- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttbazs
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HP Elitebook 8460p laptopom. I5 2540M proci, HD3000 Integrált kártya, 8 GB RAM, WIN10 64.
Vettem egy V8.0 EXP GDC Beast-et (Express Card). Egy 550W ATX-el táplálnám és egy GTX 960-as kártya menne bele és Egy FullHD TV lenne rákötve.Sajnos elég kezdő vagyok, így lassan egy hete próbálkozom a beüzemeléssel sikertelenül.
Olvastam hasonló konfiggal működik.
Kártyát a Windows felismeri. 12-es hibakód az eszközkezelőben.
Próbáltam az DSDT Override-ot. Hiba nélkül sikerült a parancssorba végigvinni(nem is tudom hányadszorra), de nem hozta létre a "Large memoryt".
A setup 1.x az pontosan mi?Honnan tudom beszerezni és főleg hogyan kell használni.
Kérlek segítsetek!
[ Szerkesztve ]
-
ttbazs
csendes tag
válasz Williamgrant #2556 üzenetére
Helló!
A notiba 2X4 GB RAM van ezért csak 4 GB-al próbáltam de nincs változás .
-
ttbazs
csendes tag
válasz Williamgrant #2560 üzenetére
Nincs sehol.
-
ttbazs
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki megpróbálta már házba költöztetni a rendszerét.
A cél igényes kicsi kompakt házikó (hordozhatóság végett), megfelelő szellőzéssel, beleépítve az ATX táppal ás a 25cm videókártyával.
Nézegettem Mini és Micro házakat de vagy épphogy kicsi vagy feleslegesen nagy.Valaki vásárolt vagy épített EGPU-nak házat?
Köszi
-
ttbazs
csendes tag
Sziasztok!
GTX 960 videókártyát sikerült valakinek életre kelteni?
Már egy hónapja szenvedek vele. Win10 64 Pro és Win 7 64 Pro-n sem megy. Mindig az a rohadt 12 hibakód.
Próbáltam DSDT-t. 0 hibával végigcsináltam meg is érkezett a "Large memory" az eszközkezelőbe(igaz Win 10 alatt csak teszt módban látszik). 12-es hiba.
Próbáltam DIY Setup 1.10b5-el azzal sem értem el semmit. 12-es hiba.
EC Gen2-re állítva. A Setup-ban írja is, hogy 1.2. A Tolud 2.99 GBKérdés: Az 1.30-at csak egy helyről lehet beszerezni?
Csak ez a két verzió van belőle?V8.0 EXP GDC Beast Express Card + 550W ATX táp
Gigabyte GTX-960
Elitebook 8460pHa esetleg valamelyikőtöknek lenne másik verziója a DIY Setup-ból és meg tudná osztani velem, vagy bármi más ötlete amivel működésre bírnám a rendszert. Nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
ttbazs
csendes tag
Helló!
Win 7-el vagy Win 10-el használtad az Elitebookot?
Mbr vagy Gpt partició táblával?Ha beállítom, hogy run compact 36bit igp+egpu, force igp 32bit.
Chainload utána indítom a Windowst, az eszközkezelőbe nem látom a kártyát se videó kártyaként, se általános megjelenítőként. De helyette ez van négy öt helyen 12-es hibával.és minden Windows induláskor ez a hibaüzenet vár.
Vajon ez lehet a hiba?
-
ttbazs
csendes tag
Sziasztok!
Már jó ideje szenvedek az "error 12"-es jelenséggel.
Most szabin vagyok ezért nekiálltam hátha most sikerül.Próbáltam két fajta ATX táppal, GTX660 és a saját GTX960-al is, WIN7-es WIN10-el.
Semmi eredmény. DSDT override elvégezve 0 hibával "nagy memória" létrehozva, (igaz Win10-alatt csak tesztmódban látszik) próbáltam Setup 1x, és Setup 1.30-at is.(EGPU 36 bit, IGPU 32 bit-es force-olva.
SEMMI.Végigolvastam az egész fórumot de semmi nem jön be nálam. Techinferno-n sem találtam megoldást(mondjuk az angol tudásom nem a legjobb).
Úgy látszik belenyúltam egy olyan configba amiből lehetetlen vagy csak rettentő körülményes eredményt kicsikarni.
A DSDT-t el lehet rontani vagy ha létrejön a "nagy memória" akkor az fix, hogy jó?
Ha megkapjuk a "0x00000000, // Length" hibát, megkeresem a megjelölt sort és az ott szereplő QWordMemory-nál a max-ból kivonom a min-t és azt írom vissza. Természetesen ezt mint HEX-be.Ez így jó szerintetek vagy ott annál a résznél teljesen mát kell beírni.
Előre is köszi minden, szép napot!
Elitebook 8460p (8GB RAM, I5 2540M Proci, HD3000 IGPU, WIN10/7 Pro 64x)
550W ATX táp
EXP GDC Beast v8 ExpressCard
Gigabyte Geforce GTX 960 4GB -
ttbazs
csendes tag
Sziasztok!
Gyurex17:
A Te blogod volt az első amivel próbálkoztam (köszönet a leírásért).
Mondjuk az nem tiszta, hogy a DSDT-kor az utolsó 1 hibám a "0x00000000, // Length"volt.
azt úgy kellet orvosolni, hogy a max-ból kivontad a min-t hexába és azt illesztetted be?Kirrr:
Próbáltam úgy is sőt igazából csak akkor nem fut hibára a setup.1.x és az 1.30-as ha az EGPU 36 ---->force 32 none.
Williamgrant:
Próbátam Win7-el is annyi különbséggel, hogy nem kellet teszt módba rakni a Windowst, hogy lássa a nagy memóriát. De au Error 12 az ott is jelen vagy, hogy rohadjon meg.
Most láttam egy screensot-ot Techinfernon ahol igaz 2570p-n de az Nagy momóriája dettó az enyém.
Szerintem a DSDT-m jó lett hisz 0 hibával ment le.
Így néz ki a enyém:Szerintetek még mi lehet? Kezdem úgy érezni, hogy nem ér ez nekem ennyi időt.
Ne értsetek félre szeretem azokat a dolgaimat amikkel-amiért sokat kellet küzdenem, csak már sok idő telt el eredmény nélkül a pénz áll benne használni nem tudom, és viszi a szabadidőm.Elvileg minden jó de mégse működik.
Előre is köszi mindent. olvasgatom még a Techinfernót hátha valamivel lehet még próbálkozni.
Szép estét!
[ Szerkesztve ]
-
ttbazs
csendes tag
válasz Williamgrant #2753 üzenetére
Persze írtam is. Setup 1,x és 1.30-as is próbálva lett.
-
ttbazs
csendes tag
Sziasztok!
Sajna a Win10-et nem tudtam visszaállítani alaphelyzetbe (valószínűleg mert frissítve lett Win8-ról nem pedig telepítve) így maradt a DSDT nagy memória, mindegy.
SSD ki, ODD be és felrántottam a wincsire egy 7-est. Megpróbáltam a Setup 1.10b5.
iGPU eGPU 36 bit----->force "none". OK lefut "No solution found" hiba nélkül.
Mindhárom "yes".
Chainload mbr ----->black sreen hátérvilágítás van de kép nincs.Próbálkoztam 1.30 verzióval is de ott "No solution found" hibára fut.
Jut eszembe lehetséges nekem nem működik a PTD delay kapcsolóm.
Ha 7s-es van ha 15s-en nem boot-ol ha behelyezett EC-vel indítom.
CDT kapcsoló meg nincs ezen a V8.0 verzión.A Win 7 fel sem ismeri egy 3d vezérlő jelenik meg.
Az Nvidia driver meg nem megy fel mert nem talál hardware-t a gépen. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- További aktív témák...
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 FTW3 ULTRA GAMING Eladó! 92.000.-
- Asus Dual Rx580 OC 8GB BESZÁMÍTÁSSAL!
- GAINWARD RTX 3070 8GB GDDR6 PHOENIX GS Eladó! 105.000.-
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest