Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
válasz
erhas01 #7397 üzenetére
"A kombinált fogóm 180mm szigetelt és a 100 -as szeget nem vágta kicsorbult. 10N = 1Kg
Speciális szerszámacél kovácsolt, teljes anyagában nemesített"
Azért nem általános felhasználás, hogy valaki 100-as szegeket aprítson fogóval. Nyilván ha százával kell naponta szeget vágnom, akkor olyan szerszámot veszek, amivel ezt gyorsan, minél kevésbé elfáradtan tudom megcsinálni, de sok ember számára egyáltalán nem elvárás egy fogó felé, hogy vastag acélhuzalokat tudjon vágni (ilyen feladattal évente egyszer-kétszer találkozom, akkor megoldom máshogy, pl. flex).
Szóval szerintem adott feladathoz érdemes szerszámot vásárolni - nekem van ilyen powerfix fogókészletem kb. 7 éve, és még sose kerültem olyan helyzetbe, hogy ne tudjak elvégezni egy munkát, pedig barkácsolok rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest