Aktív témák
-
menetke
csendes tag
válasz
J.J. András #102 üzenetére
szoval megjott a g550. jobb lenne az aiw. mennyit kellene rafizetnem az r9800pro-ra?
-
menetke
csendes tag
válasz
J.J. András #36 üzenetére
3 eves, oem, sapphire gyartmanyu. erdeti hutese is megvan van, de rossz rajta a venti.. 2.5 eve vizhutessel hasznalom.
-
menetke
csendes tag
válasz
J.J. András #32 üzenetére
jo de ez nem uj... nem oltos duma nezz szet az ebay-en. egyebkent jo kartya tenyleg. regebbi agp1-es aiw-em van nekem is csak azt mar nem tudom semmibe berakni... ott basztam el amikor nem adtam el az enyemet mig a sima r9800pro 50k-t ert. most jo ha 24..29k-t kapok erte. zsém sajna most nincs sajna ezert ajanlottam cseret, talan egy 10-est ossze tudnek kaparni rafizetes gyanant.
htpc-be kell kulonben, abban uberkiraly lenne, de a heten rendeltem egy g550-et 12k-ert meg egy ilyen aiw-s tavrangatot 5k-ert.. es a felesleges r9800pro-mat is kell kell adnom, mert a munkas pc-ben van egy gt6600 mar es ahogy nezem par honap mulva szart se er. szal kicsit mar banom de ez van..
-
menetke
csendes tag
az aiw azt jelenti, hogy nem az a gagy tvout van rajta mint a tobbi ati kartyan hanem egy nagyon jo minosegu. a tunerje turheto, viszont a taviranyito hozza radios, igy a masik szobabol tudod rangatni a lejatszot.
nekem max 30k-t erne, esetleg adok egy masik sapphire r9800pro-t ami nem aiw es rafizetek valamennyit. bar gondolom agp/pci-e vagy hasonlo miatt adod el... -
menetke
csendes tag
válasz
J.J. András #14 üzenetére
50k-t nem er. 32..39k korul mennek a vateran vagy az ebay-en. annyit er is kb.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest