Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁDI
aktív tag
Elérkeztem a konvoj 4. pihenő állomására.

-
orientcx
őstag
válasz
Cooper911
üzenetére
Ha rákattintasz a megfejtésre, akkor kiderül, hogy ő miss Poland(én is őt pont szúrtam ki, meg a baloldali piros ruhás, tán thai, vagy indiai csajt).
Arról viszont, hogy a XXXIII. sz-ban a lengyelek melyik rendszert fogják lakni, arról sajnos fogalmam sincs(nem a túrót nem, de épp oda tartok, és egy frászt fogom elárulni, mert nem hiányzik a konkurencia
)
-
-
cacasz02 - kb 10-15 perc volt, és remekül szórakoztam vele
-
orientcx
őstag
(néha)Napi arc rovat
Megint itt a hétvége, jöjjön hát a szokásos szépségverseny. Íme a birodalmiak legszebbike (legalább is a bemutatkozásnál azt írja, hogy ő egy ex birodalmi smasszer)

A keleti bölcsek intelmei szerint semmit, így többek közt a szépséget sem szabad túlzásba vinni. Nos, a jelölt maximálisan szem előtt tartotta ezt az ősi tanítást

Na de most már tényleg jöjjön a szépségverseny:

Jó, hát mondjuk a koronát nem pont ő kapta, de valószínűleg pusztán csak azért, mert nem fért volna a fel a pazar hajkölteményére.nem találod a képen? A megfejtésért kattints ide
u. i.: a birodalmi ffiak meg is érdemlik, hogy ilyenek legyenek a birodalmi lányok

-
Ice_Man22
senior tag
Nalam is 2.2 ota csinalja. Sot felraktam az msi burnert. Be allitottam, hogy mutassa a bal felso sarokban a cpu gpu usage ot es a homersekletet. Azt vettem eszre, hogy mikor ki lepek normal terbe es ugyebar akad, akkor a vga 0% on dolgozik. Miutan mar nem akad akkor dolgozik 85 100% on mikor hogy. Es ugyanakkor es ugyanolyan akadasok vannak very low on is. Es a HD7770 esemmel is akadt, akkor low on volt minden, most high on van.
-
Cooper911
senior tag
válasz
cintula187
üzenetére
Nem hiszem, hogy driver porbléma lenne. Nálam a 2.2 óta csinálja, elötte semmi gond nem volt vele.
-
cacasz02
aktív tag
válasz
cintula187
üzenetére
Csak egyszer váltottam amd-re, 1 hónapig tartott- és nem a kártya volt rossz. Ha valami ment végre az is generált valami idegesítő gondot. Kijavitják- erre lett helyette 2 másik.
-
cintula187
addikt
Így is szívok a VGA-mmal, de a decemberi catalyst még rátesz az elite -ben is egy lapáttal az idegbajra. 40-re most már sokkal tovább esik le stabil 60 ról az fps amikor kilépek normal cruiseba.
-
duvi
nagyúr
válasz
Ice_Man22
üzenetére
- A Colonia rendszert backupnak építik ki.
- NEWSLETTER #154 -
Ice_Man22
senior tag
Vajon ha megjelenik az uj faj(ok), a Colonia rendszert vajon megtamadjak? Vagyott talalkozunk azzal a fajjal akikre utalnak a "The guardians" al? Vagy en nem vagyok kepben a hattertorenettel.
-
anatron
aktív tag
Úgy érzem eljött a mi időnk.

-
nubreed
veterán
Ugye gyakorló játékosok tudják, hogy az ED-ben a trailer és a valós játékmenet között van egy kis különbség. És akkor nagyon finoman fogalmaztam. De istenem... ez a trailer annyira rohadtul jó, hogy azóta is az államat keresem valahol a földön... És az új dolgok, amiket most így megmutattak, character generálás, ne adj isten fps mód, meg aszteroidába vájt bázis illetve új fajta űrbázisok, és a vélhetően nagyobb szerep a capital shipeknek... mindet imádom egytől egyig. Nagyon jó irányba halad a játék.

-
orientcx
őstag
Íme az elátkozott kísértethajó. Annak a valaha volt kondának a roncsa már ki tudja hány száz éve lebeg ebben az ócskavassal teli USS-ben, de még mindig kísérteties fény árad rég elenyészett thrustereiből. És hogy még hátborzongatóbb legyen a dolog, ahányszor csak közel mentem hozzá, a GTX980TI által masszívan biztosított 60 fps leesett 10-re
(kivételesen nem füllentek...őőő....akarom mondani szokás szerint nem
)
A lajstromszáma alapján valami Long John Silver nevű fickóé volt, sose hallottam róla(márpedig amilyen hülye neve van, tuti emlékeznék rá)

Sodródjon békében az idők végezetéig....vagy amíg signore Lákátos rá nem talál
Amúgy nagy öröm látni, hogy ma két rég nem látott ismerős is tiszteletét tette a fórumon(az olvasni tudó mágus, és a felfedező guru)

Máskor gyertek gyakrabban
-
duvi
nagyúr
Élő közvetítés: The Elite Dangerous Open - Surface Racing Vehicles
-
Nevil2
tag
válasz
littlemole
üzenetére
A bubi peremén 2 szomszédos, de kissé elszigetelt rendszer (10ly) között ugrálva kb. 2 nap alatt baráti státuszba lehet kerülni csupán adatszállítással és néhány utaztatással.
Cobra vagy Asp pont jó erre.
Most már egy oda-vissza forduló olyan 2-3 misit hoz (úgy 30 perc) - és csak adatot vagy utast viszek, árut sosem.
-
Cooper911
senior tag
válasz
baphomet
üzenetére
"a blueprintekhez nem kell majd commodity!"
Ezt mondjuk sosem éreztem nagy problémának. Elmentem, megvettem, felhasználtam. Kis hajók tulajdonosainak lehet könnyebség. Inkább azt oldanák meg, hogy pl a Exquisite Focus Crystals-t ne csak szökőévenként egyszer adja be. Legyen hozzá egy nehéz küldetés, de ne az legyen hogy hónapokig csak nézem a küldetéseket hátha adnak. (open/solo váltás sem segit már) Vagy lehessen más módon is megszerezni.Alapvetően a küldetésrendszert kéne rendbe szedni:
- Könnyü küldetés vagy rövid távú utasszállitás: Kis pénz, comodity, gyakori material, minimális repu és inf
- Közepes küldetés vagy sightseeing: közepes pénz, comodity, ritkább material, közepes repu és inf
- Nehéz küldetés vagy hosszú távú utasszállitás, hisztis utasok: sok pénz, ritka material, sok repu és infSzerintem ez igy lenne logikus.
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
Jöhetnek a kérdések! Ha tudunk, akkor válaszolunk

-
baphomet
senior tag
Közben tegnap elrajtolt a 2.2.03 béta is. A PP változások, fegyver és engineer mod balanszolás. Egészen január elejéig tart.
A legfontosabb változás
dobpergés ... a blueprintekhez nem kell majd commodity!
Olyan kemény diónak bizonyul a commodity storage, hogy egyelőre nem foglalkoznak vele, inkább ideiglenesen kukázzák az egészet.Marco Quentnél halért megcsinálható az összes mod, sőt, aki a új játékot indít a bétában az nála is kezd 1 milliárd kredittel.
-
rtitusz
őstag
És hamarosan PS4-en is nyomhatjuk!

-
duvi
nagyúr
Új Elite Dangerous Trailer, érdekes részletekkel...
-
ricinus13
senior tag
válasz
littlemole
üzenetére
Én pont 60 misiért megyek oda-vissza cirka 50.000 fényévet.

-
orientcx
őstag
Ma megint az történt velem, ami mostanában már sokadjára. Nevezetesen hogy egy pudvás clean FDL elkezd lőni rám, és ennek ellenére clean marad, hiába vagyok én is az(és nem csak az adott rendszerben). Pedig nincs alvó bounty sem a fejemen, nem PP-zem, úgyhogy elvileg semmi jogalapja nincs hozzá, és mégis. De bezzeg ha én lenyomok neki egy amolyan "öcsi, térjél már észhez" jellegű tockost, azonnal wanted leszek. Ilyenkor le szoktam amortizálni 2-5%-ra a hullját, hogy ha már bounty-t nem is kell fizetnie, legalább költse foltozó vargára a kis rohadék, én meg ugrom is tovább. De most ez a kis köcsö...akarom mondani csupor még a másik rendszerbe ugrás közben kiszedett, azzal a h*gyos megmaradt 3%-os hulljával. Amúgy sem volt jó napom, úgyhogy igen rossz pillanatot fogott ki a szemétkedésre. Mivel egy ingerült Fed bugris nem tolerálhatja ezt a viselkedést, emiatt most újabb 5 nap 22h 43 percig fogadhatom a tahó fejvadászok most már valóban jogos érdeklődését, a sok kuncsaftra vadászó foltozóvarga legnagyobb megelégedésére.
Ráadásul az a fakezű Ram Tah nevű megakókler 54(!) kísérletre sem volt képes 15-re növelni a chaff ammo capacity-ét, maradt 14-en, amit kb még a harmadik próbálkozásra pörgetett ki az a nyomorult.
Hát hogy az a leborult birodalmi rézkórság ütné ki ragyásra azt a lavian brandy-tól megrokkant, borsónyira aszott máját az ilyeneknek!

-
sensor060
aktív tag
válasz
BandiT85
üzenetére
Vannak jó passenger küldetések is. Ma is volt nekem egy, ha jól emlékszem 45-50 fényévet kellett utazni (2-3 ugrás), tourist beacon leszkennel és már lehet is visszautazni. 3.5 millió.
Ehhez persze az kell az 'allied' státusz az aktuális állomáson ahol a küldit adják. -
BandiT85
aktív tag
válasz
littlemole
üzenetére
Igen és azóta a passanger küldikkel is jól lehetett keresni (egyik rendszerből a szomszédba, és vissza), kb 1 hónapig, de azóta azt is nerfelték. Nyugi én is mindig 3 nappal a nerf elött állok neki az ilyesminek, aztán vége.
Robigón volt valaki a 2.2 óta?
Más: Köszönöm a segítséget mindenkinek, valóban a data tárolóm volt tele, most szkenneltem egy bázis tűzoltópóznáit, és dobott máris 3 MEF-et, sok más mellett!

-
littlemole
őstag
Szomorúan látom hogy a long mission öket nerfelték.
Sothis és társai.
Sajna én nem használtam ki őket mert sokáig távol voltam a játéktól és csak most tértem vissza.De amiket ide beraktak az Nooooormááális????? Utazz 10000 meg 20000 fényéveket utána meg vissza 10-30 akárhány millióért?
Asszem megye vissza egy kicsit majd kamionozni mert máshogy most nem nagyon tudok pénzt szerezni. Nekem csak egy ASP explorert sikerült összehoznom eddig. Annak is a többségét a kamionozásból.
No midegy repkedek aztán majd megunom megint valamikor. -
kiskuplung
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Pontosan. Mi a problem szó szinonimájaként használjuk, hogy elkerüljük a szóismétlést. Persze a fenti mondatban teljesen világos, hogy nem problémaként kell értelmezni.
-
Cooper911
senior tag
válasz
cintula187
üzenetére
Angol főnökségű cégnél pontosan erre használták, azért maradt meg bennem

Hauptmann volt olyan beacon ami nek a sok számsorából egy rendszert és egy bolygó kordinátáit fejtették vissza ahol pl egy alien crash site volt. Most is fejtenek vissza valami ilyet.
-
brd
nagyúr
válasz
Cooper911
üzenetére
Hátööö... nem akarok nagyon okoskodni, de tudomásom szerint olyat sosem jelentett önmagában, hogy probléma. A legközelebb a probléma fogalomköréhez akkor áll, amikor valamilyen erre utaló jelzővel együtt használják, de alapvetően valaminek a kibocsátását, kiadását jelenti, vagy valamilyen aktuális, megfontolandó kérdéskörre, ügyre, esetre (ami éppen lehet egy megoldandó probléma is) szoktak ezzel a szóval hivatkozni.
-
Cooper911
senior tag
Nemrég a FED-nél warrant officer lettem. Ekkor kaptam egy ... system permit issue üzetet. Ez mit jelent? Nem kedvelik a magamfajtákat arrafelé? Messzebb van,szerintem még nem jártam ott.
-
Cooper911
senior tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
A normál NB scanneléshez oda kell menni SC-ben, amikor kiirja kékkel, hogy safe to disengage vagy mi, akkor kilépsz SCből (mintha egy állomáshoz mennél) ezután közel kell menni a NB-hez, befogni és akkor kezdi scannelni. Kivéve ha már megvolt.
Ha nem ad használható infót akkor a bolygókat kell kijelölni célnak és a közelükbe repülni ekkor az alap scanner ezeket is bescanneli és kapsz róluk némi infót. Ezután a közelükben repkedve át kell nézni az USS-eket, valamelyiben lesz a küldi ami neked kell. -
duvi
nagyúr
-
pcnet
addikt
válasz
Hauptmann
üzenetére
Nem kell scanner NB scenneléshez. A hajód alap scannere kinyeri belőle az információkat, pont úgy, mint pofoszkolódás előtt lescanneled a másik hajót. Csak ki kell jelölnöd és a hajó orrát ráfordítani (normál térben, nem SC-ban). Ha nem tudod szóra bírni, akkor a rendszer már fel van térképezve. Ha küldetés miatt kell, akkor vegyél discovery scannert. Ma délután én pontosan ugyan így jártam a rare artworkös küldetésemmel. NB rám se bagózott, advanced discovery scanner mutatta meg, melyik bolygó mellett kell keresnem a "kincset".
-
Hauptmann
veterán
A msáik, hogy a nav beacon-t csak advanced discovery scanner-rel lehet szóra bírni?
-
duvi
nagyúr
Élő adás: Elite Dangerous Hot Topics Q&A
-
Hauptmann
veterán
Az unregistered comms beacon-ok mi célt szolgálnak?
-
duvi
nagyúr
válasz
Cooper911
üzenetére
Igen, jól tudod
Csak a sérült modulok javítására használható az AFMU. Külön kihangsúlyozom, hogy a sérült/kitört "szélvédőket" sem lehet megjavítani velük! Hosszútávú felfedezőutakra érdemes legalább két javítómodult felszerelni, hogy ha megsérülne/tönkremenne az egyik, akkor a másikkal megjavíthassuk. Önmagukat nem tudják javítani! -
pcnet
addikt
válasz
Rakamaz
üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült!
Mivel már felfedezett rendszer volt, a Nav Beacon scannelés nem játszott, így 1.5 milla befektetéssel (Advanced Discovry Scanner) egyből meg is dupláztam a hajóm (T6) értékét.
220.000 cr-es küldetésnél megérte.
Így utólag egy Basic Discovery Scanner is elég lett volna, de hát egy fed vitéz előbb cselekszik, aztán gondolkozik.
De végre szintet léptem föderációnál. 
Anatron: Áh, köszi, de nem. Csak hirtelen felindulás volt! Viva la federation!

-
orientcx
őstag
válasz
glovasi
üzenetére
Ez már egy nagyon régóta meglévő buta bug. A terminálon belül csak limitált ideig lehet tartózkodni, az npc szaktársak meg néha álomba szenderülnek. Aztán ha letelt az idő, akkor az általad is tapasztalt módszerrel bontásra kerülnek. Nemegyszer láttam már olyat, hogy folyamatosan 4-5 npc hajó lebegett a beltérben, és ahogy egyet-egyet lecsapott a terminál, máris ott volt a következő. Közben meg sűrű pelyhekben hullott a törmelék.
-
glovasi
tag
Az mitől van, hogy a terminál bejáratánál a lézerek lődöznek befelé a terminálba vadul? Ott dekkol 5-6 csóró hajó bent, de senki nem mer moccanni.
Ki boost-oltam az állomásból, nehogy valaki nekem jöjjön, be is mart a lézer de a shield megfogta.
Viszont bent a bulit egy Orca bánta, a kettétört és odabent pattogó hullájára már biztos elindultak a japán bálnavadászok..Ötlet?
-
orientcx
őstag
válasz
Ice_Man22
üzenetére
Hát ez bizony a kezdetektől így van ha wanted felirat van az ember homlokán, de itt most a befizetés nehézségeiről volt szó. Márpedig ilyenkor a dokkolást kell kiemelni, mert az tud igazán veszélyessé válni. Ha pont akkor scannelnek le, amikor bereppensz a terminál belsejébe, akkor a wanted státusz miatt automatikusan visszavonódik a dokkolási engedélyed, és onnantól kezdve "illetéktelen benntartózkodás" okán már nem csak a security hajók, hanem az állomás is beszáll a mókába. Márpedig akkor kb annyi az esélyed, mint a leveli békának a turmixgépben(én már jártam úgy, hogy ilyen esetben méterekkel a levélbedobó előtt tudtam elfordulni. Egy másodperccel később már beért volna a Corvette csőre a vágatba(nem félreérteni, rosszak vagytok
), márpedig akkor azzal meg nem fordultam volna időben. A security vadászok nem sok kárt tudnak okozni, de a terminál fegyverzete már elég durva 
-
cintula187
addikt
-
orientcx
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
1., Ha egy mérnöki bázison egy menüpont fel van tüntetve, de piros, és nem aktív, az azért van, mert már küldött ugyan meghívót(különben ott sem lehetnél), de még nem nyomtad a kezébe az általa elvárt cuccokat. Ugyanez a helyzet akkor is, ha még csak épp most szállítottad le azokat. Ilyenkor kell egy ki-be logg, és akkor már működnek ezek a menüpontok is.
2., A fine más, mint a bounty. Az csak egy szolid bírság(mittomén gyorshajtás esetén lekoccoltál egy másik hajót, 2-400Cr értékben), a lényeg, hogy a megadott időn belül ki legyen fizetve, de ettől még nyugodtan leszállhatsz(ha idő előtt lőttél bele valakibe, és 9 perces kisbüntit kaptál, akkor azt érdemes kivárni+ugrani, mert ha wanted matrica van a szélvédődön, akkor dokkolásnál bajba kerülhetsz). A bírságot általában bármely rendszerbeli terminálon le lehet tudni(azt nem a mérnök rója ki rád, hanem valamelyik helyi frakció)
De végül is az ügynökség is jó megoldás, annak a 2-400Cr-nek a +25%-át meg legfeljebb lecsíped az anyósnak szánt karácsonyi ajándékalapból
-
orientcx
őstag
Napi arc rovat
Ha netán valaki egy igazi martalóc képesítésű szakembert keres,
akkor ő kell neki...

...neki már a szép-ük-ük-déd-déd-déd-dédnagyapukája is kalóz volt valahol Maracaibo és Port Royal között

-
Rakamaz
tag
Minden lakott rendszerben van egy nav beacon a központi csillag közelében. Ezt kell leszkennelni, hogy megkapd, melyik bolygó közelében találod a cuccot.
Ha van valamilyen discovery scannered, akkor használd a nav beacon-t becélozva. Ha nincs, akkor pedig a normál űrben szkenneld le a nav beacon-t.
A megadott bolygó közelében cirkálva előbb utóbb bead egy kék színű USS-t, ebben fogod megtalálni a küldetésedhez kellő árut, jelen esetben a rare artwork-öt. -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Segítsetek, legyetek szívesek! Felvettem egy navy küldetést. Rare artworkot kellene keresnem Singnal Sourceokban. 5 órája kevergek a rendszerben, már egyszer kilőttek, gyűjtöttem csomó lomot, scanneltem csomó private data beacont, de artworkot nem találtam. Próbáltam a központi csillag közelében, állomások közelében, állomásoktól 100.000 Ls-ra, de egyzserűen semmi. Open / solo váltásra reloggra sem. Próbáltam szomszéd rendszerbe is ugrani, majd vissza. Mindig csak materialokat dob és data jön ugye private data beacon scannelésből. A szép az egészben, hogy nincs Horizonsom, így süthetem a materialokat és adatokat.
Tegnap lettem SOL frakcióinál friendly, betáraztam este jól fizető küldetésekből, ma haza értem este 6kor, leültem gép elé, lett volna még minimum 3 órám a küldetések leadására, de egyik állomáson sem tudtam leadni az oda szóló küldetéseket. Kidobáltam őket, erre jött is az üzenet, hogy lefokoztak. Pár küldi után újra haver voltam. Bedobta a navy küldetéseket is. Fejvadász küldetés volt és ez a rare artwork. Mivel még csak egy T6om van, gondoltam jó lesz nekem ez. Már bánom, hogy felvettem. Pukkadjanak meg! Megfogadtam, hogy még ma megszerzem a 3 db rare artworkot és vagy alulról vagy felülről, de beléjük nyomom. Ma már nem lesz belőle semmi. A morci indexem megint felugrott kicsit. A végén hátat fordítok a föderációnak és beiratkozok a Birodalmi Pilótaképzőbe.
Na jó, azért még itt nem tartunk! 
Szóval mit csinálhatok rosszul? Itt csak azt írják, hogy az adott rendszerben Singnal Sourceokban kell keresnem.
-
Cooper911
senior tag
A ship integrity azt mutatja, hogy mennyire ellenálló a hajó a külső behatásokkal szemben. Az űrben a kis mikrometeoritok meg egyéb szemetek leamortizálják a hajót, ez látszik a festésen is. Ha az integrity eléri a 0%-ot nem robban fel a hajó viszont minél kevesebb az integrity annál érzékenyebb a hajó, annál jobban sérül a hull.
-
42861
senior tag
Sziasztok. Ez a ship integrity pontosan mit jelent? A maintenance menüben kell érte fizetni elég szépen. 2.2 előtt ilyesmire nem emlékszem. Most értem haza egy ~5k fényéves felfedező útról, lement 88%-ig, 170k-t kellett csengetnem. De közben minden modulom 100%-os maradt. Mi történik ha 0% lesz? Durran a hajó?
-
orientcx
őstag
válasz
totila
üzenetére
"milyen jól néz ki, hogy olyan íves a hangár fala"
-
Én is pont ezt néztem. Bár lehet hogy ezer éve ilyen, csak eddig a sűrűn teleírt transactions panel eltakarta. Kicsit olyan érzés, mintha metróalagútban lennék, szinte már várom, mikor csendül fel a régi nóta
-
duvi
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
Mégis engedték befizetni? A lényeg, hogy megoldódott

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Home server / házi szerver építése
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Horgász topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Ügyes a miss empire felirat. A sárga ruhásért melyik rendszerbe kell mennem?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(kivételesen nem füllentek...őőő....akarom mondani szokás szerint nem

), márpedig akkor azzal meg nem fordultam volna időben. A security vadászok nem sok kárt tudnak okozni, de a terminál fegyverzete már elég durva