- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát, rossz kombót nyomsz. Tolvaj céhben ugyanis féláron kifizetik a vérdíjadat. Gyorsan lépj bele.
(De a börtönből is meg lehet szökni.)
Ne csalj!
Igazából ez a küldi akkor jó, ha már van 100% kaméleonod (kő, ital, varázs), különben nem lehet elkerülni az őröket. Én is így, extra jutalom nélkül csináltam meg bounty-val, mert nem akartam addig várni, amíg be nem zárok 3 Oblivion kapot, 3db 35%-os sigil kavicsért, eszközöket meg nem akartam ezért gyengén upgrade-elni. Csinálhatsz persze csizmát, 2 gyűrűt, nyakéket, gatyát, kesztyűt, mellvértet, és sapkát is kaméleonnal, ekkor úgysem vesztesz semmit, mert ha nem látnak, vaktában sem sebeznek meg. Ez spec megint egy rossz pont a játéknak, csak nekem most éppen jó (mert vs. viszont én nem tudok úgy sebezni, mint kellene).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest