- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Az említett játék egészen jó minősítést kapott a Wine oldalán."
Néztem én is, azért is álltam neki próbálkozni. Lehet, hogy Steam-es változat -vagy warezolt- menne nálam is; de Uplay-es eredeti nem megy, mivel már a Uplay sem megy. De majd még próbálkozok...
Simán csak mostanában Windows 10-en voltam, no linux. Játékok miatt. Jövök kicsit pingvinelni, erre (talán) nem változott semmi az elmúlt 2 évben ezen a téren. Pedig a Windows már megint undorhatáron kezd mozogni nálam, egy új telepítés után ami fogad, az elkeserítő. Egy óra átalakítás, gyomlálás, személyre szabás után persze jó az is, de dühítő, amit művelnek, mert pénzért ez a rendszer nálam már kezdi nem-megérni az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eGPU tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest