Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
válasz
undercover
üzenetére
Kicsivel jobb de még mindig nagyon lassú.
-
BatteryHUN78
csendes tag
Valakinek van esetleg ideje most egy keveset wing-be repülni?

-
undercover
őstag
A béta óta változott valamit a Horizons optimizációja vagy nem?
-
orientcx
őstag
válasz
rtitusz
üzenetére
"Hamarosan komplett videó az egészről! Addig is aki nagyon türelmetlen itt a vágatlan megközelítés 2560x1440-ben 60 fps-el."
-
És még rólam híresztelik, hogy imádok dicsekedni! Azért egy videóba zsúfolni egy leszállással kapcsolatos büszkélkedést egy hardveres hetvenkedéssel, hát ez már illetlenség(én juszt is 640x480-ban néztem meg)
-
-
InviLac - "de a kondicionálása miatt csak a szerszámos kamrában tartja a lomtalanítást váró holmik között" (Clipper)
-
Használom én azt, kerti grillnek kiváló(bár a 2.0 óta gyak minden hajó alkalmas, ha van egy SCB-je a pilótának)
-
-
Sylc - "a mozi neve: Empire Cinema"
-
Azért egy szolid dicsekvésszagot itt is érzek. Ha nem is olyan penetráns, mint körülöttem, de azért ennek is megvan a bukéja
Viszont a Fedes bosszú elért téged is(mi tiltattuk be, hogy Darth Vader-es jelmezben vonulhass be a vetítésre)
-
rtitusz
őstag
Achenar 3 leszállás D-s felfedező ASP-al: https://www.youtube.com/watch?v=bImNNAein8g
-
Denzo
tag
Sziasztok!
Másnak sem indul a 64bit Horisons Launcherből, vagy csak én vagyok ilyen kitüntetett?
Pár sec-re eltűnik a Play gomb a launcherből, majd ismét megjelenik, de semmi egyéb nem történik. Ez sem rossz játék, nyomogatni a play gombot csak nem köt le túlzottan, ettől azért többet vártam a pénzemért.
Ha van ötlet előre is köszi! -
InviLac
csendes tag
válasz
ooooobi
üzenetére
Köszönöm a választ! Nem vagyok egy gamer, szóval a Steamot kihagynám a kereskedelmi láncból. Mert ha nem kívánok ott további játékokat is venni, mi előnyöm származna... Sajna a Maestrok nagyon nem Master Cardok tudomásom szerint. Kértem a banktól tájékoztatást, várom. Az akcióra pedig ránézegetek, olvasom a topikot, remélem résen lesz valaki.
-
pakriksz
őstag
EDMC-ről tud valaki valamit? Horizons óta nem megy, gondolom frissíteni kellene. Az EDDB-n is jóval ritkábban frissülnek az adatok azóta.
-
InviLac
csendes tag
Együtt lehet élni egy ilyen mellékhatással
De vajon a kockázatokról tájékoztatták-e a tréning előtt? Pl. hogy hogy lesz egy ilyen "clipper-becsípődése" Még az sem kizárt, hogy jó vas, de a kondícionálása miatt csak a szerszámos kamrában tartja a lomtalanítást váró holmik között 
-
_Andras_
tag
Szeva !
Megtaláltam ,hogy hogyan lehet megjavítani az Overwolf progit.
1-es lépés: Megkeresed a mappák között a fájlt és megnyitod jegyzettömbbel vagy notepad++-al
AppData \ Local \ Overwolf \ GamesList.8963013.xml2. Megkeresed ezt : <string>Products\*\EliteDangerous32.exe</string>
Majd közvetlenül a sor alá beírod ezt és elmented: <string>Products\*\EliteDangerous64.exe</string>Újraindítod az Overwolfot és működik minden. Nálam újra működött.
forrás:
http://www.elitedangerous.de/forum/viewtopic.php?f=14&p=191332
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=36834 -
rtitusz
őstag
Jelentem, Achenar 3-ra (6,73G) simán le lehet szállni, csak óvatos duhaj legyen az ember. Nem szabad hirtelen mozdulatokat tenni, és tudni kell, hogy az oldalsó thrusterek nagyon gyengék, nem szabad az oldalára fordítani a hajót. Én nagyon szépen letettem, akár tojás is lehetett volna, bezzeg az autopilóta mikor visszahívtam a hajót az jól odaverte, de úgy látszik, hogy olyankor nem tud a hajó sérülni, ha nem te vezeted.
https://www.youtube.com/watch?v=F433FeZQlmo
Hamarosan komplett videó az egészről! Addig is aki nagyon türelmetlen itt a vágatlan megközelítés 2560x1440-ben 60 fps-el.
-
-
orientcx
őstag
Mindent végigpróbáltam, csak azt már nem tettem be a videóba, mert azzal már nem akartam untatni a tisztelt fórumozókat
-
-
brd - "nem bedokkolva honnan lehet a játékbeli időt megtudni"
-
Elvileg a bal panelen ott van minden küldi mellett a hátralévő idő, az újakról meg nem tudok semmit, mert a küldetések derogálnak egy admirális királynak(és még szerény is vagyok, felnézek magamra
) -
orientcx
őstag
válasz
rtitusz
üzenetére
"Biztos nagyon zöldfülű vagyok, de két FSD Interdictor minek kell?"
-
Tényleg nem értesz hozzá. Nézd meg jobban azt a táblázatot, és akkor láthatod, hogy Sylc szaktárs a 3A-t "range A"-ra használja, a 3B-set meg "range B"-re.
Miközben abba a meseszép Cutterébe álmodja magát 
-
-
Sylc - "hogy a varju vajna ki az orientcx szenzorait"
-
Ne aggódj, a Corvette szagról is megtalálja a Gutamaya produktumokat(illatokról a bennük ülő, ijedtükben maguk alá csinált birodalmi pilóták gondoskodnak)
Na, ebből egy igazán szépen megformált Fed szájhős mondat kerekedett. Hiába, ebben mi vagyunk a legjobbak
-
brd
nagyúr
válasz
InviLac
üzenetére
Persze, ne keseredj el, gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni! Valójában nagyon egyszerű a dolog, csak a popójába kell kerülni, onnantól nem is tud rád lőni. Amikor szemben megy veled, próbálj meg tolatni, hogy előtted maradjon, majd rögtön arra fordulni, amerre kimenne a képből, és gázt adni, aztán folyamatosan követni a mozdulatait. Ha távolodik tőled, gázt adni, de csak annyira, hogy ne menjen ki a képből, ha közelebb jön, elvenni a gázt, és arra figyelni, hogy ha fordulni kell, akkor a kék sávban legyen a sebesség. FAOFF-ban ez jóval egyszerűbb, csak ott a fordulás lesz elsőre probléma, azzal ne küzdj egyelőre, mert emlegetni fogod valakinek az anyukáját, azt nagyon be kell gyakorolni, hogy rutinból menjen.

Más: nem bedokkolva honnan lehet a játékbeli időt megtudni? Mert vannak olyan küldetések, amelyeknél adott időtartamon belül kell egy adott rendszerben SC-ben lenni a kontakthoz.
Ill. van egy olyan küldetés, amikor túszt kell megmenteni (Eagle sziluettjében egy + jel), ott mit kellene csinálni? Kilőni a "Mission Target"-tel jelölt hajót? De hogyan lesz abból túsz?
Ill. annak mi az értelme vajon, hogy nincs nálam semmi (küldetéses adat/cucc sem), nem vagyok sehol Wanted, mégis próbál kirángatni SC-ből a NPC, és ha sikerül neki, elkezd rám lőni. Szórakoztatás...? -
törölt tag
Na srácok!
Nemsoká megyek lóbálni az új FAS-om Arissának.

Véleményt kérnék?!
-
orientcx
őstag
Tudja valaki, hogy ez meg mi a manó? Valaki annyira lelkes volt, hogy egy compromised nav beacon-nál a kalózok mellett még a bóját is ledurrantotta, és pont ide pottyant?

Mindenesetre hasznom az nem volt a dologból(hacsak azt a kemény 1k bounty-t nem számoljuk hozzá, amit a rovarirtásért kaptam(ami mellesleg egy külön öröm, a rendszerben a Corvette-el le sem tudok szállni, és a transactions panelem végigpörgetése már most kb nyolc és fél percet vesz igénybe). Érik a sidewinderes halálugrásom, hogy letakarítsam onnan ezeket a roppant nagy értékű tételeket(bár akkor meg lehet, hogy ugrik a nem könnyen fellelt tungsten, mercury, meg antimony készlet).
Mindenesetre ahogy a videón is látható, ha egy Fed vitéz nem ért valamit, akkor belelő. Egy csecsemő mindent a szájába vesz, egy Fed vitéz meg mindenbe belelő. Hiába, az intelligens problémakezelés mindig is Fed sajátosság volt
-
rtitusz
őstag
Hogy az a leborult... Hordom itt a sok szutykot a birodalomnak, meg nyalom a császár ülepét, hogy a Masterből Squire-é léphessek elő, ezzel megszerezve az Achenar permitet, erre az imént ránéztem poénból a permitjeimre, és valahogy, valamikor, valamiért megkaptam már az Achenar permitet. Az egész délelőttöm felesleges volt!
Azért kell a permit, hogy gyakorlohassam a felfedező Aspommal a nagy gravitációt.
-
Sylc
senior tag
válasz
undercover
üzenetére
Mi lenne? Meg mindig megvan, csak kell egy Python / Clipper, amihez keves a meglevo 35misim. Haladok fele lassan, de most ugye Horizons questek felet azt se tudom mire jo

Mellesleg Exiled nem zarja ki a Wolves of Jonai-t

-
Sylc
senior tag
válasz
undercover
üzenetére
Kuldetesek valtoztak, optimalizaciorol nem tudok, elvileg a kov ATI driver lesz ami javitja a Win 10 5fps bugot.
Egyebbkent koszonom kerdesed, beolvadtam a Wolves of Jonai csoportba, ugye ez a Chaoswulff altal vezetett privat groupos szosszenet.
Lecsereltem a Vulture / T7-et egy ASP-ra, minden mas rendben. Az elmult ket het jol telt

-
undercover
őstag
Sziasztok
Kihagytam 2 hetet mert államvizsgáztam 
Mi történt az elmúlt két hétben röviden? Változások az alapjátékkal kapcsolatban érdekelnek főleg, nincs meg a Horizons, esetleg amugy optimizálták már?
A segítséget előre is kösz

-
Cooper911
senior tag
-
dirteen28
csendes tag
Köszi szépen
azt ajándékoznám el ami most van a horizonst meg megtartom. Hát hugi már nem tini mivel én is 40 vagyok
csak mi ilyen gamerek maradtunk 
#diopapa: steam-en vettem
-
Ch0b
tag
válasz
dirteen28
üzenetére
Mint tartalom kapod meg az E: D-t a Horizons-höz, elajándékozni nem lehet.
Powerplay-hez nincs követelmény, mehetsz akár egy sidewinder-rel is, ha elég jó vagy, bár az is kérdés, hogy melyik Power-hez csatlakoznál.
De mehetsz másik frakció területére, nem korlátoz a játékban, hogy melyik frakciónál vagy, és bármikor otthagyhatod a kiválasztott power-t amikor szeretnéd, és egy idő után (attól függően, hogy milyen módon léptél ki) csatlakozhatsz bármelyik másikhoz.A hugi hány éves?
Just kidding 
-
dirteen28
csendes tag
Sziasztok
Én is csatlakoztam a táborhoz eddig eszméletlen feelinges nekem a játék. Lenne egy két kérdésem ami nem tiszta. Végig olvastam mindent de ezekben még homály van
szóval egyrészt nekem az alap játék van meg azt kaptam nagyon jóárasítva de most megvennem a horizons-t de ahhoz kapom az alap játékot is? Mert akkor giftben odaadományozom hugomnak akit szintén beszippantott a játék
a másik kérdés hogy ha majd olyan szinten leszek hogy nyomjam a powerplay-t akkor ha elhatározom magam az egyik frakcióban akkor pl egyáltalán nem mehetek másik frakció területére? Ez nekem nem tiszta. 
-
ooooobi
őstag
válasz
InviLac
üzenetére
Látom a vásárláshoz nem írt még senki, Steamen lehet mastercardal fizetni aszem a forintos meastrok azok mastercardok is, bér ebben nem vagyok biztos nincs olyanom. Pár nap és jön a karácsonyi leárazás Steamen, legutóbb 12,37€ volt az alap Elite ott szerintem most is hasonló ár várható. Talán a frontier boltban is annyi volt, de nem tudom ott mivel lehet még fizetni. Illetve ehhez a kártyához szerintem tudsz csinálni paypal regisztraciot, ha máshogy nem megy azzal is tudsz fizetni mind a 2 oldalon. Az hogy forintos nem számít, a bank középárfolyamon váltja automatikusan.
-
Gilthanas
aktív tag
Sziasztok,
Egy hosszabb szünetet tartottam az Elite-ben és a fórumon (örömmel látom, hogy a többség még mindig itt van), de most, hogy itt van New horizons szeretnék érdeklődni azoktól akik tolják, hogy mennyit tesz hozzá a játékhoz. Persze ez egyénenként eléggé szubjektív, de még is egy-két vélemény érdekelne. Mert ismét vágyat érzek egy kis repkedésre, de csak akkor, ha van olyan content ami újra le tud kötni egy időre.
Szóval érdekelne a véleményetek

-
orientcx
őstag
válasz
InviLac
üzenetére
duvi mesternek igaza van, valóban speciális kiképzést kaptam(tudod, nálunk, Fedeknél az orbitálisan elba....ltázot dolgok megnevezésére a ránk jellemző könnyed eleganciával a "speciális" jelzőt alkalmazzuk)
Ezen egyszerű nyelvi eljárással minden hibát kiküszöböltünk a Fed felségterületeken - pl: a Dropship nem egy elba...ltátott konstrukció, hanem csak egy speciális hajóosztály, vagy: egy Fed vitéz soha nem követ el piramidális baromságokat aszteroidamezőn, csak időnként speciális manővereket hajt végre, stb, stb
Hiába, lenne még mit tanulnia a birodalomnak a Fed tudománytól(és ha pl a Cutterre gondolok, igencsak szükségük is lenne rá)
-
InviLac
csendes tag
válasz
baphomet
üzenetére
Nvidia GTX 960
Ez a GTX ez nem 960M esetleg? A világért sem sértegetnélek, csak a mostani notebook választékban látni ilyen GPU-kat úgy 300e fölött. És hátha... Mert erősen keresgélek valamilyet 200e körül, igaz ebben a szegmensben inkább 920-930M a jellemző. Az i3-at nem rekvirálhatom a gyerekeimtől. Hogy néznék a szemükbe, ha a sims karaktereik és egyéb tamagocsik bedepiznének, míg én fényéveket csavargok be?
-
InviLac
csendes tag
válasz
orientcx
üzenetére
Már meg ne haragudj, de Neked ez csak úgy jön, vagy azért kell belefeccölni némi energiát? Valami standupos lennél? Jó ideje olvasgatom ezt a topikot, (konkrétan az egészet elolvastam, mert hát nekem egyelőre ennyi jutott) és a rengeteg infó mellett igen szórakoztatónak találtam

-
Cooper911
senior tag
A bolygók felfedezése nem veszélytelen dolog...
http://inara.cz/data/gallery/3/3615x9147.jpgEzt meg csak úgy: http://inara.cz/data/gallery/3/3614x1486.jpg
-
-
totila
tag
van valakinek egy jó módszere a ritkább ásványok felkutatására? Ez bolygó, vagy hold függő, vagy adott bolygó speciális részén vannak? Mondjuk kráterekben, vagy pólusokon, vagy hegyvidéken?
-
-
rtitusz
őstag
MBERE, Comp. Nav. Beacon. Szuper hely!

-
InviLac
csendes tag
Ui.:
- Mi az a solo/open módváltás megszűnés? Csak a küldetéshalmozásra vonatkozik? -
rtitusz
őstag
Az új Bi-Weave Shield Generator és az erősebb Hull Reinforcement Package páros egy Military Grade Composite-tal és 3 Shield Boosterrel megdobva megállíthatatlan gyilkológépet csinált a FAS-ból, de annyira, hogy olyan helyzetekbe belemegyek vele, amibe a Pyhonnal se, mert a pajzs kb. 40 mp alatt visszatölt, ha lelőtték, de arra ritkán kerül sor, mivel alapból is nagyon gyorsan regenerálódik! A múltkor 2 Elite Python lőtt egyszerre, és 92% Hull-al megnyertem a csatát ellenük, pedig a pajzsom kétszer is le lett hámozva. Braben és a nerfbrigád meg ne tudja! Itt a build amit használok. A két gimballed large pluse az idők végezetég lőhető, a két fix medium beam pedig a chaffoló, vagy távol lévő ellenfelek ellen tökéletes.
-
Micsurin
nagyúr
Fura nekem 1 évnyi ww2 sim (Cliff of Dover) azzal pont nem volt gondom ! (Miután feltűntek a railgunok fél hp-nál
)Ha az alap 50(bázison esik néha 50-re)-60 közt szépen megy Highon , a horizon mennyire enné a laptopot egy meden játszható maradna ??
@warcat:
Oké , igazából nekem is pont az ára a bajom ! Még kedvezménnyel is az alap felett van ! 
-
warcat
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Egy héttel a megjelenés után kedvezmény? Erre erősen meg szoktak orrolni a korai vásárlók,mintha nem lenne most is szardobálás Steamen az árazás miatt.
Ráadásul garantáltan nem lenne összevonható a "már birtokomban van az alap Elite: Dangerous" -kedvezménnyel.
Vagy megveszed most, vagy ténylegesen vársz fél/háromnegyed évet legalább, a komolyabb akciózás (-50%) előtt tuti el fogják venni a kedvezményt is.A potenciális spórolás valahol 13 euró környékén van ebben az időtávban. -
Sylc
senior tag
válasz
InviLac
üzenetére
Az a tutorial quest mindenki kifogott, aki nem szimulator pilotanak szuletett. Ma mar nevetve abszolvalom, anno azert izzadtam rendesen mielott feladtam.
Jatek elvileg futni fog, geped gyenge, alacsony felbontas sokat segit az FPS-en, a leszallos reszen (kocka + levelbedobo) CTRL + F -el tudod megnezni az FPS-t, ha belovod fix 30-ra a max FPS-t akkor elvileg meg kepregeny felett marad valamennyi a VGA-ban.
----
Wind 10 alatt van nvidiaval grafikai bug, lassulas? Mar idegesit, hogy naponta akar frissiteni a windows, rakattanjak vagy ne?
-
Íjász001
tag
Nekem sajnos a felszín teljesen "labilis". Közeledvén a leszálláshoz a talajból különböző színű gúlák nőnek ki. Az építményeket hol eltakarják, hol eltűnnek. Lehet a grafikus kártya a ludas? (AMD)
-
InviLac
csendes tag
Tiszteletem az egybegyűlteknek!!
Ha valakit érdekel, (kizárt) már meghozta a futár a TM hotas x-et. Azért, mert nagy bátran letelepítettem a Combat Tutorial Demo v1.00-át az A10 asztali PC után egy Dell Inspiron 3521-re (i3-3227U, 8G DDR3, Radeon HD8730M 2G) is. Ez igencsak alulmúl mindenféle rendszerkövetelményt... Ettől függetlenül igen jót kergetőztem a megjelenő edzőpartnerekkel. Solar Fluke, és a két fighter bizony elbuktak. Teljes képernyőn (1366x768) kifogástalan játékélményt nyújtott.
Természetesen jönnek a kérdések:
- merjek-e következtetni arra, hogy az alapjáték (nem a Horizons) is elfut a konfigon? Ha igen, rendezhetnénk háziversenyt: kié a leggyatrább vas az ED galaxisban
- azt a sidey face-off-os gyakorlatot nem sikerült megugranom a fenti hotassal sem. Olyannyira, hogy igazából a szélvédőn sem tudtam sokáig (1-2 mp) szemlélni a derék harcost, csak ha tolattam. Sebesség kék sávban...
A combat Elite aligha lesz meg Karácsonyig (de melyik év?)
Esetleg volt ezzel így más is másfél óra játék (tutorial) után?
- ha egyszerű forintszámlám (Maestro) van hogyan tudom megvenni? Nem vagyok képben, tuképpen olyan nagy gamer sem vagyok, csak hát a C64 nosztalgia...
- 25/5 Mbps VDSL netem van 25ms pinggel a google-ra, elég lesz?
Köszönöm a figyelmet! -
Micsurin
nagyúr
-
warcat
veterán
Érdekes dolgok is vannak a dev updateben
Egyrészt csinálni méltóztatnak végre powerplay küldiket,másrészt:
"As part of season 2 we will be elevating a minor faction to a power, we’ll reveal more on this early next year." -
Micsurin
nagyúr
40,5 eu a kieg ? Ezek megvesztek ?
Abból 2x teletankolóm a mocit! 
-
ooooobi
őstag
Egyfelöl örülök, hogy kijött a Horizons, forumban is jó olvasni róla. Másfelöl meg mérges vagyok mert 20e fevre nem tudom tesztelni, vagyis tudnám, csak félek, hogy elpukkanok. Nem is rakom fel, csak a simával játszom tovább, igy kisebb a kisértés

-
orientcx
őstag
Asszem elkezdem gyűjteni a meriteket a Barbi pajzsért, és ennek apropóján ránéztem a powerek bajnoki tabellájára. Az a sunyi kis Edmund, aki sokáig a sor végén szedegette az élbolyt alkotó büszke birodalmi arisztokrácia eldobált csikkjeit, a surranópályán szépen fellopakodott az élre(és most a birodalmi arisztokrácia gyűjtögeti az övéit)

Hát így múlik el a világ dicsősége(megjegyzem, én még idejében szóltam, hogy a komplett Gutamaya gárdát ki kell rúgni, de még a portást, meg az éjjeliőrt is,
de nem hallgattak a bölcs Fed vitézre, és a Cutter lett a vége.) 
-
A másik meglepetés, hogy Archon Delaine két helyet is előrelépett a bérelt kieső posztjáról. Szerintem csakis Sylc keze lehet a dologban. És ha még egy kicsit ápolgatja, akkor megérhetjük, hogy az a lófejű bűnöző a felsőházból nyerít majd vissza ránk
Már néha ott tartok, hogy megszánom a birodalmat, és Cutteres pólóban fogom körbekocogni a Margit szigetet, hangos "Isten óvja a császárnőt"(más úgysem teszi) kiáltásokkal.
Most komolyan, szedjék már magukat össze egy kicsit, mert lassan snassz lesz beszólni nekik -
orientcx
őstag
válasz
raymi16
üzenetére
Na ilyen az, amikor a fejemre nő a saját hajóm, és szépen meg kell kérnem, hogy ugyanmáá legyenmááá olyan szives leszállni rólam, mert nem kapok levegőt

-
raymi16 - Ezek csak craftingra valók -
raymi16
tag
Apropó, az újonnan bekerült elemekkel abszolút nem lehet kereskedni? Egyenlőre csak porosodik a polcon a sok begyűjtött cucc!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pár sec-re eltűnik a Play gomb a launcherből, majd ismét megjelenik, de semmi egyéb nem történik. Ez sem rossz játék, nyomogatni a play gombot csak nem köt le túlzottan, ettől azért többet vártam a pénzemért.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)