- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Aktív témák
-
salieri.
őstag
50 K ?
ez akkor is egy 9800 pro marad tv tuner meg 7K egy pinnacle pc tv stereo
-
Zebu
addikt
válasz
J.J. András #127 üzenetére
digit fényképező csere érték egyeztetéssel?
-
Ayswer
csendes tag
Háát emberek...nekem megérne 50K-t ha lenne rá pénzem...újonnan ez oan 80K-körül van...
-
Tommmmka
senior tag
jééézusom te hol élsz? 50k-ért már 6800-at kapsz esetleg a 128mb ramot nem akarod beárazni 2 k-ra meg a kondikat a karin? de az áramcsatlakozó is megér vagy 500ft-t
Bocs ezt nem hagyhattam ki! Hát azért ez az ár vicces....
de húzz le az árból 1k-t mert nincs rajta VGA kimenet
[Szerkesztve] -
Barohawk
aktív tag
válasz
J.J. András #122 üzenetére
kissebb vga-t számítasz be?
-
Barohawk
aktív tag
válasz
J.J. András #1 üzenetére
Zalman nélkül mennyibe lenne?
-
kovasz
senior tag
válasz
J.J. András #118 üzenetére
arra nem valasztoltal, hogy milyen minosegu a tvout-ja.
-
kovasz
senior tag
válasz
J.J. András #116 üzenetére
ugyanaz a ket nick. majd meg benezek addig.
-
J.J. András
őstag
-
kovasz
senior tag
válasz
J.J. András #110 üzenetére
zseton jovo hoban lesz legkozelebb...
hogyan oldjuk meg a cseret? miskolci vagyok, de havonta parszor megfordulok pesten. kiprobalas ilyesmi nem artana. milyen minosegu egybekent a tvoutja? nekem az a lenyeg.. -
gogle
aktív tag
válasz
J.J. András #111 üzenetére
Hali.
Bocsi de nem volt időm végig olvasni a totyikot.
De ha meg van még a kari akkor érdekelne.
Csak bekellene számolnod egy 9600-prot.
Mennyit kellene rádobni?
Amúgy nem nekem kéne hanem egy havernak.
Nekem van egy Pinacle műholdvevő kártyám.
DVB-dream-progit használok hozzá elég jó kis kártya. -
J.J. András
őstag
up
-
J.J. András
őstag
,mert DVB-T vevö egyseg kellene, ezen meg csak analog TVtuner van....
ilyen egyszerü....
szoval, benne vagyok a csereben..., de ugye semmi baja a tiednek sem.... :?
az enyem annyira ujszerü allapotu, hogy visszatennem a dobozaba, meg se mondanad hogy volt mar gepben..., es minden szir-szar tartozek megvan hozza....
15ropi, es mehet a csere.... (amugy volt mas TVtunerem, Leadtek, meg Pinnacle... de hat az AIW nyomaba sem ernek) -
kovasz
senior tag
válasz
várnarancs #106 üzenetére
hol?
-
kovasz
senior tag
válasz
J.J. András #104 üzenetére
nincs tuningolva, majd teszek fel kepet. egy gepben volt nem szedegettem ki, nem volt tulhuzva, mert eleg volt amit alapon hoz. szoval ujszeru allapotu. nem sokkal rosszabb, mint a mostani gt6600. a hutese is megvan, a gyari saphire feliratos ventivel csak a venti rossz rajta elso perctol... papir nem jott, meg kabelek se vele mert irtam hogy oem, talan drivercd van valahol de azzal nem ersz semmit leven 3 eves. de szamlamasolatot tudok adni rola. gari se hiszem hogy van ra mert 3eves.
ha cserelunk akkor nekem nem kell a hutod mert van vizhutesem ami bevalt. szoval azt rarakhatod erre a kartyara.
egyebkent miert adod el illetve csereled azonos tipusra? van valami baja? engem igazabol csak a tv kimenet minosege erdekel. linux ala menne es ott a tuner nem hasznalhato. -
várnarancs
addikt
válasz
J.J. András #102 üzenetére
33k-ért újat kapok (nem nagyker).
-
menetke
csendes tag
válasz
J.J. András #102 üzenetére
szoval megjott a g550. jobb lenne az aiw. mennyit kellene rafizetnem az r9800pro-ra?
-
J.J. András
őstag
42ezer ft:?
-
Meme
aktív tag
válasz
J.J. András #99 üzenetére
up
-
J.J. András
őstag
válasz
Istencsapása #98 üzenetére
persze, minden lehetseges...., ha csak kivancsisagbol meg akarod nezni.... azt is elnintezhetjük, de csak Szept.29- Okt.3 között....
nekem a legjobb a Szept.29 este, vagy kesö delutan lenne, es akkor tartok egy reprezentativ bemutatot az Urnak !
de komolyan, csak majd ha valoban erdekel, adj egy tel.szamot is, ahol elerhetlek, es lefixalhatjuk a kiprobalas helyet idejet....
amugy azert nem akarok hülyeseget irni, de a garanciat akar at is irathatom a nevedre ... mert ugy töltettem ki a gar.levelet (megintcsak)
na, majd irj.... ha van elörelepes az ügyben....
jah, akkor meg egyszer:
1. Remote Wonder:
masik nezet:
2. Zalman Dual-Heatpipe:
+ 9 cm-es venti hozza ! -
Istencsapása
tag
Én most jelenleg 6600gt-t vagy jobb kareszt szeretnék de a te cuccod nagyon rabul ejtett. A gáz, hogy ennyiér már kapok 6600gt-t bár azon nics tvtuner
mod: mennyi gari van még rá? ki lehet e próbálni? magyarul feljösz-e beüzemelni nem mintha én erre képtelen volnék...
[Szerkesztve] -
george11
addikt
Végigkövettem a topicot a MOD. előtt ,azért merészletem írni.Ez már pöttyet átlépte a jó ízlés határait, függetélenül attól,hogy ki mennyit kínált,és mennyire offolt.
Nade nem írok többet,mert énis offolok éppen
Vedd egy esti UP-nak -
J.J. András
őstag
mivel MEME megkövette Önön magat..., es mivel kicsit letargyaltam vele a dolgokat, igy mar nem olvashatod vegig a topicot teljes terjedelmeben.....
es, annyit teszek hozza....., remelem neked is lesz ennyi okostojas a topicodban.... ,amig velem valaki normalis, addig en is.....
es a hangnemröl akkor szolj, ha vegigkövetted volna az egeszet ! hany OFF volt benne :??? -most mar nem tudod összeszamolni....., de meg mindig több,mint kellene..... szoval moderalja magat az, akinek annyi türelme van !!! + Te
u.i.: es meme-nek hala , ideert a pizzas is, es sertetlenül tavozottmeg szerencse hogy egy csaj volt...
[Szerkesztve] -
george11
addikt
Miért kell ilyen hangnemben ''beszélni'' ?
Egy bizonyos szintet jó lenne ha megütne mindenki,és akkor több lenne a jelentkező -
parkasz
senior tag
Up a jó karinak!
Akinek kell úgyis +veszi, nem kell itt gerjeszteni a feszkót!
Én is vinném, ha lenne zsém, így marad a nyálcsorgatás. -
manitu666
tag
válasz
J.J. András #82 üzenetére
Oks, nyugi, majd jelentkezem!
-
manitu666
tag
válasz
J.J. András #79 üzenetére
Ide írtam :''még gondolkodom, de csábító az ajánlat! ''! Nem mail-t....
-
manitu666
tag
válasz
J.J. András #77 üzenetére
Amúgy írtam, hogy még fontolom, mert van kilátásban egy másik bolt -> x800pro
-
J.J. András
őstag
válasz
manitu666 #73 üzenetére
ahelyett, hogy a MODositassal foglalkozol, kapcsold mar be a mobilodat...
amugy atvetel helye: Bp. kötött idöpontban... , szoval siess
je, vegre velem valakifura egy erzes..., a csajomon kivül meg van egy kutyam, de ha az is felhuz ma este, vege lesz, aztan megint felakasztom a fara kicsit erösödni...
az is jo, ha mailben küldesz egy hozzad közel esö vonalas TelefonSzamot, azon is felhivhatlak...
[Szerkesztve] -
manitu666
tag
válasz
J.J. András #74 üzenetére
Olvastam a méled, még gondolkodom, de csábító az ajánlat! Mobilom most nincs, mert szolgáltatót váltok... E-mailt olvasok!
Aerocool passzív hűtés (kb Zalman-d vel van egy szinten) Ja és semmi extra, síma radeon 9800 pro!
[Szerkesztve] -
manitu666
tag
válasz
J.J. András #72 üzenetére
oks, mostmár nem is mersz ebbe a topicban reagálni az ajánlatokra?
MOD:
én veled vagyok!!!, én sem szeretem ha beleugatnak a dolgaimba (kivéve ha valami gusztustalan dolgot nem szertnék csinálnii)
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
jah, de valaszoltam...
ami a regsiztracidoban meg van adva.... arra a mail cimre küldtem levelet !
olvasd el ! -
manitu666
tag
válasz
J.J. András #69 üzenetére
-
manitu666
tag
válasz
J.J. András #68 üzenetére
Nem válaszoltál az ajánlatomra!
-
J.J. András
őstag
ok, písz...
de megengeded, hogy a többi ertelmes arcot, azert osszam kicsit ::?
u.i.: jah, annyit meg, hogy az iranyar, az iranyar, de belathatod, hogy amit eddig kinaltak erte 33ezer Ft, azert az iszonyat sovany....50 volt, mert ebböl ugyis csak alkid mindenki... es ha az lemegy 40 ropi környekere, az az alku targya mar...
csövaz
[Szerkesztve] -
Cefa
senior tag
válasz
J.J. András #53 üzenetére
Bocs amúgy meg akartam venni mert a lakótársamnak nincs tv-je és tudom hogy az aiw jó kártya volt már egyszer ilyenem. De olyan magasról kezdted az árát hogy nem akartam alkudni ennyit.
Na ennyi. Az a bajom hogy gyorsan felejtek és már nem is emlékszem arra hogy lefikáztál. -
pbujna
aktív tag
válasz
J.J. András #65 üzenetére
szerintem ez a nick-ed nem lesz már hosszúéletű itt a ph-n!
Tényleg vegyél már vissza egy kicsit!
Irány az apronet, ott biztosan nagyobb sikerrel el tudod adni!
[Szerkesztve] -
süti5
őstag
válasz
J.J. András #60 üzenetére
a sok faszkalap bekaphatja, baszod ez a moral is...., szopjatok le bönyallal sok gyökergeci .....
Nana, azért vegyél vissza öcsisajt
Engem egyáltalán nem zavarna ha pl. 60-ra tartanád és soha sem szóltam volna bele, egyszerűen az bosszant, hogy valaki új áron alkatrészenként beárazza a cumóját, ennyire balek azért ne legyél már.... Ha billentyűzetet adok el, akkor sem a gombok darabszáma alapján kérek pénzt -
pbujna
aktív tag
Azért a hangnemet egy kicsit neked is meg kellene változtatnod!
Szerintem ez nem megengedett itt a ph-n! Az aláírásodat is változtasd meg, mert a moderátorok biztosan nem szeretik az ilyet!
A kártyádat az aproneten hirdesd meg, mert itt nem fog ennyiért elmenni! Ha ott 1-2 napon belül nem hívnak fel, akkor érdemes árat csökkenteni! Aztán így tovább, amíg ki nem kötsz annál az árnál, amennyiért max el tudod adni!
Sok sikert! -
wipes
senior tag
válasz
J.J. András #60 üzenetére
minek erőlködsz vele itt?
nekem is volt ilyen (his) elment pár hete 35e körül, pedig se gari, de zalman, se remote nem volt hozzá
-
J.J. András
őstag
na, nezd csak vegig, milyen ertelmes hozzaszolasok voltak eleddig !
te voltal , meg memetke, meg meg egy szegedi srac, eddig az össz-vissz 3 tag..., aki normalisan szolt hozza !
mit akar a többi itt :???
a sok faszkalap bekaphatja, baszod ez a moral is...., szopjatok le bönyallal sok gyökergeci ..... -
Tsunami
senior tag
Nem értem minek mindig ez az egész. Ha valakinek nem kell tényleg ne szóljon bele, csak azért, mert nem lehet az övé a kártya. Ha azt mondja, hogy 100k akkor 100k vaze. Ha nem veszi meg senki, akkor majd lejjebb megy, esetleg lehet rá ajánlatokat tenni, vagy elfogadja vagy nem, ennyi. Most nem értem minek mindig a ph-n ez az erőlködés, ha nem akarja odaadni egy bizonyos ár alatt, és nem veszi meg senki akkor max rárohad, most nem mindegy?
Tényleg nem értem minek mindig a piacon az ilyen cirkusz.
-
NoLF
veterán
válasz
J.J. András #56 üzenetére
sztem mindenki higgadjon le, fejezze be az offot, és kész, az eladó meg adjon el.
a sima 9800pro-k ára garitól felszereléstől és hűtéstől függően 27 körül van, nem csak 1 ember adta ennyiért hanem ennyi az ára.
és természetesen offba akartam rakni.
[Szerkesztve] -
süti5
őstag
válasz
J.J. András #56 üzenetére
amíg le bírok? mé mi lesz megversz
))))))))))))))))))))))))))
csak segíteni akartam hogy külön is kérhetnél pénzt az alkatrészekért...ha már így belendültél -
J.J. András
őstag
-
süti5
őstag
válasz
J.J. András #53 üzenetére
Sztem még olcsón is adod, mert nem számoltad bele egyrészt - darabja ezer forint a kondiknak, másrészt a ramok is mennyit érhetnek még rajta....
-
J.J. András
őstag
te meg ha nem akarod megvenni, mi a faszt okoskodsz bele... ennyi, nem voltam kivancsi a velemenyedre...... tartottad volna meg magadnak, es ha mar felhanytorgattad, akkor mivel regi PHs vagy, azert nem kellett volna beleszolnod..., hanem szepen kusba maradni !!!
mivel most olvastam mit irtal: na, egyaltalan nem ugy lehet kivenni a hozzaszolasodbol, hogy most eppen vedeni akartad volna a VGAt....
amugy, egyertelmübben is meg lehetett volna tenni ! es nem jött meg még a havim, de nezd mar vegig a sok hozzaszolast.... tisztelet a kivetelnek, az összes olyannal jön, hogy elviszi 30rongyert.... HAT az ilyen arcok ne irogassanak mar be, akinek fogalma sincs egy AIWrol... !
es az meg hogy rajtad bukott ki, mondom, azert van, mivel te is ilyen kicsengesben irtad be....
szoval , a sok gyöker menjen, es vegye meg az Alien-ben,... akit erdekel igazan, az irjon csak be....
ennyi , csövaz
[Szerkesztve] -
pbujna
aktív tag
jóóóó a topic! Up a jó kártyának, meg nekem is jobbra fel!
-
manitu666
tag
Alakul...
-
Cefa
senior tag
válasz
J.J. András #42 üzenetére
na most nagyon nagyon fel****tál agyilag bazzeg bruttó 33 ezer a hülye kártyád.
előbb nézzél szét aztán meg hülye faszkalapozd le saját magadat. na csá.
Persze a hülye zalmanod is biztosan ér 7 ezret. érdekes én még 3-4 nél többért nem vettem egyszer sem. Na mindegy. Ha szar kedved van még nem kell máson elverni a port.
ezt nem vártam volna egy régi ph-tagtól. -
Cefa
senior tag
válasz
banyek én védni akartalak.
mindenki annyiért árulja a portzékáját amennyiért akarja.
meg ne sértődj mááááá.
Hát te tiszta lökött vagy!!!
Mióta vagyok én ''egy ilyen faszkalap''
mivel érdemeltem ki ezt a titulust.
Ma telihold van hogy ennyi őrült mászkál itt a ph-n?
[Szerkesztve] -
manitu666
tag
Hali! Mennyit kéne rádobnom egy Sapphire 9800pro-ra? 1.5 éves, tuning:420/381.
-
User1
tag
válasz
J.J. András #35 üzenetére
Remélem felhívtad!!!!
Beláthatod hogy nem kamu. -
arhat
tag
válasz
Ezt az oldalt érdemes látogatni, mert mindig jó kedvre derülök itt!
Persze ragaszkodj az 50 K-hoz...nehogymán lehúzzanak!
De a kedvencem mégis az, hogy külön-külön beárazol mindent.
Na sok sikert! -
J.J. András
őstag
ne Cefa, ezt nem kellett volna...., ki a faszt akarsz te lehuzni :::=????
27 a VGA + a TVtuner min. 12ezer (lattal ugyebar mar Remote Wondert müködni, bazze ez nem gagyi 1 Ft-os Taviranyito, külön kb 25€=5-6ezer Ft)! = 39 ezernel tartunk mar ! es + Zalman Heatpipe H80D hütö + 7 rongy, aztan akkor add össze hol is tartunk,....
ha meg egy ilyen faszkalap beleokoskodik..., akkor mar igen merges leszek ! -
-
menetke
csendes tag
válasz
J.J. András #36 üzenetére
3 eves, oem, sapphire gyartmanyu. erdeti hutese is megvan van, de rossz rajta a venti.. 2.5 eve vizhutessel hasznalom.
-
J.J. András
őstag
na, körülneztem E-Bayen....
hat amikröl te beszelsz, egytöl-egyig 9800SE-k , mig az enyem egy SAPPHIRE BEAST 9800Pro !!!!
ennek ara legolcsobb ara 155€ volt, amire ha radobod a postaköltseget , haza kb 15 € = 170 € ----> 41 650 Ft ..... es akkor ehhez semmi papir, semmi garancia nincs....
szoval, neked milyen 9800Pro-d van :? es atvizsgaljuk, mennyit kell radobnod... -
User1
tag
válasz
J.J. András #29 üzenetére
30-31 körül, ha megvan minden kábele/átalakító is.
(ja és postázni kellene) -
menetke
csendes tag
válasz
J.J. András #32 üzenetére
jo de ez nem uj... nem oltos duma nezz szet az ebay-en. egyebkent jo kartya tenyleg. regebbi agp1-es aiw-em van nekem is csak azt mar nem tudom semmibe berakni... ott basztam el amikor nem adtam el az enyemet mig a sima r9800pro 50k-t ert. most jo ha 24..29k-t kapok erte. zsém sajna most nincs sajna ezert ajanlottam cseret, talan egy 10-est ossze tudnek kaparni rafizetes gyanant.
htpc-be kell kulonben, abban uberkiraly lenne, de a heten rendeltem egy g550-et 12k-ert meg egy ilyen aiw-s tavrangatot 5k-ert.. es a felesleges r9800pro-mat is kell kell adnom, mert a munkas pc-ben van egy gt6600 mar es ahogy nezem par honap mulva szart se er. szal kicsit mar banom de ez van..
-
menetke
csendes tag
az aiw azt jelenti, hogy nem az a gagy tvout van rajta mint a tobbi ati kartyan hanem egy nagyon jo minosegu. a tunerje turheto, viszont a taviranyito hozza radios, igy a masik szobabol tudod rangatni a lejatszot.
nekem max 30k-t erne, esetleg adok egy masik sapphire r9800pro-t ami nem aiw es rafizetek valamennyit. bar gondolom agp/pci-e vagy hasonlo miatt adod el... -
menetke
csendes tag
válasz
J.J. András #14 üzenetére
50k-t nem er. 32..39k korul mennek a vateran vagy az ebay-en. annyit er is kb.
-
User1
tag
válasz
J.J. András #25 üzenetére
őszintén szólva, igen. annyira olcsón sztem nem adod most hogy én azt már elvigyem
ha mégse lesz, akkor alkudozhatunk (feltéve ha még meglesz) -
BenczeGy
csendes tag
Az, hogy AIW, nem jelenti azt, hogy ki kell fizetni egy TV-tuner meg egy VGA árát is! SŐŐŐŐŐT!
AIW sokkal macerásabb, ha majd le akarod cserélni! Mivel akkor bukod mind a kettőt! Szóval szeintem minimum egy 5k-t menj lejjebb, mert a nyakadon fog maradni!
50k-ért lehet már kapni külön is! És úgy praktikusabb is, ha megvan a helye!
Amúgy UP! -
User1
tag
válasz
J.J. András #23 üzenetére
egyenlőre várok, aztán visszatérhetünk rá.
-
User1
tag
válasz
J.J. András #21 üzenetére
Tisztességes áron érdekelne....
mod. Alien-be nem kamu tényleg 33k!!! kb 1 hét múlva lesz legközelebb.
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
nem kell senkinek :?
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
J.J. András #19 üzenetére
ja de inkább hadjuk az rossz neked
up -
J.J. András
őstag
válasz
Biznisz Elek #18 üzenetére
egy AIW 9800Pro :???
ha valoban, akkor nem szoltam ! -
Biznisz Elek
senior tag
válasz
J.J. András #17 üzenetére
én nem csináltam semmit, ( kiskerben 33k egy ilyen (ALIEN))
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
J.J. András #14 üzenetére
horror
-
arhat
tag
válasz
Biznisz Elek #13 üzenetére
-
J.J. András
őstag
válasz
Biznisz Elek #13 üzenetére
50
-
Biznisz Elek
senior tag
egy árat gyerekek
30k? nem megvenni akarmo, csak árazzatok már!!!! -
arhat
tag
válasz
J.J. András #10 üzenetére
Nézd, én néha linux alatt is szoktam digitalizálni. Ott -nekem eddig- csak gond volt az ilyesmi kártyával. Ennyi. Bár talán linuxhoz nem is tudnám kihasználni.
-
S.Feri
őstag
válasz
J.J. András #7 üzenetére
Üdv!
Nos akkor up! Ennyi maradt az üzletből. -
arhat
tag
válasz
J.J. András #6 üzenetére
Esetlegesen tudom hogy mit jelent.....
Bár ez nem minden esetben előny. Mármint az hogy a VGA-n van a TV. Ez mellékes mondjuk. De furcsa az hogy így szétbontva áraztad be. -
S.Feri
őstag
válasz
J.J. András #3 üzenetére
Üdv!
Gyári hűtés igen. 12 pipe igen.A kari és ráfizetnél némi pénzt. -
arhat
tag
válasz
J.J. András #1 üzenetére
Értem hogy alkuképes az ára, de mondj valami támpontot, hogy ne lépjük át a normális keretet.
-
S.Feri
őstag
válasz
J.J. András #1 üzenetére
Üdv!
Connect3d Ati x800pro, 256mb csere nem érdekel? -
J.J. András
őstag
egyszerü:
ha jo ajanlatot kapok, eladnam a következö cuccom:
gyarto: Sapphire Bővebben: link
vga tipus: 9800Pro
memoria: 128 MB (256bit)
hütes: Zalman HD80C + kiegeszitö venti (9 cm)
extra: All In Wonder funkcio, azaz TVtuner a VGAn
tartozekok: Remote Wonder (taviranyito), CD, doboz (csak a belsö van mar meg), garancialevel
ara: alkukepes, de normalis keretek közt....!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest