- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Annál az ugreen kábelnél 10gbps-t ír, ha tényleg annyi, akkor lehet visszafogja valamennyire.
Nem tudom linux kiír -e infót a sebességről [link] Nem nagyon van meg, hogy lehetséges-e bármelyik oprendszer alól kiolvasni ilyesmit megbízhatóan, az átviteli sebesség mérésen kívül.Eredetileg nem az egpu miatt vettem a kábelt, hanem type-c csatis külső m.2 ssd tokhoz, ami sima usb3on 5gbps, type-c gyorsabb fajtán meg 10gpbs-t és többféle kábelt is vettem, ha már rendelek. Csak utána jutott eszembe, hogy jó lehet az egpu-hoz is.
-
azbest
félisten
tb4 -es a gépem, a dokk tb3as. Az usb4 meg ezeknek egy engedékenyebb szűkebb részhalmaza, ha jól értem. Valahogy úgy, hogy minden tb3 és tb4 az usb4, de nem minden usb4 éri el a tb3/4 követelményeket.
Ha jól értem, a tb kábelekben lehet valami jel stabilizáló chip okosság. Azt nem tudom ebben van-e, csak azt tudom, hogy működik vele. A töltés is közben.
Bár a dokk gyári leírásában is csak passzív tb3 kábelt írnak a mellékeltre. Szóval teljes kavar. -
-
Köszi a tippet! És akkor ilyenkor mi a szitu? Nem fog EGPU-val együttműködni?
Amúgy megnéztem az nvidia honlapján, a 3100m Optimus supported változat szerintük.Konfig 2:
Az X200-ason kipróbáltam hogy felviszem CS:GO esetén a felbontást 1920x1080-ra, kb ugyanannyira szaggat mint kisebb felbontásnál. Arra tippelek hogy proci + HDD sebesség baja lehet... Bár mondjuk egy asztali C2Duo + GTX660 esetén úgy megy a CS mint a szél... -
Tenken
őstag
Nem kötözködés, csak nem raktam szmájlit a végére.
Én is gondolkodtam dokkolón, de feleslegesnek ítéltem. Egyedül talán külső vinyó lenne gyorsabb nagyobb méretű fájlok pakolásakor, de az nekem nem tartozik a napi feladatok közé, hogy ne tudnék élni nélküle.
Soros portot nem tudom mire lehet manapság használni. Hang most is usb-n keresztül megy.
Külső monitorokhoz meg nyilván kell a vga, de mondjuk amíg egy dokkolón van fixen pár kimenet, addig vga-val adott esetben akár 6 kimenetes megoldást is ki lehet hozni. Persze ez nem mindenkinek szempont. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest