Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

válasz katt777 #660 üzenetére

Hát hajts nyugodtan :D A játék amúgy sztem valahol 15. szint környékén a legélvezhetőbb.....én a magam szerény 28-ával még mindig nem vagyok egy best. És rengeteg dolgot kell még feljavítanom. Eléggé kesze-kuszán toltam a szintlépéseket...nem számoltam előre,hogy kit mit hogyan :DDD De már így is hihetetlen könnyű dolgom van. Jó persze "ruha (is) teszi" az ember(eme)t :DDD ....De pl ha jön 3 Storm Attronach,azt röhögve legyűröm és durván 50-100 hp-t vesztek összesen. Igaz, több lehetőséget nem használok ki. Az én karakterem az a "gyakós" fajta :DDD De pl. Blunt fegyverekhez,íjakhoz és Destruciton meg Mysticism varázslatokhoz tök hülye vagyok. Ezek ilyen 50-60 közt megrekedtek. Viszont a Conjuration-t ajánlom figyelmedbe. Nagyon hasznos kis cucc :D

Amúgy az általam legjobban gyűlölt szörny az Oblivion-ról jött. És asszem vmi Clafennear vagy mi a rák a neve. Ilyen hülye kis ugrálós dínó. Nah az elég sokáig fejlődött velem. És csomó ideig a legnagyob kihívás volt :D

A "gyorsgombos" varázslatra nem vennék mérget. Igaz,be lehet állítani ilyen gyorsgombokat,de azt tudtommal csak fegyverekhez. Bár nem biztos.

Azt sem szeretem, hogy harc közben cseszik rá fegyvert váltani,

Igen ez egy gyakori dolog. De én már rutinból kezelem :D Azért nem engedi,mert a fegyvered még mozgásban van,vagy épp most kezdtél el vele támadni. És amíg nincs "alaphelyzetben" addig nem enged váltani.

"A szívecskére" alatt azt értettem hogy: szintén 'Tab' és ott a varázslat-fülecske. Azért mondtam szívecskét,mert nekem általában az virít ott :D

Új hozzászólás Aktív témák