Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
Gargouille #58253 üzenetére
Látszik, hogy mindenkinek más a színlatasa, nekem a h03 nw a kedvenc színhőmérsékletű lámpám.
-
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #58210 üzenetére
köszi. most 3000 ft-ra jön ki bg-n, de annyira nem sürgős, majd figyelgetem, hogy lesz-e akcióban.
-
benfolds
őstag
ilyen ft03 tokot vett már valaki? milyen?
-
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #57924 üzenetére
én csak most tudtam összehasonlítani az 3D-s S1-gyel. tényleg gyűrűsebbnek látszik az 5A-s BLF A6 vetítési képe, nem is kicsit. lehet, hogy ez a színhőmérséklet kihozza a gyűrűket, amik a 3D-nél is ott vannak, csak nem látod annyira? nincs ötletem, a refi gondolom ugyanaz. a színe amúgy csak picit tűnik sárgábbnak, mint a 3D, de én színtévesztő vagyok.
-
benfolds
őstag
"házi" körülmények között ki tudnám irtani az astrolux s1-em 4-es módcsoportjából a legalacsonyabb fokozatot? többnyire biciklin használom a lámpát, és igen kellemetlen, amikor dombon lefelé high-ról turbó helyett véletlenül a legalacsonyabb fokozatot kapcsolom. lehet kénytelen leszek visszaállni convoy s3-ra, annál a legalacsonyabb fokozattal is lehet látni azért. vagy nem kapcsolgatni a lámpát dombon lefelé.
-
benfolds
őstag
Megjött a BLF A6 5A + akksi kombó, csak éppen akksi nélkül.
-
benfolds
őstag
az szuper lenne. nem volt még 4000 k-s xpl-hi-os lámpám, kíváncsi vagyok mennyire fog tetszeni. én is elengedtem már a 6000 k-t, talán throwerben még jó lehet, bár az ft03-at is már 5000 k-val rendeltem, és nem bántam meg. szerintem a 4000 k-t már nagyon sárgának fogom találni, de ki tudja...
-
benfolds
őstag
megjött már valakinek az akciós blf a6+akksi kombó? az enyémet augusztus 22-én adták fel, de még semmi. bg-ről átlag 3 hét alatt meg szoktak jönni a cuccok. hülye fejemmel elfelejtettem rá trackinget kérni.
-
benfolds
őstag
barnagon buliztam ma, ez balatonfüredtől 15 km-re északra van egy fennsíkon. déli irányt kivéve nagyon messze el lehet látni, ráadásul teljesen tiszta, csillagos volt az ég. és mit láttunk észak-nyugati irányból? hogy folyamatosan "vakuznak". oké, de hol, hiszen ameddig el lehet látni, tiszta az ég. nézem a villámtérképet, bécs környékén voltak zivatarok, szóval a légvonalban 200 km-re lévő villámokat láttuk. első gondolatom az volt, hogy ez vajon hány lumen és hány candela.
-
benfolds
őstag
válasz
belsodavid #57325 üzenetére
Banggood. Melyik lesz?
-
benfolds
őstag
válasz
anonymus89 #57244 üzenetére
miért nem veszel egy skilhunt h03-at 30-ért (talán még olcsóbban is van)? picit drágább, de annyival jobb is.
-
benfolds
őstag
válasz
Zoli-bácsi #57120 üzenetére
régi szép idők, amikor ez 10 dollár volt akcióban. (és gondolkodott a kolléga, hogy megvegye-e)
-
-
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #56934 üzenetére
azt írja appban, hogy aug. 20-án lesz esedékes.
-
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #56879 üzenetére
Látod, ezért monodom, hogy valami nem oké, mert nekem appból továbbra is engedi (gépről meg még mindig nem.)
-
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #56873 üzenetére
ravasz.
nem nagyon értem, hogy weben miért nem engedi kosárba tenni, appból meg miért igen. én is rendeltem egyet egy rokonomnak, remélem elküldik.
-
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #56863 üzenetére
igen, nem linkeltem reggel, bocs. de örülök, hogy megtaláltad. hányadik?
-
benfolds
őstag
bőven jó az s2+, de szerintem az astrolux s1 a jobb fokozataival és a nagyobb teljesítményével jobb vétel. ma reggel linkeltem ide egyet 11,57$-ért akksival együtt, szerintem best buy, ha nincs ellenedre a melegebb árnyalat. ha nincs még töltőd, akkor arra is szükséged lesz.
-
benfolds
őstag
ft03 reflektorát és az üveget milyen módszerrel lehetne makulátlanra megtisztítani? levettem a bezelt, mert volt a refin egy pici porszem, persze sokkal rondább lett a "tisztítás" után, mint volt, az üveg is piszkos lett belül is.
-
benfolds
őstag
-
benfolds
őstag
TUP 39 dollár email only-ban a gb-nél.
-
benfolds
őstag
válasz
FBLLMAG #56695 üzenetére
szerintem a probléma abból fakad legtöbb helyen, hogy az új lámpákat nehéz a régi tartószerkezetre adaptálni az oszlopok távolsága, de talán még a magassága miatt is. pl az egyik utcában, ahol újabb oszlopok vannak ritkábban, ott mindegyikre tettek új led-eket, az az utca egész jó lett. az én utcában, ahol régebbi oszlopok vannak sűrűbben, ott meg csak minden másodikra tettek, de a minden második oszlop közti távolság már nagyobb, mint a másik utcában az egy-egy közti.
-
benfolds
őstag
nem tudom felétek hol tart a led-es közvilágításra való áttérés, de az én környékemen a héten cserélték le a fénycsöveket led-ekre. az utcák éjszakai hangulata eléggé más lett. a led-ek fénye szerintem semleges - hidegbe hajló, a korábbi lámpák fényéhez képest barátságtalan. a vetítési kép is nagyon más, sokkal koncentráltabb a fény, felfele szinte semmi, maga a megvilágított terület kisebb, amit viszont megvilágít, azt jobban. tehát eddig kb az volt, hogy az út egyenletes megvilágítást kapott, most fényesebb pontok vannak, a pontok között kevesebb a fény, mint volt. az út nem lámpás oldalán lévő járdára már alig jut fény, szinte semmi, korábban azért az is megvilágítottabb volt. a lámpasor mögötti oldalon (szintén házak vannak), megint sokkal kevesebb lett a fény. ez talán tudatos is, mert így a házak ablaka nincs megvilágítva éjszaka. csak fura, hogy kinézek az ablakon a kertbe, és full sötét van. igazából sokkal jobban is meg lehetne ezt csinálni szerintem, most nem az igazi.
-
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #56629 üzenetére
pontosan. viszont én most is megvenném annyiért, amennyiért vettem, mert jó volt elszórakozni vele pár napig, ahogy zozz szokta mondani, jó kis geek cucc. ha megunod, és vigyáztál rá, akkor legrosszabb esetben is el tudod adni árában. szóval összességében nem bántam meg, csak többet vártam tőle.
-
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #56610 üzenetére
lehet beruházok egy párra, mert az a 8A, amit Zozz mért turbón igencsak szívja az akksit. mit érdemes venni?
-
benfolds
őstag
hű, rohadt jó ez az ft03, nálam ötös minden szempontból, talán az eddigi legjobb lámpám (olyan sok még nem volt, az imalent dt35 a legdrágább - nem véletlenül nem írtam azt, hogy a legjobb). ha lenne hozzá mondjuk egy minőségi tok, karcolná a prémium kategóriát, de kézbe véve, így is olyan érzetet ad. a menüje is nagyon jó, bár átlag felhasználónak el tudom képzelni, hogy egy kicsit már "sok" bíbelődni vele, de persze nem is muszáj bíbelődni.
az áramfelvételéről mit lehet tudni? most ur18650nsx-szel (2600 mAh/20A folyamatos) használom, amúgy egy tök jó akksi szerintem, két és fél éve nyúzok belőle 8 db-ot). -
benfolds
őstag
Megjött az ft03, még nem volt időm kipróbálni, de meglepett, hogy előben egész kézreálló, nem nagy. Várom, hohy besötétedjen. 🙂
-
benfolds
őstag
válasz
ZozzV6 #56448 üzenetére
köszi a tip2 videót. engem szerintem nem zavarna, hogy hosszan kell nyomni a gombot bekapcsoláshoz. véletlen bekapcsolás megelőzésére jó lehet. az sem zavar, hogy nincs instant low mode. a szögletes vetítési kép egy kicsit gáz, de ez van...mivel a tup nekem már nagy, valszeg marad a tip2.
-
benfolds
őstag
igen, a vc4-gyel sokan szívtak, köztük én is. az első egyáltalán nem töltött, a gb jó fej volt, videó alapján küldött egy másikat. a második meg állandóan visszavette a töltőáramot 0,1-0,2A-ra. kipróbáltam egy csomó usb adapterrel, sehogy sem volt jó. meguntam, vettem egy lii-500-at, azzal semmi problémám nincs.
-
benfolds
őstag
válasz
papucsiga #56306 üzenetére
ha 29$ most a sima flash sale ár, akkor biztos lehetsz benne, hogy lesz még 23 vagy még olcsóbb. de amúgy, ha belegondolsz, túlpörögjük ezeket az akciókat. most pl 1700 ft-os eltérésről beszélünk 29 és a 23 dollár között.
FBLLMAG, köszi a tippeket. az olight seeker 2 pro rögtön tetszett, de ennyit sajnálnék rá kiadni. valami hasonló lenne jó budget kategóriában. a kedvezőbb ár érdekében le tudok mondani az extrák többségéről. -
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #56289 üzenetére
közben persze rájöttem, hogy ez nem lesz jó nekem túrázni a mérete és a súlya miatt. nyilván nem is arra való, ezt a vásárlás előtt is tudtam. max. olyan szintű "túrákra" fogom kivinni, ami csak ilyen erdei szalonnázás lesz vagy ilyesmi, és ott lehet vele szórakozni egy kicsit.
valami olyasmi kellene nekem, ami nem sokkal nagyobb egy c8-nál, lehet 26650-es is, távolabb visz, mint egy astrolux s2, van jó sok szórt fénye, tehát nem thrower (azért jó lenne, ha olyan messze vinne, mint egy c8, de ez vágyálom, gondolom). tehát nem túl nagy, sok szórt fény és nagy táv. nem akarok én sokat.
tudnátok ajánlani valamit a budget kategóriában? mintha valamelyik sofirn jött volna a képe a múltkor... -
benfolds
őstag
válasz
MittuDomain_ #56239 üzenetére
Okés. Te kaptál email értesítést a vásárlásról? Nekem nem jött semmi, pedig szokott (most processing a vásárlás állapota bg-n). Paypal szerint sikeres volt a tranzakció.
-
benfolds
őstag
válasz
papucsiga #56236 üzenetére
én tudtam venni, pedig kint voltam az erdő közepén éjszakai túrán, de volt 4g-m. amúgy el is felejtettem az egészet, de be volt állítva az emlékeztető. gyorsan beléptem paypalra, és sikerült egyet megrendelnem. mondjuk a biztosítást elfelejtettem, de remélem ideér. az armytek wizard pro-ról még le tudtam beszélni magamat (tegnap mondjuk megint meginogtam, hogy kell, de aztán újból legyűrtem a késztetést), erről már nem ment. pedig valószínű, hogy sokat nem fogom használni, a throwerek nálam nagyon ritkán kerülnek elő. ha nem találom túl nagynak, akkor elviszem majd túrákra talán.
amúgy tényleg idegesítő volt ez a snap up-os dolog, először én sem találtam meg az ft03-at. sajnálom, hogy nem jött össze neked, de biztos lesz még akcióban, nyugalom. most a sima flash sale-es ár is csak 29$.
köszi Mittudomain_-nek a tippért!akksi jó lesz bele 18650 is, vagy mindenképpen vegyek 26650-et? nagy a különbség fényben?
-
benfolds
őstag
-
benfolds
őstag
Zozz, mikor lesz beszámoló a TIP2-ről.
-
benfolds
őstag
van olyan, aki az offtopik-ot automatikusan átugorja? vagy bosszankodik, hogy alig tudja elolvasni a szöveget, mint én?
pláne akkor szeretem, amikor egyáltalán nem offtopik a hozzászólás. rohadt idegesítő. kb. annyi értelme van a dolognak, mint amikor valaki 80-nal megy az autópályán, mert fő a biztonság.
szóval csak azt akartam mondani, hogy szerintem az offba tételt módjával kéne használni, akkor, amikor muszáj. ha az adott szöveg tényleg nagyon off.
-
benfolds
őstag
igen csábító ez az armytek wizard pro akció. nem mintha a h03-mal bármi bajom lenne, imádom, nagyon jó lámpa. de mindig van feljebb.
csak azt nem tudom eldönteni, hogy túrázni melyik jobb, a hc65 vagy a wizard pro? az armyteknek a szokásos nagyon szép, homogén fénye van, nagyon bejön. hc65 gondolom hotspotosabb. h03 44 gramm, wizard pro 65 gramm, hc65 98 gramm.
-
benfolds
őstag
nekem van tube, tip és cooyoo quantum, de mindegyikkel van valami bajon. a tube-nak kevés a fénye. a cooyoo akksija kicsi, a fénye addig jó, amíg nem volt tip-ed, amúgy a designja, az egyszerűsége ennek a legszimpatikusabb. tip: a fénye tökéletes, de a klipszet nagyon utálom. ezeket a rovyvon-okat nem ismertem. a tip 2-ben bízom most.
-
benfolds
őstag
nekem kulcstartóra kellene valami még mindig, amivel maradéktalanul meg vagyok elégedve. a tup nekem már nagy. a tip 2 méretre pont jó, szerintem a klipszet is le lehet szedni róla, nem fontos, hogy rajta legyen, mint a tip esetében. nem akarom rácsiptetni sehova, kulcscsomón lenne.
-
benfolds
őstag
demo mode-ban 30 másodpercig világít csak, szóval ha véletlenül bekapcsol, akkor sincs nagy gáz. de a gombok körül van egy keret, ami a gombok peremével van egy síkban, szóval nehezebben kapcsol be véletlenül, mint a tip, amikor nincs rajta a klipsz. két led van benne meg valami érdekes lencse, nem tudom, hogy ezt TIR-nek nevezik-e még. moonlight közvetlenül...hát nem tudom, azért az kéne, hogy legyen szerintem.
jó lámpának tűnik, de most a legjobb ár is 40 dollár (charles bridtec kuponjával), ami nálam bőven a lélektani határ fölött van. -
benfolds
őstag
nu 25 NITECORE0621 kuponnal 27 dollár gb-n.
-
benfolds
őstag
tip 2 van már valakinek? a lockolás értelmesebben van megoldva, mint a tip-en? vagy jól látom, hogy nem is lehet lockolni, hanem úgy van áthidalva a probléma, hogy hosszan kell nyomni a bekapcsológombot bekapcsoláskor, ami (a feltételezés szerint) véletlenül nem nagyon fordulhat elő?
720 lumen elég impresszív, bár gondolom 0,3 másodpercig tudja tartani. a mágneses talp rögzítés is jónak tűnik...az ára már kevésbé tűnik jónak.amúgy nem értem ezt az üzletpolitikát, a tip2 eggyel feljebb van pozicionálva, mint az elődje, árban legalábbis. 25-30$-os ársávban meg nincs most semmi (ha a kifutó tip-et és tini-t nem számoljuk).
-
benfolds
őstag
ha valaki s2+-hoz, s3-hoz, s1-hez akarna biciklikormányra egyszerű, de nagyszerű bepattintós tartót, annak azt ajánlom, hogy ehelyett, inkább ezt vegye meg. nekem van mindkettő, az előbbi puhább, rugalmasabb anyag, lehet, hogy először jobb, mert könnyebb bepattintani a lámpát, de később nagyon kitágulhat. a másikba már ezerszer ki-betettem a lámpát és még mindig nem tágult ki, mert inkább műanyag, mint gumi. a másik, hogy az előbbinek az anyáját már elsőre sem tudtam megszorítani, mert full műanyag az egész, elment benne a menet. az utóbbinak fém belül a menete.
ki gondolta volna, hogy ez a kis egyszerű biszbasz sem ugyanaz mindenhol... -
benfolds
őstag
válasz
nemethbalazs #54665 üzenetére
neked hogy vált be az m1 biciklin? m1 vs blf a6 biciklin kérdésben vélemény?
-
benfolds
őstag
olyan, ami lényegesen messzebb világít, de ugyanannyi szórt, homogén fénye van, mint az s2+-nak, + biciklire való méret? ja, és olcsó is? nem igazán van szerintem. ha lenne, akkor már nekem is lenne. az m1-et miért vetetted el? nincs elég szórt fénye? (van). most is azt mondom, hogy leginkább az felelne meg az igényeidnek. vagy tegyél egy próbát az s1-gyel, nem lesz nagy előrelépés, de előrelépés lesz. én mondjuk baromságnak tartom, szerintem overkill, de akár egy xpl-es c8-at is feltehetsz az s2+ mellé. nekem van c8-am is, meg két tartóm is, de még sosem éreztem szükségét, hogy feltegyem az s3 vagy az s1 mellé, pedig nagyon sokat megyek terepen.
-
benfolds
őstag
én is kezdek elmozdulni a praktikum irányába, a dt35 után elmúlt az atomvillanások utáni vágyam (persze tudom, hogy a dt35-től még bőven lett volna feljebb). régebben minden vágyam egy L6 volt, most már nem kéne, mert úgyis csak arra jó, hogy kétszer kipróbálod, aztán beteszed a fiókba. ha nem valami speciális felhasználásról van szó, hanem mint esetemben is, csak átlag userről, akkor az első, hogy legyen könnyen hordozható a lámpa, kézreálló, alapvetően floody, de azért azért tudjon távot is. a budget kategóriában ilyen szempontból még mindig az f1 a nyerő, csak hát jó lenne egy picit nagyobb teljesítmény, ill 21700/26650 akksi a nagyobb kapacitás miatt. oda lyukadtam ki, hogy az olight seeker 2 pro kéne nekem, csak hát többszörösen túllépi a keretet, úgyhogy most az van, hogy várom a kínai budget copyt.
-
benfolds
őstag
válasz
nemethbalazs #54551 üzenetére
meglepő módon még alin is kapni valami 16 dollárért.
-
benfolds
őstag
gyűrűs lesz a vetítési képe...
én most is azt mondom, hogy inkább m1 -
benfolds
őstag
convoy s2+ 8x7135, SST leddel. kuponnal most 15$. mit tud ez az ugyanezzel a driverrel szerelt xpl-es és xml2-es s2+-hoz képest?
-
benfolds
őstag
van már esetleg a cooyoo quantumhoz és klónjaihoz hasonló megoldású, de nagyobb fényárammal bíró kulcstartólámpa? tip-em is van, a fénye jó, de az elforgatható kialakítás jobban tetszik. a tup fénye már "elmenne". de a méreteivel nem vagyok kibékülve.
-
benfolds
őstag
az f1 hogy jelzi az alacsony feszültséget? kikapcsol? villog?
-
benfolds
őstag
kb. egy hónapja használom felváltva az s3-at (x8) és az astrolux s1-et biciklin, úgyhogy gondoltam írok egy rövid összehasonlítást biciklis szemszögből nézve:
- az s3 4 mm-rel rövidebb. nem sok, de azért jobban mutat a biciklin
- az s1 mintázata durvább, és nincsen rajta olyan belapolás, mint az s3-on, ezért nehezebb bepattintani a tartóba. minden egyes ki-behelyezéskor lefarag egy picit a tartóból, az s3-nál nincs ilyen probléma - már ha ez probléma valakinek
- tekerés közben adott esetben órákig nézegeted a vetítési képet, szóval nem árt, ha minél homogénebb a lámpa fénye. ilyen szempontból az s3 majdnem tökéletes, az s1 picit hotspotosabb, nem olyan szép vetítési képe, de azért nem vészes
- biciklin szerintem 3, max. 4 fokozat az ideális: kell egy alacsony, "városi" fokozat, amivel még látsz, de nem vakítasz másokat, kell egy minél erősebb fokozat terepre, hosszabb távokon, ami még nem szív le egy átlagos kapacitású akksit 1 óra alatt, hanem kb. 2 órán át tartható (beleértve az esetleges melegedést is, bár ugye ez a menetszélben nem szokott problémaként fellépni), és szükség van egy megagiga turbó fokozatra dombon lefelé, ami nem feltétlen kell, hogy huzamosabb ideig tartható legyen. és egyébként sem szeretnék 7 fokozat között váltogatni menet közben, mert ahogy rázkódik a bicikli, néha kettőt váltok egyszerre, néha nem előre lépek, hanem hátra stb. tehát egyértelmű volt, hogy az s1-et a 4-es csoportban fogom használni. az s3-at terepen, hosszú távon a középső fokozaton használom, úgy számoltam az s1 megvétele előtt, hogy a 4-es csoport high mode-ja lesz kb. egálban vele. nos, itt kapja az első plusz pontot az s1, mert valamivel több fénye van 3/4-ben, mint az s3-nak 2/3-ban
- viszont az s1 legalacsonyabb fokozata természetesen nagyon kevés városban, a 2/4 meg már nem igazán autósbarát, de lefelé irányítva még okés szerintem. az s3 low mode-ját én pont megfelelőnek találtam városban
- megagiga fokozat: nyilván az s1 többet tud turbóban, mint az s3 high-ban, csakhogy azt mindössze 45 másodpercig, míg ugye a s3-at lehet hajtani maxon merülésig (melegedéssel nem volt még gondom). nem akarod dombon lefelé száguldva tapogatni a gombot, hogy visszakapcsold a turbót, szóval ezen a téren megint csak az s3 a nyerő nálama fentiek tükrében talán meglepő, de ha csak az egyik lámpát tarthatnám meg biciklizéshez, akkor az mégis inkább az s1 lenne, mivel nálam a felhasználás 90%-a hosszú távú terepezés, amihez van egy jobb fokozata, mint az s3-nak. bár ugye itt megint fel lehetne hozni az s3 mentségére, hogy max-on is lehet hajtani sokáig, ami viszont több fénnyel szolgál, mint az s1 3/4-ben...viszont én 2600 mAh-s akksikat használok, ami azt jelenti, hogy még egy órát sem tudom használni az s3-at max-on, tehát marad a középső fokozat. ugyanakkor egy nem lumenfetisiszta átlag usernek inkább az s3-at ajánlanám a biciklizéshez ideálisabb fokozatkiosztása miatt.
-
benfolds
őstag
válasz
ZozzV6 #52800 üzenetére
igen, arra emlékeztem, hogy a nem steplessben nem átugorható a disco és az sos, csak azt nem tudtam, hogy a stepless tud-e fokozatokat is. nyilván kiakasztó az átugorhatatlanság, csak számítógép szervizes ismerősnek akartam adni egyet cserébe azért, hogy ígért rossz notebook akksikat. egy menne nagynénémnek kutyát sétáltatni, egy meg hozzánk a pincébe, mert ott még nincs zseblámpa. szóval el tudtam volna suvasztani őket, ennyit megért volna.
viszont ja, nekem sem működött a link, Mittudomain_ -
benfolds
őstag
ez a utorch v8 stepless hogy működik? érdemes? van most rá kupon, 3 db 12 dollár. a stepless az csak stepless, fokozatok nincsenek mellette?
-
benfolds
őstag
én lámpákkal már nem vagyok úgy, hogy nem tudom elengedni. nem mondom, hogy könnyű, de meg lehet csinálni.
arra kell gondolni, hogy mindig lesz jobb, ami igaz, nem úgy, mint mondjuk a cipők esetében. cipőből van egy csomó, amit bánok, hogy nem vettem meg, mert ha valami kifut, de a szerelem megmarad, akkor utána ugyanazt már nem kapod meg, max. ebayen horror összegekért.
-
benfolds
őstag
mit tippeltek, a skilhunt m2 tölt C és D akksikat?
-
benfolds
őstag
ó, köszi! akkor nem várok rá, hogy hátha beesik egy ilyen szervizes ismerőstől. igazából sajnálom rá a pénzt, mert oké, hogy nyerek vele 3 centit az s1-nél, de a jelentős kapacitás csökkenés a 18650-hez képest nem igazán éri meg nekem, max. ingyen akksival, néhány szituban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest