Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bszunyoghy
üzenetére
Ezek sajnos nagyon valós érvek, különösen egy visszaviteli lehetőség nélküli kerékpár esetén.
Azt, hogy mi mennyit fog bírni, nem tudom. Nem a gagyit akarom védeni, nagyon nem! De kicsit tartok a biciklis kényszer elitizmustól. Több olyan bicikli is van a környezetemben, amelyről anno röhögve megmondták, hogy nem szabad megvenni, mert olcsó áruházi hulladék -- aztán 25-30 éve napi használatban gond nélkül üzemel. Nem is beszélve mondjuk az én kiváló, 1982-es évjárató B-212-414 típusú Szputnyikomról, amelynek már régen szét kellett volna esnie, aztán mégis mindent kibírt, és még mindig használható bringa.
A lánckerékfogszám esetén azt nem értem, hogy miért nem adnak meg pedálfordulatra megtett úthosszakat, mint régen. Ez egy nagyon jó mutató.
Anno a nagy Favorit / Szputnyik vitában ugyan mindenki tudta, hogy a Favorit a jobb minőség, de az úthosszak a Favoritnál 5 -- 7,2 m/tekerés között alakultak, a Szputnyiknál meg 3,8 -- 7,6 m/tekerés között, úgyhogy egy csomó emelkedőn fel lehetett vele tekerni, ahol a favoritosok már inkább tolták, illetve hosszú túrákon érezhetően kevesebbet kellett tekerni a lesajnált orosszal. (Arany középútnak meg ott volt a Csepel Sas, csak éppen megfizethetetlen volt 7500 forintért, amikor a Favorit, ha éppen lehetett kapni, 5000, a Szputnyik meg 1300 forint volt.
)A vázméretről nem tudok nyilatkozni. Én bő húsz év bringázás után tudtam meg, hogy egyáltalán vannak különböző méretű vázak. De mem érzem a különbséget, mit ahogy sokan mások sem. Persze nyilván van, aki meg kifejezetten érzékeny rá.
MaCS
-
válasz
bszunyoghy
üzenetére
Igen, nagynevű gyártók annak megfelelő áron, ahol már messze nem csak a használatban is hasznos minőséget fizettetik meg.
MaCS
-
Tasunkó
őstag
válasz
bszunyoghy
üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved, de ott le vannak köszörülve a hegesztések, így nem tudni milyek voltak, de valószínűleg a kötést a Cannondale-n is kifogástalanul megoldották. Már jó ideje díszítőfunkciót is ellátnak, ezért nem köszörülik le, meg egy folyamatrész is kiesik így. A kínaiak hegesztőautomatája nem lehetett a legtökéletesebben beállítva, vagy eleve erre képes, általában az olcsóbb legyártás oltárán nem félnek ilyeket beáldozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Adobe Indesign
- Futás, futópályák
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)