Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Pfú ez megint annyira Elites b+
Végeztem a két outposttal. Most azt hagyjuk, hogy ahogy végeztem velük azzal a lendülettel el is tűntek a térképről, de a pontot megadta. Egy relog ezt megoldotta.
Jöhet az aszteroida bázis építése.
Előtte nyilván feltankoltam nyersanyagokból az egyik Trailblazer carrieren. Mivel volt még hely, direkt megnéztem, hha végzek a két outposttal akkor mi kell majd az aszteroidhoz. Nem táblázatokba, nem a wikin meg itt-ott, hanem ebben a kib@szott játékon belül a const.mapen, ahol kiírja, hogy mihez mennyi kell. Úgy voltam vele, hogy az apróságokat feltankolom, a nagyobb cuccokat, (alu, steel) meg majd a következő körben.
Szóval végeztem az outpostokkal és meglett a pont, mondom leteszem az aszteroida bázist. Még akkor is a nyersanyagigénynél a jó értékeket mutatta. Feltankoltam a carrieren az előzőleg behordot cuccokból pár dolgot, aztán átrepültem. Mire átértem változtak a kib@szott igények. Aluból pl kevesebb, de az apróságokból jellemzően +1. +10 ilyesmik kellenek az eredeti értékekhez képest.
Most tényleg ennek ennyire rakás szarnak kell lennie? Értem én hogy béta meg minden, de könyörgöm, a játék hazudik a playernek, hogy mire van szükség. Hogy lehet ennyire szarul programozva? Mégis hogy a tökömbe kalkulál ez nyomorult program? De tényleg.Netto szivatás megint.
Azt meg már meg se említem, hogy a carrier market még mindig bugos, és duplán kell még mindig rányomni, hogy ez a rakás fos felfogja, hogy átraktad az árut a hajóba. És a vicc az, h ha nem nyomsz rá pluszban simán "üresen" hagy repülni, majd mikor visszatérsz a carrierre és megnyitod a marketet észbe kap, hogy jaa tényleg, amúgy tele a raktered...
Az ilyenekkel kiéget ez a game komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest