Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
A legacy boot miatt kaptad a fenti üzenetet. Nálam UEFI módban nem működött a telepítő, ezért kénytelen voltam legacy módban bootolni és megcsinálni neki azt az 1 MB-os reserved partíciót, amit kért. A másik topikban írtam róla: [link]
Te megpróbálhatod, hogy visszakapcsolod BIOS-ban UEFI módba, hátha nálad működik, és akkor elvileg nem kell neki az az 1 MB-os izé és simán továbbmegy a telepítő. Erről itt is olvashatsz: [link]
Ha nálad sem megy UEFI módban, akkor marad a legacy, és akkor kell neki az az 1 MB-os partíció és a típusnál a "Reserved BIOS Boot Area"-t kell beállítani neki. Utána továbbmegy a telepítő.
A képen a többi (NTFS, FAT) gondolom a Windowsod patíciói, ha kell a Win, akkor ne töröld le őket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest