Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Hát hajts nyugodtan
A játék amúgy sztem valahol 15. szint környékén a legélvezhetőbb.....én a magam szerény 28-ával még mindig nem vagyok egy best. És rengeteg dolgot kell még feljavítanom. Eléggé kesze-kuszán toltam a szintlépéseket...nem számoltam előre,hogy kit mit hogyan
De már így is hihetetlen könnyű dolgom van. Jó persze "ruha (is) teszi" az ember(eme)t
....De pl ha jön 3 Storm Attronach,azt röhögve legyűröm és durván 50-100 hp-t vesztek összesen. Igaz, több lehetőséget nem használok ki. Az én karakterem az a "gyakós" fajta
De pl. Blunt fegyverekhez,íjakhoz és Destruciton meg Mysticism varázslatokhoz tök hülye vagyok. Ezek ilyen 50-60 közt megrekedtek. Viszont a Conjuration-t ajánlom figyelmedbe. Nagyon hasznos kis cucc 
Amúgy az általam legjobban gyűlölt szörny az Oblivion-ról jött. És asszem vmi Clafennear vagy mi a rák a neve. Ilyen hülye kis ugrálós dínó. Nah az elég sokáig fejlődött velem. És csomó ideig a legnagyob kihívás volt

A "gyorsgombos" varázslatra nem vennék mérget. Igaz,be lehet állítani ilyen gyorsgombokat,de azt tudtommal csak fegyverekhez. Bár nem biztos.
Azt sem szeretem, hogy harc közben cseszik rá fegyvert váltani,
Igen ez egy gyakori dolog. De én már rutinból kezelem
Azért nem engedi,mert a fegyvered még mozgásban van,vagy épp most kezdtél el vele támadni. És amíg nincs "alaphelyzetben" addig nem enged váltani."A szívecskére" alatt azt értettem hogy: szintén 'Tab' és ott a varázslat-fülecske. Azért mondtam szívecskét,mert nekem általában az virít ott

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Arc Raiders
- Filmvilág
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A játék amúgy sztem valahol 15. szint környékén a legélvezhetőbb.....én a magam szerény 28-ával még mindig nem vagyok egy best. És rengeteg dolgot kell még feljavítanom. Eléggé kesze-kuszán toltam a szintlépéseket...nem számoltam előre,hogy kit mit hogyan
De már így is hihetetlen könnyű dolgom van. Jó persze "ruha (is) teszi" az ember(eme)t