- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
bszunyoghy
csendes tag
Egy jól összerakott acélvázas kerékpár kb az örökkévalóság plusz egy napig használható marad és marha olcsón felújítható karban tarható. A képen fentebb posztolt Cannondale-m is 32 éves és kemény 70€ fizettem érte( spec ez pont Alu
szintén napi használatba ).
ma is létezik egy viszonyszám ami megmutatja hogy milyen gyors illetve felfelé tekerve mire képes egy bicaj a neve Gear Index. (Magyarul sajnos nem tudom a nevét) -
Tasunkó
őstag
A vázméret nagyon fontos. Régen nagyobbak voltak a biciklik, ezért nem zavarhat téged. Ha kicsi lenne, örömmel szabadulnál meg tőle. Ma már jellemzően megjelentek újra a nagy bringák, és a méretválasztás. A váz formának azért van jelentősége, érdemes kiválasztani alaposan, de ha közelít a testfelépítésnek ideálishoz akkor azzal már el lehet közlekedni, és aki hosszabb időt tölt rajta az könnyeben észreveszi mint aki 3-4 km-t. De tényleg nagyon egyszerű a bicikli. Lényegében ha pontos és masszív váza van, akkor az alkatrészeket bizonyos határokon belül, tetszőlegesen lehet cserélgetni, könnyebben is szerelhető. De a silány anyagú, rossz bicikli is bármeddig kibírja, sajnos nekem is volt olyan kicsi vázzal rendelkező gyurmaacél biciklim, ami még most is jó, csak látni se akarom. Az nem érzékenység ha a nyakamban vannak a térdeim, már ránézek is fáj a forgóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest