- Telekom mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Köszönjük Local a véleményt, de senki sem kérdezte. Más boltját rontsd légyszíves. Amúgy a rendes kimeneten nekem 0 zaj volt, köthettem bármire (pl. Logitech Z-5500D, hifi erősítő). Fülhallgató kimenet sistereg picit, de én nem azért vettem, hogy fülhallgatózzak, mert akkor az egésznek 0 értelme van.
-
matteo20
tag
Már ne is haragudj, de ha nincsenek vevői szándékaid, akkor gyorsan húzzál el a topikból! Ezt így Daywalker nevében is mondom.
Látom újonc vagy. Nos bár nem vagyok nagy ph-s, de azt azért illik tudni, hogy a hardverpiacon nagyon nem illik rontani más üzletét. Főleg, úgy hogy beírod a saját tapasztalatod. Kit érdekel? Nyissál ennek külön topikot és ott meg lehet tárgyalni!
Most érted, te el szeretnél adni valamit, ami tökéletesen működik, és erre megjelenik egy ember, aki 3-szor körbeszarozza elbizonytalanítva a lehetséges vevőket. Ráadásul egy egyedi hibának tűnő jelenséggel. Szerintem te se örülnél neki!
Sajnos még egy up-nak se volt jó a hozzászólásod. -
leewi
aktív tag
...hát...
Abban bíztos vagy, hogy nem volt a közelben semmi zavaró dolog???
-1- egy bármilyen táp
-2- valami egyéb készülék amiben táp van...
-3- vezeték nélküli telefon (nem mobil..)
-4- vagy az áram csatlakozó ahova dugtad nem volt túl ''leterhelve''...értem ezalatt a sok készülék egy elosztóról müködését...
-5- optikai kábellel próbáltad??? mert, hogy ott ugye bemeneti szinten 0 az interferencia..
Csak azért mert ezek sajnos igenis fontosak...
Nálam pont fordított a helyzet...amióta van dekóder azóta KUSS van...
pedíg azelött zúgott rendesen..s mivel van jó pár bemenete így elég sokmindent rá lehet kötni ami hangkáryta esetén ugye nem elmondható...és ehhez nem kell mindíg bekapcsolva legyen a gép...
akko r UPPPPP
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest