Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FBLLMAG
senior tag
Nemrég volt szó az Acebeam L17 -ről. Azt írtátok, hogy külön lehet választani a fehér, zöld, piros közül. Most próbálják nekem, és a fehér mellé már sikerült a zöld ledet is bekapcsolni, ugyanazon a lámpán. 1400 lm a fehér, 2000 lm a zöld fény. 160000 cd a fehér, 168000 cd a zöld. 1 m ejtésállóság, 5 m vízmélység bírása. Osram ledekkel ellátva. Eddig 1 lm holdfény is volt az Acebeam lámpáin, most 15 lm a legalacsonyabb fényáram. Még nem tudom mennyibe fog kerülni, de fogadni akartak velem, hogy a legolcsóbban kapom meg a környékünkön. 5 év garival. Majd kiderül, hogy LEP gyilkos -e.
Remélem nemsokára lesz lehetőségem kipróbálni.
Majd elfelejtettem, ez már csak hátsó kapcsolós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest