- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Santses
aktív tag
Nekem se sűrgős! Lehet jövő héten megyek pestre, de nem tuti! Amúgy a posta nemtom mennyi kb 200-300 lehet! (súlytól függ és nincs itthon mérő..)
Énse a mostani pc guru árára gondoltamÍrj egy árat privibe! Így darabonként nemtom mit érnek, mert a többit egybe adtam (jah és nemvoltak bontatlanok)
Üdv -
Egon
nagyúr
Ja hogy te nem Bp-i vagy... Ezt nem is figyeltem.
Nem tudod felküldeni valakivel? Esetleg te nem jársz a fővárosban mostanában (annyira nem sürgős nekem a dolog)?
Jah, és egy árat azért mondhatnál (akár priviben, ha úgy gondolod), mert a magam részéről azért az aktuális szám bekerülési értékénél kisebb összegre gondoltam... -
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
A 2004. évből hiányzik 6 szám a PC Guru gyűjteményemből, ezek érdekelnének. Konkrétan az 1. 2. és 3. valamint a 7. 8. és 9. számról lenne szó. Kérdésem, hogy ezek megvannak-e, eladóak-e ebben a formában (és ha mindkét kérdésre igen a válasz, mennyiért)?
Ezen túlmenően, a két utolsó szám (2006/5 és 2006/6) is érdekel, ha megvan... -
Santses
aktív tag
upp!
-
valdimir2
tag
Up.
-
-
Santses
aktív tag
Figy! ez 166mhz es aszem pentium
Meg 32 ram (ami lehet 64 már nem emléxem)
Pestet meg tudnánk oldani ha télleg érdekel! Én cakk pakk monitorral együtt (bill egér is van hozzá) adnám 2k (nemtom mit érnek ezek! Mondj egy árat, de az egészre!) ért de fel is tudom vinni pestre!
Üdv
Viszont szétszedni nemhiszem hogy szétakarom.
[Szerkesztve] -
blaci947
csendes tag
Tulajdonképpen csak érdeklődtem...
Én Pesten vagyok, és nem tudok Szfvárra lemmenni érte, egyébként a fiókban lévő lap + 100 MHz proc + 1,5 GB win + 14'' monitor kupacból kéne egy ismerősnek gépet (írógépet) építeni.
Szóval érdekelne a Te irányárad, hogy legyen viszonyítási alapom.
Egyébként ház + táp + egér még nincs, akár a Tiedet meg is venném, de csak Bp-en tudom átvenni, és max. 500 Ft körül ér nekem.
Üdv: Blaci -
Santses
aktív tag
up
-
Santses
aktív tag
up
-
Santses
aktív tag
up
-
Santses
aktív tag
up
-
Santses
aktív tag
up
-
Santses
aktív tag
up
-
Santses
aktív tag
up
-
Santses
aktív tag
up!
-
Santses
aktív tag
up
-
Santses
aktív tag
up ...
-
Santses
aktív tag
up...
-
Santses
aktív tag
Itt van a billentyűzetről kép:
[link]
Up
Senkinek nemkell a P1-es gép? -
Santses
aktív tag
up
-
Santses
aktív tag
Hali!
Szóval eladó lenne:
P1 es gép:
Kilett belőle szedve: winyó, floppy, cd olvasó
Benne maradt: P1 lap, 166mhz proci, 32mb ram (lehet 64 már nem emléxem), sound blaster hangkari, s3trio vga, at ház + táp, bill., egér, és monitor is jár hozzá:
Vezeték nélküli billentyűzet egérrel!
Rádiós, az egér golyós! Soha nem használt csak 20 percre kipróbálva volt hogy télleg müxik-e! Délután teszek fel képet!
PC guru
99/12 től szinte az össze szám, demo cd-vel és teljes játékkal! A cd-k nagy része ki sincs bontva! Bárkit bármi érdekel szoljon!
Van még eladósorban hangszórókábel (2*7m,2*3m,1*2m ha jól emléxem)
és még 2 egér meg egy törött mikrofon (Hama miki, a vezeték nem sérült csak a müanyag, és teljesen müxikHa valami gamernek kell TS re vagy ventrire meglehet oldani! Term 100ft nál nemkérek többet csak müxik és hátha valakinek szüksége van rá
Ha bármi kérdés van nyugodtan! Most rohannom kell suliba délután írok még infót meg teszek fel képeket!
Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest