- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
válasz
ricinus13 #28543 üzenetére
Ez ilyen. Vagy legyen cargo racked vagy ne vegyél fel olyan küldit.
Más. Még mielőtt teljesen abba a hitbe élne valaki, hogy a Frontieres grafikusok bénák és nem tudnak jól arcokat csinálni elmondanám hogy de:
Szóval Orientcx kolléga álltal linkelt arcok is jól meg vannak rajzolva csak szépen látszik rajtuk a hosszú évek alatt elfogyasztott Lavian brandy / onionhead
-
duvi
nagyúr
válasz
ricinus13 #28520 üzenetére
Szerintem érdemes megvenni
Eddig két tartalmi frissítés jött ki a Horizonshoz (+még kettő érkezik). Az Engineers és a Guardians. Ezek sok újdonságot hoztak magukkal. A fontosabb részek:
- új hajók (harci, kereskedő és utasszállító)
- mérnökök (engineerek) által speciálisa tuningolt modulok és fegyverek
- egyes hajókra saját kísérővadászt tehetünk, amit irányíthatunk is
- utasszállítás, mint új funkció
- javított és kibővített csillagtérkép
- modultároló
- behajtóügynökség (jutalékért rendezik a büntetéseidet és kintlevőségeidet)
- speciális tankolási lehetőség a neutroncsillagokból (drasztikus ugrótáv növekedés)
Ezeken kívül, több lépésben javult a látványvilág és egyéb apróságok...
Pár hasznos link az újdonságokról:
- Gamescom 2016 – Elite: Dangerous Horizons 2.2
- ED Horizons 2.1 – The Engineers
- A space mops esete az Anacondával -
orientcx
őstag
-
Cooper911
senior tag
válasz
ricinus13 #28520 üzenetére
Így leárazva tuti megéri. Itt van egy kis összefoglaló a tartalomról:
https://mobilarena.hu/tema/elite_dangerous_tema_osszefoglalo/hsz_13-13.html#msg13
-
baphomet
senior tag
válasz
ricinus13 #22259 üzenetére
Bátorítanék mindenkit, hogy ki-ki maga próbálgassa és találja meg a neki megfelelő buildet egy-egy feladathoz, mert az is része a játéknak szerintem, de, ha mégsem akkor íme én ezzel dolgozok.
-
kiskuplung
őstag
válasz
ricinus13 #20926 üzenetére
Igazából készen lennék, ha az Opentrack nem okozná ezt a kis problémát:
A vége felé látszik, hogy a kezem folyamatosan mozog, de az Elite képe meg-megpattan. Egészen idegesítő, mert amúgy a frame rate a játék szerint 150 körül van.
Az a baj, hogy a telefonra átstreamelendő kép is ugyanígy szaggat. Először azt hittem, hogy ennyit tud a routerem, de nem, ennek más baja van, ami az Opentrack-kel van összefüggésben.
Mivel régebben olvastam itt, hogy más is foglalkozik headtracking témával, gondoltam, egy kérdést megér.
-
Kronus
tag
válasz
ricinus13 #20906 üzenetére
2x kondánál, 1x Clippernél, 1x Vipernél, vagyis nálunk nem hajó függő.... deee most sikerült 4 órán át folyamatosan RES-ben aprítanunk 4-es Wingben fagyás nélkül. Szóval nem tudom...
Más kérdés: a héten 3 barátom is megvette és elkezdte a játékot és az egyikük kapott ajándékba egy Viper MK4-et, de csak Ő egyedül. Ennek mi lehet az oka, milyen esetben jár az új Viper?
Én csak az új Cobráról olvastam azoknak akik már rendelkeztek az alapjátékkal és megvették a Horizont, de mind 3man csak az alapjátékot vették meg akciósan. -
-
Cooper911
senior tag
válasz
ricinus13 #20618 üzenetére
Ha valaki komoly háttér storyra vágyik Vannak könyvek is az ED univerzumáról. (angol)
Az inara.cz-n vannak játékosok álltal írt logbook bejegyzések. (angol)
Az elitedangerous.hu-n vannak novellák magyarul ingyen.
Valamint itt a fórumban is elvétve akad néhány szösszenet.Sylc: Majdnem azt írtam, hogy
Nem békülök! -
grHawk
aktív tag
válasz
ricinus13 #20429 üzenetére
Amennyire az ED már messze ál a szívemtől az SC még annyira távol és ebben az álláspontban mégis Diopapa mellé állok. 1. Nem beszélhetünk optimalizáltságról egy még nem kész játékról, 2. Az a grafika alacsony szinten is élmezőnyös. Érthető az igény.
Az ED mégis csak egy "kész" játék, mégis elmarad a részletességgel, de nem csak az SC-t illetően. Bármely más sandboxot illetően. Sajnos
-
-
brd
nagyúr
válasz
ricinus13 #20251 üzenetére
Mondom, értelem nélkül csinálják (talán a beteg fejében van valami számára értelmes indok.) Dokkolnék az üres hajómmal Robigon, erre elkezd lőni, de úgy, hogy még scan sem jött előtte, és egy betűt nem írt. Egyébként nem gondolnám, hogy bárkit is a cargo mozgatna egy ilyen akcióban, elég bonyolult és hosszadalmas így pénzre szert tenni.
-
brd
nagyúr
válasz
ricinus13 #20235 üzenetére
Általában valóban nincsen gond ilyen téren, de van néhány majom, aki itt éli ki a sivár élete keserűségét, és minden indok és magyarázat nélkül megtámad játékosokat. Nem tudom, mi az összefüggés, de eddig kizárólag olyannal találkoztam, hogy FAS-t vezetett az illető (nem ugyanaz volt), főleg kies vidéken érdemes figyelni, mert ha relatív gyenge a hajónk, 3-4, megfelelően erős plasma, vagy railgun lövéstől is elpukkanhat.
-
duvi
nagyúr
válasz
ricinus13 #19949 üzenetére
A Point Defence Turret nem lövi a hajót
Csak rakéták, torpedók, aknák és Hatch Breaker limpeteket ellen hatásos.
-
_Kondor_
tag
válasz
ricinus13 #19674 üzenetére
Beam-et sajnos a korlátozott PP miatt értelmes védelemmel együtt nem tudsz rá rakni.
Beam egyébként nem elsősorban PVE fegyver, a befektet energia/sebzés aránya bőven a pulse alatt van.
Beam-et akkor kell használni, ha viszonylag rövid idő alatt nagy sebzést szeretnél, ami inkább PVPben, ott is inkább wing-ben hasznos.Nem korszerű, de gondolom sokat nem változott a rendszer a post keletkezése óta: https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=140240
-
duvi
nagyúr
válasz
ricinus13 #19091 üzenetére
Durván 2,7 millió + 134.000 rebuy. Szállítós Cobra config 3 millióból, némi védelemmel és még árura is marad pénzed.
-
Sylc
senior tag
válasz
ricinus13 #19028 üzenetére
Szerintem bug volt, amit vegre kijavitottak, alapbol ezt kellett volna kiadni...
Mas jatekban fel sem merul, a solo / privat / open valtogatas (GTA vs GTA Online pl), itt meg el volt baXva, ezt sokan kihasznaltak, de ennek vege. Nem fog nekem hianyozni, tokonrugas? Mint pl a frakcio rang huzas 1.0 vs 1.4, ez van.
-
duvi
nagyúr
válasz
ricinus13 #18955 üzenetére
Nézd a hajó hőmérsékletét és, hogy mennyi látszik a csillagból
Elite Dangerous: Hello from a Neutron Star
-
duvi
nagyúr
válasz
ricinus13 #18905 üzenetére
- Nem érdemes a Sidewinderre túl sokat költeni. Elsőnek az FSD-t javaslom fejleszteni, hogy nagyobb hatótávolságod legyen. Ezután esetleg jöhet még egy jobb pajzsgenerátor, hogy ne lőjenek ki minden küldetés alatt. Innentől már Hauler legyen a következő cél.
- A D-s modulok nem csak az áruk miatt jók, hanem ezekkel jelentősen megnő az ugrótávolságunk is. Pl. felfedező hajókon kötelező a D-s modul, kivéve az FSD-t (valamint kezdő játékosoknak a pajzs), amiből a legjobb kell. A hosszútávú kereskedőhajóknak is jól jön ez a config. -
Cooper911
senior tag
-
válasz
ricinus13 #18485 üzenetére
Az enyém ~10 cm széles és az ujjam hegyéig majdnem 22 cm hosszú. Nem éppen átlagos, egy Naos 7000-es egér így elveszik a kezemben: [link] De a HotasX-en elfér az én tenyerem is, szóval szerintem nem lesz gond. Egyedül az anyaga kiábrándítóan rossz. Nem tudom miből van, de még akkor is pillanatok alatt ragadni kezd a műanyag, ha mindig tiszta kézzel tapizom a Joyt. De ezen segített a grip.
-
baphomet
senior tag
válasz
ricinus13 #18459 üzenetére
Magyarországon sehol. Európában:
https://flightsimcontrols.com/store/available/gametrix-ecs-throttle/ ez kb. az X52 gázkarjának a szintje tudásban, minőségben
Ez szerintem a nonpluszultra Elite-hez. A CH cuccok nem szépek, de a minőségük kiváló, ahogy olvastam.
Ez se rossz, de nagyon drága. -
Cooper911
senior tag
válasz
ricinus13 #18410 üzenetére
3 fő fajtája van.
- Coriolis "a kocka" ha befogod célpontnak (asszem T) akkor látsz róla élő képet balra a radarod mellett. Ezen kis háromszögek mutatják hogy merre van a bejárat. De ha megnézed látod hogyan forog, és amelyik tengely mentén forog ott van a bejárat, ha egyik oldalt nincs akkor másikon van.
- Station hosszúkás, a szélesebb részének a végén van a bejárat.
- Outpost, kicsi, hülye alakú, nem lehet bele repülni, kint kell leszállni. Néha körbe kell repülni hogy meglásd, hogy éppen hol van a leszállóhelyed.
-
brd
nagyúr
válasz
ricinus13 #18410 üzenetére
A tutorialban majdnem feléd néz az állomás bejárata, de mindegyik forog, és az óra járásával ellentétesen forgó részen van a bejárat (vannak ún. outpostok is, amelyek nem forognak, ezekbe nem beszállni kell, hanem le). Amúgy igen, még sok bénázás vár rád, nekem 2-3 óra játékidőbe került, mire 4 percen belülre le tudtam szorítani a FAOFF dokkolást (valaki esetleg video-t a bénázásaimról?
).
(Persze csak azt követően, amikor már tisztában voltam, mit, hogyan kell irányítani, ill. beállítottam a kontrollert a saját igényeim szerint). Amúgy2: olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest