- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Nekem a játékmechanika nagyon bejön. Szerintem a labdavezetés a legjobb az eddigiek közül, sokkal reaktívabb, dinamikusabb, mint a fifában, igaz fifa 20 óta azzal nem játszottam. Most lehet ütemcseleket csinálni, ha csinálok egy hirtelen ütem és vagy irányváltást végre normális sebességgel követi az inputot a karakter, emiatt lehet szlalomozni emberek között, a labda sem pattog el méterekre, hacsak nem valami gagyi játékost irányít az ember. Először érzem azt, hogy Messit irányítom amikor nála van a labda, ahogy ragad hozzá, ahogy irányt vált, felgyorsít, érezni lehet, hogy mitől olyan játékos a való életben, és miért olyan nehéz megállítani. A labdakezelés is jó egy-két szitut leszámítva. A lövőerő kicsit gyengébb mint kellene, a védekezés talán megint kicsit túl egyszerű, de mindezekkel együtt lehet egy jó passzos futballt játszani megfelelő taktikával és összeválogatott csapattal. Én quick counterre állítottam, mert ezzel megvan az opcióm mindenre, ha nem is első szándékból mert abból mindig elrohannak a játékosok, de ha hátra teszem labdaszerésnél és megvárom amíg felveszi a pozíciót a csapat akkor lehet tikitakázni is. Sőt szerintem jobban működik mint posession game esetében, mert abban nagyon statikus a csapatszerkezet, quick counternél meg vannak elmozgások következtében létrejövő területnyitások, ami nélkül csak eseménytelen passzolgatás a tikitaka. Altaktikákból egyedül a széles nyitást hiányolom, meg kár, hogy csak két játékosra lehet beállítani követő emberfogást.
A skillek egyedi eddzhetőségét bírom, így fel lehet edzetni olyan vagy akár jobb szintre a standard játékosokat is, mint a featured playereket. Nem költöttem 1 fillért sem a játékra, de így is OP csapatom van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest