senior tag
-
zazoo
csendes tag
válasz
Urby66 #19725 üzenetére
Én is próbáltam távolsági csempész küldiket 2.0 után, némiképp más tapasztalattal.
Szerintem semmi sem változott scan ügyében. Állomások sosem scannelnek, kizárólag körülötte kolbászoló zsaruk. Zsaruk általában nagy állomások környékén vannak, outpostnál csak akkor, ha épp követtek téged SC-ben, és mögötted kijönnek, amikor az outposthoz érsz - ilyenkor sc-ben pirossal kapsz üzenetet, hogy rendőrségi ellenőrzés lesz.
Nagy állomásra érkezve távolról (3-4 km elégnek tűnt, de nyugodtan lehet messzebbről) érdemes bekapcsolni a silent runningot. Nyilván nem szükséges, ha elegendően nagy tempóval be tudsz menni a levélbedobón - ha a bolygó felől közelíted az állomást, akkor max. 90 fokos szögben lépsz be a bejárathoz képest.
Ha sc-ben szed ki rendőr (ha sok csempész küldid van egyszerre, egyszer-kétszer biztosan ki fog szedni), akkor elég lutri, hogy túl tudod boostolni a scan befejezéséig. Én inkább simán azonnal ráfordulok, és belelövök a rendőrbe - ilyenkor nem scannel (azt nem próbáltam ki, hogy megkezdett scant befejez-e ilyenkor, de tippre nem). -
-
baphomet
senior tag
válasz
Urby66 #19571 üzenetére
Az open/solo váltogatás annyiban működik, hogy más-más a küldetéskínálat a különböző játékmódokban, viszont azok már fixen megmaradnak egy bizonyos ideig.
A csempész küldetésekből két fajta lett: a korábbi küldetések úgy változtak, hogy 50-100 tonna árut kell szállítani, de bejött egy új típus, a Shadow delivery. Ez utóbbinál 5-20 tonna az áru, viszont szkenneléskor nemcsak büntetést kapunk, hanem bukjuk is a küldetést (az összeset, ha több van nálunk
).
A Robigo tűnik most a legjobb helynek csempészkedni. Tycoon ranggal folyamatos a kínálat 3-5 milliós shadow delivery-kből.
Azon még dolgozom, hogy állomásközelben hogyan lehet kijátszani a szkennelést. A chaff nem akasztja meg az AI szkent. Ha elfutsz (1-2 km a rendőrök szkentávja), vagy ha megtámadod a fináncot, akkor nem szkennel tovább, de úgy meg nehéz landolni.
-
Sylc
senior tag
válasz
Urby66 #19571 üzenetére
A wing rendszer javitasa alom marad:
tegnap kb 5 orat dolgoztunk az eventen, ebbol 4 es fel ment el azzal, hogy mindenki egy instaba keruljon, voltak "fagytam, en is, en is" pillanatok, amikor 5-6 ember eltunt.
Okosan a planetan volt a gyulekezo, 25 FPS (stream mellett), igy meg jobban terhelve voltak a gepek.
Uj wing bug, minden ok, leszallsz, latod a tobbieket, kidobod SRV-t, kocsikazol, szallnal vissza es kifagy a jatek. Visszajoss masik insta.
-
_Andras_
tag
válasz
Urby66 #19160 üzenetére
Annyit próbálj meg még mielőtt törölnéd, hogy amit felkínál letöltsére letöltöd, felrakod és kitudja hátha érzékeli a steames adatokat...de szerintem nem fogja.. de ne töröld le rögtön. Hátha ír más is. Angolul biztos ki van vesézve a forumokon, de én nem tudok angolul.
-
_Andras_
tag
válasz
Urby66 #19158 üzenetére
Nálam a steamnél nem frissített semmit. Amikor elindítottam a játékot kiírta, hogy frissítsem manuálisan a launchert. Gondolom azt feltelepíted és launcheren belől frissíti a játékot. Én nem ezt csináltam, bár a végeredmény ugyan ez.
Hagytam békén a steamet, letöltöttem a launchert, másik winchesterre feltelepítettem, majd letöltötte a játékot és most várom ,hogy frissítse, vagy hogy életre kelljenek a szerverek.Gondolom idővel lehet majd kapni steam kódot és akkor minden ugyan úgy fog történni, mint ahogy eddig is--> steamből indítod.
-
Sylc
senior tag
válasz
Urby66 #18742 üzenetére
Gyorsan osszedobtam egy trader videot - avagy en hogyan csinalom - erre megtamadta a T6-omat egy eagle
Meghalt, maradjunk ennyiben
Ami benne lesz:
eddb.io - osszecsapva
a-b-a trade - osszecsapva
coriolis.io - osszecsapva
elite traders cals (android app) - emlites szintenTehat szerintem jo lett
/ feltoltes alatt
-
-
_Andras_
tag
válasz
Urby66 #18558 üzenetére
Én 8.1-es windows használom, így nincs problémám most vele. Szerencsére a kártya sütős amd drivert is cserélték már. Ez a bolygóra leszállós mizéria most eléggé gépizzasztóra sikeredett, ahogy olvasom. Légkörös bolygó szóba se jöhet az elkövetkezendő 3-4 évben... Most próbáltam ki a star citizent.. A hangárban bénáztam(kerestem a repülő módot de a menüben volt...régen mintha nem ott lett volna..:S) na az is lezabálja a gépen pedig csak egy hangár meg 1 darab gép..
-
duvi
nagyúr
válasz
Urby66 #18541 üzenetére
Ez a fitt 27 millióból kijön (kínainál értelemszerűen még olcsóbb). Később mehet rá Military armor, de az önmagában 46,4 milla. Egyébként a Horizonssal érkező FDL buffal (6A PP) sokkal több SB és SCB mehet majd rá, vagy pulse helyett beam lézerek
-
duvi
nagyúr
válasz
Urby66 #18302 üzenetére
1. "A CQC-ban kapott pénz a normál játékban lévő számládhoz adódik?"
- Igen
2. "itt miből veszed a fegyvereket?"
-Nem pénzért veszed, hanem folyamatosan kilockolódnak az újabb hajók és fittek, ahogy növekszik a CQC rangod.
3. "Anyagilag megéri egyébként magasabb szinteken?"
- Magasabb szinten a normál játékhoz képest, anyagilag nem éri megEgyedül a kezdő játékosoknak jövedelmezőbb, mint a normál játék.
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Urby66 #18230 üzenetére
Teljesen úgy tűnt!
Ráadásul, a "j"gombon lévő (cruise?) sebességet nem engedte bekapcsolni, hard-point probléma miatt. Én a kabintetőre gyanakodtam, mivel kinyitottam...mindegy.
Ha megközelítem a cél állomásomat, kiírja, hogy "safe disengage ready". Ilyenkor mi a teendő? -
betyarr
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz
Urby66 #18156 üzenetére
Felszínen várható lesz az FPS csökkenés, ezért is növelték meg a Horizons hardverigényét az alapjátékhoz képest.
Elite Dangerous: Horizons Minimum PC specifications:
Processor: Quad Core CPU (4 x 2Ghz)
Memory: 6 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 470 / ATI 7240HD (DirectX 11 functionality required)
Network Broadband Internet Connection
Hard Drive: 8 GB available spaceElite Dangerous: Horizons Recommended PC specifications:
Processor: Intel Core i7-3770K Quad Core CPU or better / AMD FX 4350 Quad Core CPU or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 770 / AMD Radeon R9 280X or better
Network Broadband Internet Connection
Hard Drive: 8 GB available space -
Hrigh_77
tag
válasz
Urby66 #17948 üzenetére
Nem kell a konda. T7 meg pláne nem. Kell egy asp, 80-100 tonna cargoval, jó scoopal, jó jumppal, fegyverekkel. Irány Robigo. Tolod a charity missionokat, amig allied nem leszel mindkét frakcióval. Ezután Open-Solo-Open-Solo váltogatva, mig nem lesz fullos a hajó. Szétszóród, és ennyi.
Többen csináljuk, működik. Ha neked nem... -
baphomet
senior tag
válasz
Urby66 #17932 üzenetére
A Jostick curves és vjoy elvileg bármilyen directx kompatibilis eszközzel működik. Úgyhogy az X360 kontroller az kérdéses, lévén az xinput és nem directinput eszköz. Az Xbone Elite kontrollernek gyárilag lehet állítani az érzékenységi görbéjét, de annak az árából kijön három HotasX is.
A DS4 kontrollerhez készített Inputmapper nevű programban talán szintén lehet szerkeszteni az érzékenységi görbét, de, ha mégsem akkor ott a fent említett curves progi hozzá.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Urby66 #17913 üzenetére
Nem is figyeltem , de ahogy nézem az egyik legdrágább modul , de azon kívül vagy mit kéne bele egyáltalán nem értem a modulokat
Ha jól értem tudok pl magas pajzs és kinetikus burkolatot összepárosítani amivel egész ellenálló lennék ?
@brd: Persze de egy szinte teljesen gyári hajóval nem is playernek kéne neki mennem nulla harci tapasztalattal
-
duvi
nagyúr
válasz
Urby66 #17857 üzenetére
Ez is egy jó lehetőség (bár ez E-s pajzs kb. egy találatot bír ki)
Itt a felfedezésből befolyó pénzekről kell lemondania ( a scanner hiánya miatt), ami az elején talált pénz és nagyon jól jön az a pár ezer/tízezer credit. Azért javasoltam a 2db chaffot , mert külön weapon group esetén folyamatosan tudja nyomni őket. Amíg az egyik töltődik, addig a másikat használja. Másrészt nem egyszer volt, hogy egymás után többször is kiszedett ugyan az a hajó SC-ből (6x!), amire sok chaff lement.
Szerk:
Topikgazda rang csak az itteni topikhozzászólásoknál jelenik meg. A többi Ph fórumban mezei PH! kedvence rangom van. -
BandiT85
aktív tag
válasz
Urby66 #17665 üzenetére
Nekem egy beam egy pulse volt, és ha a beam pihent, akkor töltődött a fegyver energia pulse tüzelés közben. A kettő együttes tüzelésénél zuhant, csak beammel apadt. Én egybként visszatértem a vakondhoz(Asp), akkor mikor 80 fényévre kellett utaznom 7 ugrásból, és a harmadik után leapadt a tank... Ekkor levontam a következtetést: a Vulture semmi másra nem jó, csak harcra, de arra nagyon.
-
baphomet
senior tag
válasz
Urby66 #17665 üzenetére
Két C3G pulse egy Vulture-ön nem fog a végtelenségig folyamatosan tüzelni, pláne nem visszatölteni tüzelés közben.
Ha minden igaz, akkor két pulse egy együttes lövése 5,98 MJ energiát szipkáz ki a capacitator-ból (kondenzátor?), miközben abba az A5-ös PD 4,3 MW-ot tölt vissza másodpercenként, tehát, ha kifogyott (túlmelegedett a fegyver), akkor utána kb. 1,4 másodpercenként töltődik vissza egy-egy lövésre elegendő energia, ami lehet, hogy a felületes szemlélő számára folyamatosnak tűnik, de igen messze van a pulse lézer 3,2 lövés/s-os tűzgyorsaságától.Szerintem vagy booster, vagy cell bank, de kettő együtt nem fér meg, ha még KWS-t is akarsz. Én a booster+mozgékonyság+chaff iskolát követem, semmi páncél, ha leszedik a pajzsot, futok. Itt a build amit használok.
-
baphomet
senior tag
válasz
Urby66 #17641 üzenetére
(#17641) Urby66
16 tonna az Asp javára, de kb. négyszeres áron.(#17640) Micsurin
Úgy tudom, még Kickstarteres ígéret volt a 30 ingyen hajó, ez az 1.5-tel teljesül. Nem lepődnék meg, hogy ha mást nem is, de a season 2-be esetlegesen érkező új hajókat meg lehetne venni ropogós eurókért az alapjáték tulajdonosainak. Új tartalmat viszont kapnak, arról pl. már beszéltek, hogy gyűjtögethető cuccok/szintetizálás bekerül az alapjátékba is, de persze a jobb dolgokat a bolygófelszínen lehet majd megtalálni, nem az űrben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Vízhűtéses 4K RGB ÚJ Gamer pc Intel Core I7-14700KF 28x5.3GHz RTX 5070TI 16GB GDDR7 32Gb DDR5 RGB 2T
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest