Keresés

Aktív témák

• Daywalker

addikt

válasz Local #47 üzenetére

Köszönjük Local a véleményt, de senki sem kérdezte. Más boltját rontsd légyszíves. Amúgy a rendes kimeneten nekem 0 zaj volt, köthettem bármire (pl. Logitech Z-5500D, hifi erősítő). Fülhallgató kimenet sistereg picit, de én nem azért vettem, hogy fülhallgatózzak, mert akkor az egésznek 0 értelme van.

• matteo20

tag

Már ne is haragudj, de ha nincsenek vevői szándékaid, akkor gyorsan húzzál el a topikból! Ezt így Daywalker nevében is mondom.

Látom újonc vagy. Nos bár nem vagyok nagy ph-s, de azt azért illik tudni, hogy a hardverpiacon nagyon nem illik rontani más üzletét. Főleg, úgy hogy beírod a saját tapasztalatod. Kit érdekel? Nyissál ennek külön topikot és ott meg lehet tárgyalni!

Most érted, te el szeretnél adni valamit, ami tökéletesen működik, és erre megjelenik egy ember, aki 3-szor körbeszarozza elbizonytalanítva a lehetséges vevőket. Ráadásul egy egyedi hibának tűnő jelenséggel. Szerintem te se örülnél neki!

Sajnos még egy up-nak se volt jó a hozzászólásod. :(

• leewi

aktív tag

...hát...
    Abban bíztos vagy, hogy nem volt a közelben semmi zavaró dolog???
    -1- egy bármilyen táp
    -2- valami egyéb készülék amiben táp van...;)
    -3- vezeték nélküli telefon (nem mobil..:B)
    -4- vagy az áram csatlakozó ahova dugtad nem volt túl ''leterhelve''...értem ezalatt a sok készülék egy elosztóról müködését...
    -5- optikai kábellel próbáltad??? mert, hogy ott ugye bemeneti szinten 0 az interferencia..

Csak azért mert ezek sajnos igenis fontosak...

Nálam pont fordított a helyzet...:) amióta van dekóder azóta KUSS van...:D pedíg azelött zúgott rendesen..s mivel van jó pár bemenete így elég sokmindent rá lehet kötni ami hangkáryta esetén ugye nem elmondható...és ehhez nem kell mindíg bekapcsolva legyen a gép...;]

akko r UPPPPP

Aktív témák