Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
Doki16 #15871 üzenetére
Köszi szépen, de a Passatot nincs az az isten, hogy lecserélném egy Ioniq-ra. Tudom, hogy jó autó, megbízható, és jól fogyaszt, de 2. autónak nekünk túlzás a mérete miatt, pláne a feleségemnek. Egyetlen autónak meg nem jön szóba, mert szülőkhöz mi messzire utazunk pályán (285 ill. 195 km), és méretben, kényelemben a Passat GTE-nél nem adnám alább. Nézegettem nem olyan rég a nagyobb hatótávú autókat, azok közül az Eniaq vagy EV6 tetszene esetleg. Legjobb lenne mondjuk egy nagy akkus iD.7 kombi, de még nem nyertem lottót
Vagy, amivel még meg tudnék barátkozni, egy i4 eDrive40 (annak ellenére, hogy világ életemben gyűlöltem, és gyűlölöm a BMW-ket és a BMW-s kultúrát). Jelen BMW-k közül ez néz ki még nagyjából értelmesen. Na de mindegy, mert ehhez is lottózni kell előbb
Jó lenne, ha magánszemélyeknek is lenne e-autó támogatás. Hátha majd jön. Úgysem sürgős a dolog. Akkor mondjuk elgondolkodnék egy Hyundai Inster-en. Bár formaára nekem esküszöm még a Spring is jobban bejön. Meg ha lesz ilyen támogatás, akkor már lehet hogy elgondolkodnék a Passat cseréjén. Ez még a jövő zenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest