Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JHMEG

    csendes újonc

    Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
    Megpróbálok egyszerre válaszolni!
    A finix bc30 tetszik,meg a nitecore is.
    Az áruk már annyira nem.Most legalábbis nem,mivel a binrgára rá költöttem egy csomó pénzt! (Rock Shox villa felújítás,tömítés szett,olaj és persze pumpa hozzá,két új kerék,lánc,gumik,sárvédők (esőben is tekerek nem gond),így most lámpára nem tudok sokat szánni :( .
    A videókat megnéztem,és hol az egyik világít jobban,hol a másik.nem találtam összehasonlító videót,de ez nem jelenti azt,hogy nincs.
    Bc 30-nál a brust mód az mennyi idő?Nem írnak sehol üzemidőt hozzá.
    De a beépített aksik sem tetszenek.4x18650-es tartót használtam,amibe keeppower 3400-asokat raktam. :)
    Ezért is keresek első sorban a yindinghez hasonlót,jobbat,vagy oldalt ahol jó árasítva van.Van,hogy kikeveredek az Alpokba és oda nagyon kell az üzemidő,max fokozatnál.Sok a futó,össze vissza rohangálnak,persze semmi fényvisszaverő valami nincs rajtuk,van aki fejlámpát is csak szentjános bogár szintűt használ.Még jó,hogy nem éjjellátóban futkosnak...

    Az s2,amolyan vész megoldás volt,mivel volt olyan bringa lámpa ami a falu végéig élt. Tartalék,vagy kiegészítő lámpának van nálam.A másik két hasonló kaliberű lámpát is ilyen célra használnám.
    Ezért van nálam két hátsó lámpa is amik elvileg 120 lument tudnak egyenként.Főnököm jelezte,hogy reggel,mikor jön utánam "lát"...messziről!Ez is a cél.+1 tartalék.

Új hozzászólás Aktív témák