- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fire_Vire
tag
Figyelem amiket írtok. Csak még nincs tesztkártyám ezért nem tudok érdemileg hozzászólni a dologhoz.
Még küzdök a 12-es hibával. Sajnos a diy egpu setup 1.x nem hozott eredményt pedig végignyomkodtam rajta mindent és egy csomó variációban elindítottam. De most megcsináltam a registry hacket és várom a hétvégét hogy tudjak tesztelni. Amint lesz valami érdemleges írok. Sajnos nekem még 1x sem ment rendesen :S . -
Tenken
őstag
Ez így nem a legjobb. Írtam, hogy meg kell várni amíg átjut a BIOS-on és csak utána kapcsold be/ kösd rá a vga-t. Ha nem várod meg amíg átjut nem lesz belső kijelződ és optimus-os tömörítésed. Ha az előbbi nem is olyan fontos, az utóbbiért mindenképpen érdemes így csinálni. Előbb próbáld meg így. Az teljesen normális, hogy később fog megjelenni mindig a vga. Ez egy hot-plug rendszer, az EC így lett kitalálva.
650 amúgy több memőriát használ, mint a nagyobb testvérei valamiért. Ez okozhat ott is TOLUD hibát, ahol amúgy nem lenne. Pár ember már belefutott itt ebbe, ők többet tudnak segíteni ezzel kapcsolatban. Setup-ot is megkaphatod, már körbe lett itt küldözve párszor. -
Tenken
őstag
Hello!
560 vagy 650 a vga?
Milyen az indítási procedúrád? Lehet ott rossz a sorrended. A vga-t mindig csak azután told be, hogy a windows elkezdett tölteni. (De akkor a lehető leghamarabb a legjobb.)
Sose úgy kapcsold be a gépet, hogy a vga bekapcsolva már csatlakoztatva van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest