Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Még most is jelentkezgetnek a dekóderre. Jelentem, már nagyon régen elkelt. Kérem zárni a topikot.
-
Daywalker
addikt
Köszönjük Local a véleményt, de senki sem kérdezte. Más boltját rontsd légyszíves. Amúgy a rendes kimeneten nekem 0 zaj volt, köthettem bármire (pl. Logitech Z-5500D, hifi erősítő). Fülhallgató kimenet sistereg picit, de én nem azért vettem, hogy fülhallgatózzak, mert akkor az egésznek 0 értelme van.
-
Daywalker
addikt
up
-
Daywalker
addikt
és még mindig
-
Daywalker
addikt
up
-
Daywalker
addikt
up
-
Daywalker
addikt
Mégegy up
-
Daywalker
addikt
Csábító, de nem asszem. Az az igazság, hogy ha megyek valahova, akkor oda csak görkorival vagy autóval (ritkán bkv
), és ilyen tevékenységek közbe nem igazán lehet hallgatni semmi ilyesmit. Itthon meg csakis hangfalazok. Hordozhatóban csak walkman-om és discmanem van, de már az is vagy 100 éves, asse tom megy-e, az előbbi meg az asszonynál van, neki meg jó a gyári panasonic füles
Ha valaki nagyon cserélni akar: ami kell, az egy chieftec bravo (ba-01) vagy uni (ba-02) ház táp nélkül
[Szerkesztve] -
Daywalker
addikt
up
-
Daywalker
addikt
up!
-
Daywalker
addikt
DVD, XBOX, PS2 és olyan hangkártya köthető rá, ami tud real time Dolby Digital kódolást (ez az nVidia SoundStorm és az intel HD Audio). Ha ez megvan, akkor rádugod és a kódolt hangot szétválasztja küldön csatornára. Ez azért jó, mert az átalakítás nem a gépen belül zajlik, hanem azon kívül. A jelfolyam a dekóderig digitálisan optikai vagy koax kábelen megy és sokkal jobb minőséget kapsz. Egy olcsóbb DVD lejátszó belső dekóderét is simán leveri...
-
Daywalker
addikt
up
-
Daywalker
addikt
nu?
-
Daywalker
addikt
Hi!
Természetesen minden megvan hozzá, külsérelmi nyom nincs. Vigyázok nagyon a cuccaimra.
Én is pesti vagyok, szóval ennek semmi akadálya.
Ramirises nagyker gari van rá. Még asszem kicsit kevesebb, mint 1.5 év. Majd viszem róla a papírt, de Ramirisban az sem kell, mert ha gond van, beviszed, leolvassák a kódot és ennyi.
Ha biztosan kell, akkor nem adom el másnak. -
Daywalker
addikt
up
-
Daywalker
addikt
Hello!
Eladó Creative DDTS-100 dekóder majdnem másfél év nagykeres garival.
Megvan hozá minden. Ára: 20e HUF Alkudni talán lehet
Érdelődni itt lehet vagy e-mailen.
Üdv!
ui:
Részletes teszt:
http://szamitogep.hu/show/read.php?id=15989
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest