Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
pilóta
üzenetére
Leginkább SC-ben, vagy esetleg USS-nél, az adott időben keresgéld a célpontot (FEYLAME), tőle kell elszedni a HOSTAGE canistert. Ha SC-ben leltél rá, akkor FSD Interdictor is kell, hogy kirángasd onnan. Ajánlott hatch braker limpet controller, mert kilőni azért nem egyszerű a cargo hatch-et, és ne felejts el limpetet is vásárolni hozzá - legalább 10 db-ot javaslok, de tölts be akár nyugodtan 30-at is, ha van elég cargo-d, inkább több legyen nálad, utána eladható ugyanannyiért, de amúgy sem drága, a RESTOCK menüben tudsz venni. Nekem csak úgy működött a hatch braker limpet, hogy a pajzsát már leszedtem a célnak. Egy apró észrevétel még: előfordulhat, hogy amikor megtalálod a célpontot, nem WANTED, ilyenkor, ha megtámadod (már az Interdiction is az), kapsz némi fine-t is. Ezt el lehet kerülni úgy, hogy normál módba lépsz, majd megint SC-be, és olyankor nekem sokszor ugyanaz a csóka már általában WANTED állapotban jelent meg. Sőt, néha nem is ugyanabban a hajóban ült a célpont.
Ha sikerül meghekkelnie a limpetnek a cargo hatch-et, akkor kiesik a cargo-ja. Innentől vagy kézzel összeszeded, vagy előtte raksz a hajódra collector limpetet is. Aztán elviszed a célállomásra a canistert. Egyébként szerintem hagyd az ilyen küldetéseket, túl sok macera van vele, max. egyszer próbáld ki. -
baphomet
senior tag
válasz
pilóta
üzenetére
Felejtsd el az ilyen küldetéseket, ha egyáltalán meg lehet csinálni, akkor sem éri meg a szarakodást. Ehhez a küldetéshez valószínűleg SC-ben találod meg a célpontot, a megadott időintervallumban. Ki kell szedned SC-ből, kilőni a pajzsait, majd ezután limpettel kirabolni a cargoját, ami 1 tonna túsz
lesz, ezt kellene leadni.
Pont olyan macerás lesz, mint amilyennek leírva tűnik, és ráadásul úgy tudom, hogy bugos is ez a fajta küldetés és nem fogadja el a küldetésadó a leadandó "árut".Nem tudom mivel mit próbáltál szkennelni, de gyanítom discovery scanner-rel. Az csak az égitestek szkennelésére való.
-
-
Cooper911
senior tag
Szólt hogy új kliens van.
Letölt, elindit, login, email authentikáció.
Elindul, szerver ok, upgrade.
Elvolt vele 10 percig.
Play gomb. Elindul, shader, betölt, működik.szerk: A Horizons és az alapjáték (64bit) is megy, de az alapjátékot csak a menüig töltöttem be.
-
VitoSagi
tag
válasz
üzenetére
Én most akartam frissíteni még csak, mert nem rég értem haza melóból és nem sikerült. Ebből gondolom, talán mégis szerver gond, persze biztos nem lehetek benne. Én egyetlen megoldást ismerek ami nem idegesít fel annyira, mint az újratelepítés:
Várok holnapig.

Egyébként én is csak találgatok, de nem tudom elképzelni, hogy mindig mindenki újrapakolja a játékot. Én még egyszer sem tettem eddig. Kopp-kopp-kopp... holnap ez is kiderül.

-
VitoSagi
tag
Nem hiszem, hogy minden alkalommal ha nem indul a játék újra kellene telepíteni... Főleg frissítés után simán lehetnek szerver problémák akkor is amikor még a launcher nem jelzi. Ahogy érzitek.

-
-
törölt tag
2 órája próbálok belépni a játékba, de nem enged. Csak homokóra..

Másnál is van ilyen?
Újra raktam a játékot, de így sem megy!
-
VitoSagi
tag
Nekem tegnap még a bolygók, holdak, napok is eltűntek a hajóm "radarjáról", mókás volt... Nem tudom mára változott már a helyzet vagy sem, sajnos még nem tudok felszállni. Szerintem az a rendszer amúgy is meg van keveredve, nem igazán úgy ment le az SSL konfliktus sem ahogyan vártuk.

-
brd
nagyúr
Valamit nem értek. Van az a Conflict Zone a HIP 103787 rendszerben (SSL terjeszkedés). Nekem abban a rendszerben minden Unexplored, és hiába fedezek fel ott bármit, arra az egy Instance-ra okés lesz, de ha utána visszamegyek, megint minden Unexplored. Ez miért van?
-
rtitusz
őstag
Egy kicsit drágább az Oculus mint gondoltam.

Viccet félretéve, még úgy is drága, ha a duplanulla elé berakunk egy vesszőt. 600 USD-t nem hiszem hogy sokan adnának érte, nálam a lélektani határ a 400. Egyre inkább érdekel a Vive, és most már az ára is.
UI: És májustól kapható a Rift.
Árak lebontva régiókra:
- Anglia 500 GBP
- EU 700 Euro
- USA 600 USD
- Ausztrália $1100 -
Sylc
senior tag
Tudom regen volt karacsony, de kaptam egy karacsonyfat ED-be, mivel nem tetszik annyira, ezert ha elerem Twitchen a 30 followert (11 korul leledzik) akkor kisorsolom a jelenlevo nezok kozott

Brutalis 3 fontot er, ne szalaszd el a lehetoseget

-
Sylc
senior tag
Twitchen mondtak sracok egy ingyenes VA alaternativat, amit tud felvetel-t osszehasonlitani a hallott anyaggal.
VA nalam 90%-osan jol mukodik, ellenben amikor streamelek, akkor ugyanazon a gombon van OBS + VA + TeamSpeak es ilyenkor meghulyul es van neha 1-5 masodperc lag, ha nincs terhelve az audio input akkor sokkal jobb
(de mivel minden jatekomat streamelem, ezert inkabb atok, mint aldas
)De teny, CQC-ra alkalmatlan, ha nyugis felfedezesre mesz, akkor viszont nagyon jo.
-
Sylc
senior tag
válasz
Cooper911
üzenetére
Az teszi tonkre a szemed, ha kozelrol nezed a kijelzot, ilyenkor tul sokat fokuszal a szemed, ami ezeknel a csalas, hogy beraknak egy lencset a szemed es a kijelzo koze, ami atverve az erzekeidet, tavolabbra tolja ki a kijelzot, igy kenyelmesebb nezni.
Mivel aktivan FPV-zem, igy 50-60 percnyi kijelzo nezelodestol sem fajdul meg a fejem / szemem, de ugye ott mindig van piheno ideo, amikor aksit kell cserelni a quadkopteren, ha hasonlo 15-20perces (ingyenes sw ennyit ad) alatt megoldhato egy jobbfele repules az ED-ben, akkor megveszem a teljes progit csak a hosszutavu teszt kedveert.

-
brd
nagyúr
válasz
LacStein
üzenetére
Balkéz felől a 2 alsó gombot kineveztem egy-egy váltógombnak, az egyikkel+POV-val (lenyomom a váltógombot, lenyomva tartom és így mozgatom a POV-ot, az ED beállításaiban is így lehet megadni) hívom elő a paneleket (utána váltógomb elenged), a paneleken a tabokat az oldalsó thursterek gombjával váltom, mászkálni rajtuk a POV-val lehet, a kiválasztás a tűzgomb. Galaxy/System Map-et a navigációs fülről indítom, de ezek mindegy is, mert bill/egér nélkül úgysem tudom semmire érdemben használni őket (vagy esetleg lehet valahogyan a célként kijelölhető objektumok között ciklikusan lépkedni?). Bevallom, én a docking request-et a panelről indítom (Contacts fül, állomás, második menüpont), még nem zavart annyira ez a megoldás, hogy a makrózásnak utánanézzek (de valaki esetleg irányba tudnak állítani ezzel kapcsolatban egy linkkel, vagy valamivel? köszi'
). A Voice Attack, Sylc videói alapján inkább szenvedés, mint hasznos, úgy lenne értelme, ha saját hangmintákat tudnék megadni az egyes funkciókhoz (pl. a saját érces hangommal mondom, hogy dokkolj k'csög), de ezt, ha jól látom, nem tudja, így totál használhatatlannak minősítettem. -
-
Sylc
senior tag
Peccsno't:
Greetings Commanders,
We will be taking the servers offline soon to apply update 2.0.03. The downtime for this update should take no more than 30 minutes. As always, we hope to come in under that time. The servers will go offline at 11AM UK, 6AM Eastern US time.
Sit back, relax, read the patch notes, and think about the socks.
CLIENT UPDATES
Don't crash if an invalid preset is selected in bindings.
Fixed a crash in trail rendering.
Prevent a crash if closing bulletin board while the page is updating.
Fixed a prospecting drone crash.
Fixed a render crash with asteroid cluster.
Fixed a crash from NPC launching.
Zooming into a discovered planet surface map and zooming out will show all unknown planets - fixed.
Corrected an issue when accumulating replication on SRVs so that we don't halt network replications if the owner is currently in the classified camera.
Shouldn't have to drive away from the crashed ship sites and Barnacles to be able to recall your ship.
Fixed a network error when shutting down drones.
Rebalanced the ice field lighting in the CQC map.
Fix for at least one cause for broken materials on Radeon HD 5000/6000 GPU's.
Fix skipping in ident video.
Plus sign fixed for German language.SERVER UPDATES
When purchasing exploration data, Universal Cartographics is now able to include details on all bodies in a system.
Fixed a number of star systems with stuck controlling minor factions.LAUNCHER UPDATES
Addition of 'Alternate Download' option for users with slow download speeds.
Fix for users unable to launch the 32-bit ED client.
Fix for some new customers not seeing the redeem product prompt.
Minor background update when launcher is booted via Steam. -
Sylc
senior tag
válasz
totila
üzenetére
Van ugye az Oculus / Vive / OpenVR cel hardware, ami egy virtualis szemuveg, beepitett szenzorokkal, kijelzovel. Ehhez kell egy eros PC + egyebb dolgok.
Van a google cardboard (hajtogathato szemuveg, amiben a kijelzo egy iphone / android telefon) ez a meglevo kijelzobol varazsol egy 3D szemuveget.
Ezt fejeli meg a Trinus VR egy szerver - kliens szoftverrel, ami megeroszakolja a PC-t, igy a jatekok tamogatas hianyaban kamu 3D elmenyt adnak, ellenben ha az alkalmazas tamogatja (lasd elite) akkor a 3D stereotopikus (igy van magyarul?) kepet kitolja a telefonra (ugye a felbontas buko lesz), de a jel amit a telefon tovabbit a gepen futo szervernek, trackID kompatibilis, tehat headtracking is menni fog (arra fordul a kijelzo, amerre nezel). Mindezt 10 gpb-bol (progi 5 gbp, cardboard 3.99) megadhatja a VR headset elmenyt.
Mivel van otthon 720p / 1080p / es 1536x2560 -as kijelzoju telefonom, igy meg tudom nezni, melyik mennyire lagol, elvezheto-e egyaltalan ez a megoldas (es birja-e a telefon / gepem) + az elite.
Mivel voice attack es hotas melle nem kell billre neznem, ezert kivancsi vagyok, mennyire lesz jo ez a megoldas.
Mellesleg van itthon par FPV kijelzom is, amit szinten meg tudok hekkelni, hogy analog jelen kapjon kepet a pcrol, de ott ugye a kepfrissitest aldoznam be, meg a felbontas ott nem az igazi...
-
Sylc
senior tag
3.000 Ftos VR headset:
https://www.youtube.com/watch?v=964UHeM0ITU
Este kiprobalom, van par telefonom, amit bele tudok gyomoszolni

-
baphomet
senior tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Van egy workaround a dologra. Ezzel jelenleg megy a DK2 a 0.8-as SDK-val is, és vélelmezhetően a CV1-el is működni fog.
-
Sylc
senior tag
Tegnapig bezarolag, volt kb 40 oranyi Twitch streamem, amibl 39 ertelmetlen bohockodas, ambator tegnap nekiestunk Metaxx, Z3r0b2t es Ripgroove (remelem jol irtam) segitsegevel egy Wing oktato videonak, ezalatt a kozel 1ora 30 perc alatt 2x is megszakadt a stream

Ellenben a reszek megmaradtak, a youtubra atexportalt videokat pedig ossze lehet fuzni. Flynth - Elite dangerous - Exiled groupba kerult a tobbi video melle, jelenleg nyavajog vele a YT, de hamarosan elerheto lesz.
Velemenyetekre kivancsi vagyok:
Ha turelmetlen lennel, akkor a nevem alatt 1/3, 2/3 es 3/3 neven megtalalhato a harom resz.
Ami kimaradt, mert ugye sosem tokeletes, az a Tempo, tehat ha wingben vagy, olyan jatekosokkal legyel csapatban akik kozel azonos sebesseggel haladnak mint a tobbiek, igy nem kell sokat varni a tobbiekre. - Metax eszrevetele, (Z3r0b1t anacondaval megjegyezte, hihetetlen, hogy huz magaval egy Type 9 [Flynth
]) -
baphomet
senior tag
válasz
orientcx
üzenetére

És a vidám hangulat folytatódik:
Elite Dangerous: Horizons patch 2.0.03 incoming
Shouldn't have to drive away from the crashed ship sites and Barnacles to be able to recall your ship.
Már meg sem lepődök, hogy egy olyan dolog -large barnacles- is bugos volt amit eddig még senki sem látott. Illetve, ügyes húzás az érdeklődés fenntartására.

-
orientcx
őstag
válasz
baphomet
üzenetére
"orinencx kollégának, nem véletlenül kihullott, hanem hát ... khhm ... kirázódott az az áru, a jól ismert okok miatt (IPSZ gold membership)"
-
Dicsőítésre éhes Fed szájhős lelkemet simogatják elismerő szavaid, már be is kereteztettem, és fel is került a dicsőségfalamra.
A klubtagságom állapotát tekintve talán csak a lifetime jelzőt felejtetted ki(bár egy igazi IPSZ tag esetében a lifetime(élettartam) nem jelent hosszú időt
)
Ami pedig a potyogtatást illeti, velem anno tavasszal egyértelműen a CH off miatt történt meg pontosan 4x. Itt van még egy panaszkodó kommentem tavaszról a témában: (#7022)
De készséggel elhiszem, hogy ez ma már nem így van, t.i. a tisztelt ED kollektíva pont úgy működik, mint az orvostársadalom, előszeretettel módosítgat a regulán. Ma ez a rákkeltő, és az az egészséges, holnap meg amaz a tiltott, és emez az ajánlott, és egy hét múlva csere(vagy sorsolnak)
-
baphomet
senior tag
válasz
LacStein
üzenetére
0 pippel a fegyvereken ne csodálkozz, ha azonnal lemerült. Így használva nem segít az erősebb PD sem. A harc egyik kulcseleme aktív energia energiamenedzsment. Ha lősz akkor fegyvereknek adjál több energiát, ha lőnek, akkor pajzsoknak, ha üldözöl/üldöznek, akkor pedig a hajtóműnek mindig, ahogy éppen a pillanatnyi helyzet megköveteli.
Más. A cargo hatch témához:
Az nem kérdés, hogy orinencx kollégának, nem véletlenül kihullott, hanem hát ... khhm ... kirázódott az az áru, a jól ismert okok miatt (IPSZ gold membership)
Azt én sem tudom számít-e, reflexből soha nem kapcsolom a ki a cargo hatch-et, ha árum van. Azt viszont tudjuk, hogy 80%-os integritás alatt bármelyik modul elkezdhet véletlenszerűen hibázni beleértve a cargo hatch-et is. És mintha lett volna olyan időszak, mikor a repair all funkció nem javította automatikusan a modulok integritását. -
brd
nagyúr
válasz
LacStein
üzenetére
Ha már gyakorlott vagy kicsit, akkor így egész jól el lehet lenni, de vigyázz, mert forróbb cuccnál majd pl. egy Clipper fog kiszedni, ott kapkodni kell majd rendesen SW-rel, még a meneküléshez is.
Ja és a hajó típusánál szerintem sokkal fontosabb az elején, hogy milyen harci rangja van, mert egy durvábbnál Rail Gun, vagy Plasma Accelerator lesz, ezekkel pár lövés egy SW. -
brd
nagyúr
válasz
pilóta
üzenetére
Erre a játékra egy kicsit fordítani kell. Időt, figyelmet, és viszonylag sok pénzt is. Ha ezek nincsenek, inkább játssz mással.

A cargo hatch, ahogyan pár hozzászólással előbb írták, a raktérajtó. A jobboldali menüből tudod kapcsolni az állapotát. De nem azt, hogy nyitva, vagy csukva van-e, hanem, hogy lehet-e mozgatni (mondjuk ez sem teljesen igaz, mert ha nyitva a Scoop és kikapcsolod a modult, bezáródik a Scoop...), tehát ha ki van kapcsolva, akkor nem tudsz Cargo Scoopolni (összeszedni az űrből konténert, vagy bányászatnál a darabokat - mondjuk collectortokat nem használtam még, ahhoz valószínűleg nem kell), ill. kidobni árut. A piac az egy érdekes állatfajta ebből a szempontból, mert ott teleportációval működik az áru mozgatása (nem kell hozzá az ajtó). -
LacStein
csendes tag
válasz
Urby66
üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Ezt a SW-t raktam ki. Persze el is vállaltam egy küldit, mire kirángatott egy martalóc. Minden bátorságomat összeszedtem és megnéztem ki tört rám. Egy novice eagle kopogtatott. Úgy döntöttem, a demó tréning edzés elég lesz egy kioktatáshoz az udvarias viselkedésről. Persze 4 pip a pajzson 2 a hajtóművön és csodálkoztam, hogy néhány lövés után nem nagyon tudtam ártani. Némi power elosztás után kb. 7500 cr-tel jutalmaztak a helyi outposton. Még pajzsa sem volt a nyomorultnak...
Tehát a következő invesztíció egy C PD lesz. -
rtitusz
őstag
Úgy tűnik egyelőre az ED nem fogja támogatni az Oculust.
Persze ki tudja mikor lesz majd ténylegesen kapható, remélhetőleg addigra összekalapálják.https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=221107
Hey everyone,
With the news that Oculus are starting pre order of their consumer version tomorrow, I wanted to just make a quick post to confirm that we are still actively working with Oculus but currently the only SDK we are able to officially support is 0.6.
We wanted to make sure you had as much up to date information as possible and will let you know as soon as we have any more information.
Fly safe, Commanders!
-
Cooper911
senior tag
válasz
pilóta
üzenetére
Csak nyugi, segitünk.
Cargo rack-ed van? (outfitting menüben nézd meg)
Van szabad hely? (jobb menü cargo rész alul irja hogy pl 2/4Tonna a foglalt/összes hely)
A cargo hatch nincs kikapcsolva? Azt hiszem ki-be rakodáshoz kell.
Van az állomáson olyan árú? Ok, hogy a listában benne van de a supply résznél van érték? -
Cooper911
senior tag
válasz
pilóta
üzenetére
Ilyenkor ha lehet egy screenshoot-ot nyomjál be a küldi leirásáról merrt úgy egyértelműb.
Ha jól értem akkor A rendszerben felvettél egy küldit és nekik kell vinni transmisiiont amit a B rendszerben találsz? Akkor B rendszerben repkedj addig amig Salvageable Shipwreck-et nem találsz ezeket nézd át, egy idő után megtalálod a cuccot amit keresel. Vidd vissza A rendszerbe.
-
Kezd kicsit kiakasztani ez a játék komolyan...

Felvettem egy küldetést, hogy kell valami áru az állomásnak. Elmegyek a másik állomásra, ahol árulnak olyasmit. Van is rá pénzem 533-ba kerül csak, van 1300-am.
De nem tudok venni, mert a hajó nulla tonnát tud szállítani bármiből. WTF? -
Sylc
senior tag
Wing mukodeserol + wing traderol stream twitchen, youtubra majd megy ki a video.
Stream a szokasos, Duvi majd adom a yt linket.
-
VitoSagi
tag
válasz
orientcx
üzenetére
Én ki sem tudom dobni a cargomat szándékosan sem, ha ki van kapcsolva a hatch. A hatch maga az ajtózár, vagy zárva vagy nyitva van, ha nem kap energiát nem tudod működtetni. Szóval Te valami különleges figura vagy szerintem vagy selejtet sóztak Rád ott a Fed kereskedésben.

Bár most Vulture nem nagyon szállít semmit, hogy megnézzem hogyan is működik, de talán egy hete akartam kidobni a felesleget egy csempész Aspből, akkor nekem nem sikerült.

U.I. : Az IPSz létjogosultságához ezek után azt hiszem nem is férhet kétség.

-
orientcx
őstag
"olyan 40.000 t turistat nem potyogtattam el kikapcsolt CH-val/"
-
Én nem tudom, akkor azok biztosan kapaszkodtak a nyomorult életükért, de nekem konzekvensen ezt csinálta. Az ominózus esetnél 3x szórta el közvetlenül kidokk után a terminál mellett, amíg rá nem jöttem, hogy be kell kepcsolni, aztán egy hetekkel későbbi visszaalakítás után is még egyszer. Esetleg az lehet, hogy valamelyik 1. valahány után ez változott, mert április óta nem próbáltam cargo hatch nélkül árut szállítani.
-
-
brd - a rakomány eldobás gomb nekem azonnal ivartalanítva lett, mert veszélyes, és értelmetlen -
brd
nagyúr
Ez még azóta is működik? Akkor megint tolok pár kört, köszi'!
Ill. kérdés a nagyérdeműhöz, ill. aki méregetett ilyesmit: Ha sokszor kell folyamatosan lőni (úgy, hogy elfogy az energia, és 4 pöttyel feltöltődik, lő egyet, feltöltődik stb.), akkor a lézerek közül még mindig a Beam a legjobb? Nem jobb esetleg egy Pulse, vagy Burst? Mert a Vulture-ön még pont elfér a 2 Beam, de ha jobb ilyen fajta lövésre másik, akkor a maradék energia mehet még Shield Boosterre.
-
brd
nagyúr
válasz
orientcx
üzenetére
Nem állítom, hogy az nem úgy történt, de csodálkozom, hogyan sikerült összehozni. Én, még az ASP-men tizedszázalékra kihasználtam a harc közben kikapcsolható modulokat, közte a Cargo Hatch-et, és sosem esett ki semmi. Biztos nem a Del gombot nyomtad meg a nagy izgulás közben?

VitoSagi: Teljesen kikapcsolni csak akkor van értelme, ha az az egyetlen modul, amit ki kell, és zavar az üzenet, amikor elő kell kapni a fegyvereket.
-
orientcx
őstag
válasz
VitoSagi
üzenetére
"Cargo Hatch lehet kikapcsolva is, akkor egyáltalán nem igényel naftát és csak cargót scoopolni nem tudsz emiatt, a bázisokon a ki és berakodást nem befolyásolja, azaz tudsz kereskedni."
-
Most szívatni akarjátok az ifjúságot?(tudjátok, kérjék el a kanyarfúrót, meg hozzák ide a reszelőzsírt, meg a többi ilyesmi)
A cargo hatch nem csak scoop-oláshoz, de a rakomány el nem potyogtatásához is kell. Ajánlanám figyelmetekbe a (#7876) - as sz. kommentemet, ami az ez irányú tapasztalataimról siránkozik(mert persze ezt a baromságot is én követtem el hamarabb
), és ami egyenesen az IPSZ megalakulásához vezetett -
Urby66
aktív tag
válasz
LacStein
üzenetére
Ennyire kevés creditből én még nem építenék harcos Sidey-t ahogy brd kolléga is javasolta.
Én ezt a fittet javaslom ha kereskedni és menekülni akarsz. Így az ugrótávod megpakolva is több mint 11 fényév és 8 tonna árut elbírsz.
Mivel nem érdemes keménykedni ezért a fegyvereket add el ezzel is kicsit nagyobbat ugrasz.
Tettem föl chaff launchert is. Ezt akkor használd ha megtámadnak mert ez kicsit megzavarja a támadó hajó célzórendszerét és több esélyed van megmenekülni.
A power distributorból C-set tettem fel. Ezzel hamarabb újratöltődik az elhasznált energia.
Pár szó a menekülésről:
Mivel nincs fegyvered ezért az energiát célszerű egyenlő arányban elosztani az ENG és a SYS között. A WEP ne kapjon semmit.
Ha megtámadnak told padlóig a gázt majd boost-olj és közben szórd a chaff-ot. Amikor lehetőséged van ( lejárt a cooldown) akkor kapcsold be az FSD-t. hogy elugorhass a támadód elől. Közben figyeld az ENG energiaszintjét és ha már visszatöltődött akkor újabb boost. A chaff-ot pedig végig szórd szorgalmasan. Ezzel a módszerrel elég jó hatásfokkal el tudsz menekülni.
Még egy tipp: a csillagtérképen látod a rendszer biztonsági szintjét (security ha jól emlékszem). Próbálj olyan rendszerekben repülni ahol ez az érték magas. Itt elvileg kisebb eséllyel támadnak meg. -
VitoSagi
tag
Cargo Hatch lehet kikapcsolva is, akkor egyáltalán nem igényel naftát és csak cargót scoopolni nem tudsz emiatt, a bázisokon a ki és berakodást nem befolyásolja, azaz tudsz kereskedni. Sideyval meglepően sok hajót el lehet szomorítani, de kezdő csillagvadásznak nem javasolnám még Viperig sem... nem sok hibát enged meg. Gyakorolni az első rendes harci hajóval tessék, akár Viperrel, természetesen rebuyjal a zsebben!
-
brd
nagyúr
válasz
LacStein
üzenetére
A PD (Power Distribution) legyen a legjobb, ami kihozható. Az FSD helyett inkább a Cargo Hatch-et told kettesre, az csak akkor kell, ha Scoopolni akarsz, az FSD-nek viszont van egy bekapcsolódási ideje, ami menekülésnél kritikus lehet. Jól olvasom, hogy SW-vel tolod még? Azzal szerintem ne akarj harcolni (bár nem lehetetlen, de pár nap harci tapasztalat kell hozzá, és akkor is max. Viperig próbálkozz, vagy olyan hajó ellen, ami a SW-nél rosszabb manőverezésben - így mögötte tudsz maradni -, és nincsen rajta Turret), főleg ne, ha van nálad Cargo, mert ha vesztesz, akkor a Cargo nettó veszteség lesz. Inkább a menekülésre helyezd a hangsúlyt: jó thursterek, jó PD, ill. pajzs.
-
LacStein
csendes tag
válasz
Urby66
üzenetére
és Cooper911
Bocs, hogy nem fogalmaztam elég pontosan a kérdésben! Nyilván fontos a hajó célja. Még a tőkefelhalmozás útján járok:
- Szállítós küldik, kalóztámadással, meneküléssel.
- "kamionozás" 6 t (!) raktérrel. Most éppen jóllakott napközisként vigyorgok, mert 830 cr/t profitos utat találtam 9 ly távon.
- araszolás a Sol felé
További bocsi, mert a PP az csak E, a Coriolis szerint így 100,3% a fogyasztás. Az fsd 2 priorityt kapott.
Cél, hogy kevésbé kelljen reszketnem a kalózoktól, esetleg szembefordulhassak egy kisebbel. Segít, ha C-s distibutort veszek? -
Kellene egy kis segítség, mert nem boldogulok.
Elvállaltam egy küldetést (végre volt 1 db, ami elvállalható...)A feladat, hogy valami lázadó adást (rebel transmission) kell elvinnem nekik, ami egy másik rendszerben van. Ott vagyok az írt rendszerben. Hol a búbánatban keressem, és hogyan?
-
ooooobi
őstag
válasz
mettek
üzenetére
Max singleben játszanék vele, valamelyik codot próbáltam még multiban, fun meg minden, de hátrányban vagy vele. Plusz ezek nem is támogatjág tatívban, ergo a fejed mozgása olyan mintha az egeret mozgatnád, nem pedig külön mozog a testedtöl. Plusz positional tracking meg még kevesebb játékba van beépítve, ami arra jó hogy ha közelebb hajolsz akkor a játékban is közelebb hajol, de mozogni nem mozog a karakter. Szóval nem az igazi ezekben az fpsekben. Egyelöre nem sok ilyen játék van ami teljesen kihasználja. Èn inkább szimulátorokhoz ajánlom, ahol eleve egy fix helyen ülsz. Assetto Corsaval elég jó, War Thunder is, meg persze Elite
Meg az alien isolation is jó nagyon vele. HL2 és a motorjával készült címek is támogatják elvileg teljesen, de nem próbáltam. Talán egy év múlva már lesz értelme beszerezni, addig az alá való hardverek is olcsóbbak lesznek. Ez a gtx 970 nekem kevésnek tünik amit írnak minimumnak hozzá, vagyis úgy talán ok, ha leveszi az ember a grafikát, de akkor meg minek. -
-
Sylc
senior tag
Szokasos esti stream az alabbi linken: twitch.tv/cmdrflynth
Mai menu, kereskedes openben pajzs nelkul T9-el.
-
_Andras_
tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Ötletek?
---------------
Más:Én egy ilyen rendszert eltudnék képzelni benne

https://youtu.be/vziIgAtD66s?t=162Nagyon off:
Valaki , valahol itt írt egy űrhajós játékról, amiről azt írta, hogy az engine már 10 éve fejlesztve van és volt egy youtube gameplay link. Nem tudod véletlen a játék nevét? Nem találom -
-
ooooobi
őstag
válasz
rtitusz
üzenetére
DK2-es vásárlók meg kaphatnának valami árengedményt
Mondjuk ezekhez az uj vr setekhez plusz 500€-t számolni kell videókártyára, Rift 90Hz ahhoz jó részletességhez nem gyenge kártyát kéne beszereznem. Majd ha kijön mind, és a helyi MM-ben is be lehet szerezni bármelyiket, majd akkor engondolkodok rajta. Addik megteszi a DK2 is. Föleg, hogy kb csak az elsö fél évben játszottam vele, aztán elhalt a lelkesedés. -
rtitusz
őstag
A Kickstarteres oculus developer kit támogatók ingyen megkapják a végleges változatot, nem tudom, hogy van-e itt olyan akit érint, de gondoltam megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha sikerül meghekkelnie a limpetnek a cargo hatch-et, akkor kiesik a cargo-ja. Innentől vagy kézzel összeszeded, vagy előtte raksz a hajódra collector limpetet is. Aztán elviszed a célállomásra a canistert. Egyébként szerintem hagyd az ilyen küldetéseket, túl sok macera van vele, max. egyszer próbáld ki.

). A Voice Attack, Sylc videói alapján inkább szenvedés, mint hasznos, úgy lenne értelme, ha saját hangmintákat tudnék megadni az egyes funkciókhoz (pl. a saját érces hangommal mondom, hogy dokkolj k'csög), de ezt, ha jól látom, nem tudja, így totál használhatatlannak minősítettem.
De jó lenne legalább request dock, galaxi map, system map hotkey. Vagy ez is benne van az összefoglalóban, de figyelmetlen voltam? 
A klubtagságom állapotát tekintve talán csak a lifetime jelzőt felejtetted ki(bár egy igazi IPSZ tag esetében a lifetime(élettartam) nem jelent hosszú időt 
10. évad 12. és 13. epizódjaiban

), és ami egyenesen az IPSZ megalakulásához vezetett